Didziausi jusu daryti gliukaj ;]]]]
;]
shia savaite pradejau naujam darbe dirbt..sumasceu kad reik nepesht savaite..pasiziuret blaiviai i viska
nepeshiau..
5ni (vakar) uspeshiau kaip turi but..
Blueberry 2g ant 4..
o gliukas tame kad vakar gryzau namo..nusiimineju batus..ziuriu...o ble...taigi ne mano batai
is ploto isejau vadinasi..

Blueberry 2g ant 4..
o gliukas tame kad vakar gryzau namo..nusiimineju batus..ziuriu...o ble...taigi ne mano batai

Re: ;]
o tai, kad tu pradejai naujam darbe dirbt, kartais nesusije su tuo pasiplaukiojimu apsiputus baseine?

Gusto rašė:shia savaite pradejau naujam darbe dirbt..sumasceu kad reik nepesht savaite..pasiziuret blaiviai i viskanepeshiau..
Blueberry 2g ant 4..
o gliukas tame kad vakar gryzau namo..nusiimineju batus..ziuriu...o ble...taigi ne mano bataiis ploto isejau vadinasi..
_wahahahahaha_
O buvo taip:sedim mes kazkada tikrai zostkai apsipoote prie tokiu chemijos institutu velai vakare kur tokiu laiku 3km spinduliu nera jokio zmogaus
einu ash prie pat drauges ir jinai man visa laika parina:ash girdziu kaip kazkokia maza mergaite verkia,pasiklausau:niex ten neverkia,visur tyla.jinai vel man ta pati kartojo kartojo,ash jau pradejau ja tiketi,galvoju:o gal rimtai kazkur verkia ta mergaite:/nu ir jau ash isivaizduoju kazkoki siaubo filma,galvoju stovi netoli mishke maza mergaite ir ishbadytom akim(nu nzn kodel,bet man tuo metu atejo tokia mintis i galva).visi mes kurie buvom apsipoote pradejom rimtai jau parintis del tos mergaites,o dar draugas sako:o jus isivaizduokit,ateina maza mergaite ishbadytom akim,ir laikydama savo akis rankoj sako:atsiprashau,gal galetumete ideti man akytes
(o zinot,kaip buna apsirookius,na bent jau man
kai kas nors pradeda rimtai ka nors pasakoti,tai ash mintyse taip realiai pradedu isisvaizduoti...)
krc visi taip uzsiparinom viena ta zostka parke,kad dar iki siol apsipoote apienam ish tolo ta vieta

einu ash prie pat drauges ir jinai man visa laika parina:ash girdziu kaip kazkokia maza mergaite verkia,pasiklausau:niex ten neverkia,visur tyla.jinai vel man ta pati kartojo kartojo,ash jau pradejau ja tiketi,galvoju:o gal rimtai kazkur verkia ta mergaite:/nu ir jau ash isivaizduoju kazkoki siaubo filma,galvoju stovi netoli mishke maza mergaite ir ishbadytom akim(nu nzn kodel,bet man tuo metu atejo tokia mintis i galva).visi mes kurie buvom apsipoote pradejom rimtai jau parintis del tos mergaites,o dar draugas sako:o jus isivaizduokit,ateina maza mergaite ishbadytom akim,ir laikydama savo akis rankoj sako:atsiprashau,gal galetumete ideti man akytes
![:] :]](./images/smilies/blink.gif)

krc visi taip uzsiparinom viena ta zostka parke,kad dar iki siol apsipoote apienam ish tolo ta vieta

Krc... man tai buvo taip pirkau zoles uz 60lt bet kazkoke silpna buvo puciau vienas dvi dienas sededamas prie kompo .. nu tai va sedziu sau vakare losiu star craft ir pas mane pro langa sviecia gatves zibintas tai pastovei i akis spigina o kambary tamsu .. Na as iputes atsisuku paziuret i tamsu kambari ziuriu ant lovos kazkas sedi . Pirma baisiai persikau po to suradau drasos paliesti nes akys nieko nerode.. Tai palieciau .. ten buvo pagalve
o kitas kartas normalesniu tokiu parkiu buvo kai krc Iputem prie Forum Cinemas ar kaip ten jis krc Vingio kino teatro su draugeliu
apie ketvirti bet zole gera buvo nes apsinesem krc norm ir nusprendem i kina nueiti i filma Nemirtingieji beroc . krc paemem bilietus ir pamatem kad veluojam 5min .. tai pradejom begti link sales ieja jau i sales koridoriuka tamsu pasiklydom nes nukeliavom i tarnybines patalpas po to atitrukau nuo draugelio tas kazkur nubludyjo as radau kelia i sale .. susiradau savo vieta .. ziuriu tas ateina lusdamas.. tai po zvengem visa pradzia filmo kazkas dar tylde is galo.. puse filmo nepamenu nes krc gruzas buvo axujelnas
nu krc.. dw .. aj dar pamenu ce vasaros pradzioj prie baldzio ezero cia uz antakalnio putem .. ir viena panka uzparinom kad jis velnias , tai ciuvas pradejo zmones vaikytis aplink ezera 

apie ketvirti bet zole gera buvo nes apsinesem krc norm ir nusprendem i kina nueiti i filma Nemirtingieji beroc . krc paemem bilietus ir pamatem kad veluojam 5min .. tai pradejom begti link sales ieja jau i sales koridoriuka tamsu pasiklydom nes nukeliavom i tarnybines patalpas po to atitrukau nuo draugelio tas kazkur nubludyjo as radau kelia i sale .. susiradau savo vieta .. ziuriu tas ateina lusdamas.. tai po zvengem visa pradzia filmo kazkas dar tylde is galo.. puse filmo nepamenu nes krc gruzas buvo axujelnas
![:] :]](./images/smilies/blink.gif)

Spek kas? 

paciu didziausiu gliuku neatsimenu, bo patys didziausi gliukai ir buna tada kada apsivarai nezmonishkai (8-10 ratu... dachuja vodkes... pusti... ) va tada pradedi prikolinti ishtiesu zeuriai
)) man asmenishkai labai nepatikdavo gliukai tokie kurie su manim kalbedavosi..
tada man budavo kartais nejauku... durnokai pasijausdavau...
bet galu gale ish to viso ishvartydavom ka nors linksmo ir viskas praeidavo. 
nu o ka veikdavom... kartais lakstydavom mashinu stogais, vogdavom kelio zenklus nu ir seip visokias nesamones ishdarinedavom.

nu o ka veikdavom... kartais lakstydavom mashinu stogais, vogdavom kelio zenklus nu ir seip visokias nesamones ishdarinedavom.
Dw aipe tokius nepradedam..cia ne ta "svorio" kategorijaPomidoras rašė:paciu didziausiu gliuku neatsimenu, bo patys didziausi gliukai ir buna tada kada apsivarai nezmonishkai (8-10 ratu... dachuja vodkes... pusti... ) va tada pradedi prikolinti ishtiesu zeuriai)) man asmenishkai labai nepatikdavo gliukai tokie kurie su manim kalbedavosi..
tada man budavo kartais nejauku... durnokai pasijausdavau...
bet galu gale ish to viso ishvartydavom ka nors linksmo ir viskas praeidavo.
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 12 Atsakymai
- 8942 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas brownas
-
- 41 Atsakymai