Tas stakliskiu kokteilis tai isvis slykstyne. Atsimenu, gal pora metu atgal prisipirkdavom to marmalo ir rydavom,, kad tik nusilaktume. Dabar jau geriau susimesti ir pasiimti koki 0.5l jack daniels ir skaniai atsigerti ir dar per bonga parukyti, daugiau nieko nereikia.ice rašė:LT geriusia patikdavo staklisliu 12% poto jointukas ar daznai bong o Swiss vynelio france ir legal zolyteo ryte amfo ir vakare vel weed
o martini l. ok maisosi
Su kuo dar galima maišyt?
Re: Su kuo dar galima maišyt?
nu jau laiko patikrintas geriausias budas yra tabalas
zymei geriau dega
be tabako per pipke lb liewai man kaslkaip rukos , rukeem rukem , kaskjp prisiminem kad kartais i su tabaku majsos , opa kitas degimas 

Nesveikas brakonierius 

-
- Ekspertas
- Reputacija: 0
stakliskes beeee! vienareiksmiskai 

ice rašė:LT geriusia patikdavo staklisliu 12% poto jointukas ar daznai bong o Swiss vynelio france ir legal zolyteo ryte amfo ir vakare vel weed
o martini l. ok maisosi
Nepamirsk heros per pietus ir pavakariams kokso isniot..
Sudas ten tas stakliskiu myzalas. Atsimenu irgi geriau kazkada tai nafik. Tipo mazdaug nusiperki optima linija limonado ir pacios pigiausios degtines. Sumaisai ir tau stakliskes...
I'm a junglistic man.
-
- Ekspertas
Kam nuo tabako ten gadinas dumas ar fiti miti, tai maisykit su WINSTON WHITE, ten maziausiai abarotu.
O man geriausiai ir skaniausiai su MALBORO SILVER
manyje yra 94% juodaodzio genu ir 6% meksikiecio
nu nezinau, mano nuomone parlamento tos lengviausios yra geriausias pasirinkimas jei jau maisoma su tabaku, winstonas man, kad ir white, bet vistiek gaunasi arsus skonisBongmaster rašė:Kam nuo tabako ten gadinas dumas ar fiti miti, tai maisykit su WINSTON WHITE, ten maziausiai abarotu.
prie tabako priprantama,prie zoles ne!nemaisykite...arba naudokite savaji isauginta tabaka!
patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
-
- Patyręs
Dažniausiai maišau su sukamu tabaku, dažniausiai vyšniniu. Vienas draugas nerūko tabako, tai būna, kad užsikosti nuo to cigaretinio tabako, bet kai pamaišau su tuo sukamu, tai sako, kad skanu 

Jungle is massive!
Man tai tas sukamas, vysninis labai stiprus kazkaip
Bandziau sukt, tai oj stipriai gavosi. Beto vien rukant ta tabaka kazkaip galva apsvaigsta
As jeigu jau ir maisau, tai su lengvom cigarete. bet sip pagride - bongas.

Epic Win
Jis stiprus buna todel, nes filtras dazniausiai buna tusciavidurys, o kai dumas su visais nuodais patenka tau i plaucius ir pajauti ta stipruma. Elementaru.Wanikas rašė:Man tai tas sukamas, vysninis labai stiprus kazkaipBandziau sukt, tai oj stipriai gavosi. Beto vien rukant ta tabaka kazkaip galva apsvaigsta
-
- Patyręs
Aš irgi, jeigu būna proga rūkau per bongąWanikas rašė:Man tai tas sukamas, vysninis labai stiprus kazkaipBandziau sukt, tai oj stipriai gavosi. Beto vien rukant ta tabaka kazkaip galva apsvaigsta

Jungle is massive!
Jei jau labai reik maisyt, patarciau metu arbata. Yra tokia dishova parduotuvese dezute apie lita kainuoja, rukant jauciasi metu skonis. O siaip nera geresnio kasiako uz gryna, ir dega lygiai, nereikia ten seilem terliot.
Ⓐ
xuj deks tau tas is grynos, nebent bluntaAsylum rašė:Jei jau labai reik maisyt, patarciau metu arbata. Yra tokia dishova parduotuvese dezute apie lita kainuoja, rukant jauciasi metu skonis. O siaip nera geresnio kasiako uz gryna, ir dega lygiai, nereikia ten seilem terliot.
Jei gerai išdžiovinta, tai dega dar ir kaipManttukas rašė:xuj deks tau tas is grynos, nebent bluntaAsylum rašė:Jei jau labai reik maisyt, patarciau metu arbata. Yra tokia dishova parduotuvese dezute apie lita kainuoja, rukant jauciasi metu skonis. O siaip nera geresnio kasiako uz gryna, ir dega lygiai, nereikia ten seilem terliot.

Kad vienas būtų teisus - kitam nebūtina klysti.
-
- Ekspertas
Gal norejai pasakyt gerai susmulkinta? ![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
-
- Pažengęs
Buna toks stafas, lipnus lipnus, na ir ne visada ko gero isdziuves vissiskai tobulai, todel ir nedega gryni jointai normaliai, o buan stafas isdziuves kaip reikia,tai ta gali sukt ir nesiparint.
wwwwww
Patikek man visada grynas degaManttukas rašė:xuj deks tau tas is grynos, nebent bluntaAsylum rašė:Jei jau labai reik maisyt, patarciau metu arbata. Yra tokia dishova parduotuvese dezute apie lita kainuoja, rukant jauciasi metu skonis. O siaip nera geresnio kasiako uz gryna, ir dega lygiai, nereikia ten seilem terliot.

Jei per daug susmulkinsi - jointas lievai trauksisLegalize it! rašė:Gal norejai pasakyt gerai susmulkinta?

Gerai išdžiovintas stuffas tarp pirštu tinant susitrupina. O jis dega laaabai gerai

Kad vienas būtų teisus - kitam nebūtina klysti.
esu girdėjęs kad džiovintos dilgelės aromatas labai malonus.
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 7 Atsakymai
- 6501 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Legalize it!