Priciom cia tas pyragas visai? Vel tas pats prikaisiojama

Ta tema jau seniai apkalbeta ir nematau prasmes grizti.
Manvydai - mano reply ne buvo tau adresuotas, ir su juoda balta as visiskai sutinku.
Nera kitu nuomone man neidomi, man neidomi nuomone tu kurie neargumentuotai desto savo tiesas, stumdami ir panasiai bandydami patraukti demesi. Kai zmogus sako kad baryga yra geras zmogus del to kad su juo parukyti galima, tai tiesiog juokinga.
Tiesiog ar tai kazkoks prieshankstinis nusistatymas pries mane, ar kas, bet vos tik ka parasau is karto prasideda kazkoks lojimas prasideda, as nesusireiksminu, tikrai ne, nu bet taip yra, ir neverkslenu, viskas gerai cia yra, tiesiog dabar privertei mane teisintis del savo zodziu.
As suprasciau jeigu zmogus paaiskintu kad:
Baryga - zmogus stumdantis zole tam kad uzsidirbti, draugu buti negali, nes jo interesai perkancio zmogaus atzvilgiu vieni - uzsidirbti.
Zmogus is kurio galima nusipirkti - draugas, groweris, kuris uz atitinkama mokesti gali pagelbet tam tikroje situacijoje. Va, kitas reikalas, tada butu DISKUSIJA.
Del to is ko perku - tai jau virs geru pusantru metu as nepirkau.
Ir suprantu, kad galima diskutuoti apie viska, ir panasiai, bet nu kaikurie tiesiog taip paraso kad nu nafik..
Mano ideja tokia: Auginti, rukyti, dalintis. Nesureikshminti pacio rukymo, ir nesuktis vien aplink ji. Rukyti tam, kad suprasti to ko kartais nematai neparukes, ir pamatyti tai ko nematai, ir kartais paziureti i save is sono, ir paanalizuoti. Bandyti labiau suprasti, ir isigilinti. Pasiilgstu svaigimo linksmo, kuris cia buvo anksciau, atsiprasau, kad taip sakau, bet dauguma tiesiog degradavo, tai dar karta parodo kad visuomene visiskai nepasiruosusi legalizavimui ir dar daug kas nesupranta kas cia prie ko.. (ir as irgi iki galo nesuprantu, nes tai subtili tematika, vienu atveju atrodo taip, kitu kitaip) Ir vel , niekam neadresuoju sito, niekam.
As cia nuo seniausiu laiku, buvau anksciau su kitu nicku, ir maciau per visa laika kas kaip keitesi, ir apie ka diskutavo anksciau, ir apie ka dabar. Dabar karsciausios temos yra zona, su kuo maisyti, ir t.t., va apie ka as, ne taip supranti mane, as kalbu apie tai kad nebeliko tokiu temu kur galima pasireikshti, o jeigu pasireishki nepritardamas, tai is karto buna **********.
Peace, tikiuosi supratai mane.