Nežinau kiek aš nurautas.

Beje buvo panaši tema,aš jos neradau ir arba ji išsisėmė ir be to truputį pamenu kitokio pobūdžio ji buvo.

Nu nemanau.bekampis rašė:O gal kanapekas čia nuo zodzio kanoposnu zinai tos kur kiaules ir arkliai turi
lol priminei dabar man filma super high me, kai tas stovi ant scenos ir klausia "am i high right now?" ziurovas bando speti sako "i guess yes"Noplaya rašė:You are totaly high right now!![]()
Linkiu tau, kad kita karta vel pyragu netruktu ant tavo stalo, ir pasidomek pyrago nuotykiais dar giliau, ne tik, kaip jis sukrenta i gerkle, bet kaip pakliuves i skrandi pamazu pradedamas virskinti, paskui keliauja dvylikapirste zarna, kaip is jo absorbuojamos maistingosios medziagos ir kaip pyragas pamazu virsta s. Nu tik iki defloracijos akto nereiketu daeitManvydas rašė:Vakar taip prirūkėm,kad nu visiška koma.Parėjau namo pasiėmiau valgyt,truputį kepsnio atsikandau ir pz taip bloga pasidarė,čiut neapsivėmiau.Draugelis sakė,grįžo namo tai jam temt akyse pradėjo čiut paėjo.
Man bloga buvo,tai teko eit miegot,bet dar pyrago suvalgiau ir primetat.Pyrago pilna burna,aš vandens gert ir grynai taip matau ir jaučiu,kaip vanduo praplauna pyragą ir teka į gerklę,o pyrage skylė kur vanduo praplovė ir jis taip sukrenta.
Žiauru vakar buvo.Net sunku eit buvo.
Pats suprasčiau būtų gerai.Senokai rūkiau,pasiėmėm 1.5 ant trijų (gal čia klaida buvo),dūmai matyt buvo geri.Parūkiau iš pradžių nieko - paskui susuko.Nežinau,gal dūmai kokie purkšti?Bet taip neatrodė,toks skanus aštriai saldus kvapas,galvos žalsvos nu normaliai buvo.Gal ne ta diena buvo,gal organizmas sureagavo taip,nežinau.naktibaldas rašė:O kaip suprast ta 'padauginau'? Man tai nebuna tokiu dalyku, tiesiog esant high, galiu rukyt kiek noriu, manes labiau neuzveza. Jei ir geri kartu, tada jo, skandina. Bet prisirukyt iki komos, man tai nesuprantama.
Tai vadinasi "vasaras as leisdavau pas senelius kaime, o kaimo pavadinimas Cernobilis"runkelis rašė:o kaip pavadintumei lapa kuri as turejau 13 sudeti?
Paklausyti?hmm.Jamaicaman rašė:Manvydas ,esi maladec, geri zodziai. Kada galesim paklausyti??