Rūkai perdaug kai ......
Re: Rūkai perdaug kai ......
Rukai per daug kai nebegliucina, o parukes apsistonini ir tiek.
Tai ne per daug,tai natūralu.Su laiku vis labiau dingsta juoko efektas,jis keičiasi ir virsta apmąstymų lygiu.ernestan rašė:Rukai per daug kai nebegliucina, o parukes apsistonini ir tiek.

-
- Patyręs
- Reputacija: 0
Jo man irgi buna kad norisi pasijuokt. Bet cia dar labai daug priklauso nuo zmoniu su kuriais rukai 

I'm a junglistic man.
-
- Ekspertas
- Reputacija: 0
Nu va kad ir ne. As ta pati galvojau bla bla bla ir taip toliau. kiek va visa rugsejy prarukiau tai ten aisku pasijuoki kazkiek bet pagrinde svaigsti ar dar ka, o vat parukem sakele nuimta 2 saw anksciau su pienuko spalvos trihosomom, kad jus butumet mate kas dares,juokemes bet non stop 2se bet juokemes apie 20 min. Nei zodzio nepratarem vien tik zvengem. Tai va priklauso ir nuo stuffo dar tikrai. O gal tiesiog buwo gera nuotaika
, bet kad ne.

manyje yra 94% juodaodzio genu ir 6% meksikiecio
Tai mazdaug 50/50 stafas/chebra nu dar nuotaika kazkiek. Jei rukai kokia sativa gera tai nuo jos dazniausiai buna juoko daug 

I'm a junglistic man.
Kokias jūs čia teorijas išradinėjat, mokslininkai. Sativa, chujiva, čia prisistumimas labiau, o ne sativa. net nežinot ką rūkot gi dažniausiai 

Neremkim narkotikų prekeivių
http://icmag.com/ic
http://icmag.com/ic
Nu as turiu omeny kai zinai kad rukai sativa. O siaip dauguma atveju nzn ka rukau bet va taip kad zvengt po puse valandos tai jau lb seniai nebuvo.
I'm a junglistic man.
Man irgi.Nors atrodo gan normalų žalią rūkau,bet nu nepamenu kada žvengiau daug.Ir visiem pastebėjau,kas rūko ilgiau žymiai mažiau juokiasi.Nu toks pastebėjimas.jahmate rašė:Nu as turiu omeny kai zinai kad rukai sativa. O siaip dauguma atveju nzn ka rukau bet va taip kad zvengt po puse valandos tai jau labai seniai nebuvo.

Jo jo. Budavo tokiu shudu kad mazdaug ateini i shopa ir taip juokas suima kad nieko negali pasakyt. Arba eini ir ziuri is priekio zmogus eina. Atrodo zmogus kaip zmogus bet toks juokingas pasidaro kad neimanoma nesijuokt 

I'm a junglistic man.
ir ka tu tuo norejai pasakyti? kad pavogei is parduotuves ir tuo didziuojies? ir kad parukius yra prikolas vogti, begti ir pabegus dar uzrukyti?Lemonas rašė:prisimenu gera prikola xDD givenu klaipedoi netoli bigo tai visalaik einu ten apsipirkinet tai va prirukiau ziauriai kad vos paejau![]()
![]()
ir galvoju eisiu nusipirksiu kokiu prikolu tp lion ar dar koki sokolada nu aisku pasiemiau man pati skaniausia karuna balta su burbuliukais ir miau bananini
taiva einu prie kasos o kokios eiles galvoju neiseisiu siandien ,atsistojau ir uzsigliucinau i vienos pardavejos veida ,nu as ja maciau tik is sono
ziuriu ziuriu atsisuka... o kaip jus galvojat inai grazi ? ne ble inai toki baisi ir dar su usais juodais nu krc pirma kart toki monstra maciau ir dar taip snargli keistai itrauke kad nosis taip aukstai pasikele iki kaktos jauciu
o ka as ? as pripese zopu pradejau spiekt is joko ant visos iki pardotuves atsigavau po kokiu 10 sekundiu jau kojos sulinkusios uz pilvo pasiemes toks ziaurus rasta pardafkei stovi
![]()
pakeliu galva i mane visa iki parduotuve ziuri
![]()
nu ka galvoju reik slist is čia
![]()
isejau einu einu ziuriu pas mane miau ir soko rankose o blia galvoju prasisukauuuuu einu toliau nieko neitardamas, jau beveik prie bigo kampo jau matau savo nama ir ka jus galvojat viskas?? nea pasiziuriu atgal ogi ten parbega big apsaugine (as ja vadinu tesla ) nu bet stora ten tokia galvoju pz isvis bus man ,uzmus
pradejau bekt ta blia susna stora mane per visa kvartala gaude begu begu jau galvoju pasiduosiu
nes buvau labai prirukes ir jau dares bloga bet neeeee pagalvojau juk čia ta teslinskis is bigo pradejau begdamas juoktis ir net nepastebejau kad jau net neber pompos ir kad kojos jau nebeskauda nu ka galvoju stora
(tai tiek siam kartui solong saker
)
kai pradejau bekt tai ta iskart sustojo ir atsisedo ant bandiuro
o as pabegejas biski tokiau atsisedau ant pievutes turejau dar puse g susisukau dziageri atsigeriau miau suvalgiau soko ir niekaip nejo uzmirst tos bjaurybes su usais is bigo, visalaik prisimindamas ta veida pradedu juoktis nors ir kur bebuciau
ar kas nors tave ismes is cia ar ne, nes rastu ir doru zmoniu varda gadini, piemenie
-
- Ekspertas
- Reputacija: 1
jauciu tokiu atveju, kita diena nueiciau ir atsiprasyciau uz toki prikola, dar ir sumokeciau uz saldumynus, manau suprastu gal, nes kaip suprantu vagyste per neapsiziurejima gavosi, o koks apsiziurejimas gali but apsipootus, aisku linksma istorija, bet kita kart reiktu kazkaip tvardytis, nors nezinau kaip paciam butu tokioj situacijoj, tai tiek minciu 

nes pyxas artina 

ne nu jeigu zmogus butu kleptomanas tai jis visu pirma nueitu, atsiprasytu, susimoketu ir viska paaiskintu. visu antra jis tikrai nebutu tokios istorijos parases cia, nes kleptomanija yra liga, o ne seip bajeris ir jis tai suprastu. beje gali neapsiziureti ir uzsisvajojes praeiti pro kasa, taciau praejus pro kasa ir pamacius, kad rankose laikai tai uz ka nesumokejai, o tuo labiau kai apsauga tave vejasi, o tu dar begi - kvepia tycine vagyste. ir dar: as nemanau, kad parukes MJ gali sitaip "neapsiziureti". paemei, stovi eileje, tvarkingai susimokejai, toliau eini, o cia net jis pats raso:
praejes pro kasa zmogus pamate, jog rankose laiko tai uz ka nesumokejo tai vietoj to, kad apsisuktu ir atsiprases greit sumoketu jis pamane, kad aj px, "prasisukau", o dar veliau jau zinodamas ka padare dar bego. vagis, kitaip nepavadinsi. manau netikslinga siuo atveju kaltinti MJ. cia jau asmens problemaLemonas rašė:nu ka galvoju reik slist is čia![]()
isejau einu einu ziuriu pas mane miau ir soko rankose o blia galvoju prasisukauuuuu einu toliau nieko neitardamas, jau beveik prie bigo kampo jau matau savo nama ir ka jus galvojat viskas?? nea pasiziuriu atgal ogi ten parbega big apsaugine (as ja vadinu tesla ) nu bet stora ten tokia galvoju pz isvis bus man ,uzmus
pradejau bekt
Paskutinį kartą redagavo putejas 2009-10-03, 14:48. Iš viso redaguota 1 kartą.
Viskas su juo aišku ir nėra čia net kalbos.putejas rašė:ne nu jeigu zmogus butu kleptomanas tai jis visu pirma nueitu, atsiprasytu, susimoketu ir viska paaiskintu. visu antra jis tikrai nebutu tokios istorijos parases čia, nes kleptomanija yra liga, o ne šiaip bajeris ir jis tai suprastu. beje gali neapsiziureti ir uzsisvajojes praeiti pro kasa, taciau praejus pro kasa ir pamacius, kad rankose laikai tai uz ka nesumokejai, o tuo labiau kai apsauga tave vejasi, o tu dar begi - kvepia tycine vagyste. ir dar: as nemanau, kad parukes MJ gali sitaip "neapsiziureti". paemei, stovi eileje, tvarkingai susimokejai, toliau eini, o čia net jis pats raso, cituoju: "nu ka galvoju reik slist is čia isejau einu einu ziuriu pas mane miau ir soko rankose o blia galvoju prasisukauuuuu".

Rūkai per daug,kai pasidarai toks kaip Lemonas.

ne nu jeigu zmogus butu kleptomanas tai jis visu pirma nueitu, atsiprasytu, susimoketu ir viska paaiskintu. visu antra jis tikrai nebutu tokios istorijos parases čia, nes kleptomanija yra liga, o ne šiaip bajeris ir jis tai suprastu. beje gali neapsiziureti ir uzsisvajojes praeiti pro kasa, taciau praejus pro kasa ir pamacius, kad rankose laikai tai uz ka nesumokejai, o tuo labiau kai apsauga tave vejasi, o tu dar begi - kvepia tycine vagyste. ir dar: as nemanau, kad parukes MJ gali sitaip "neapsiziureti". paemei, stovi eileje, tvarkingai susimokejai, toliau eini, o čia net jis pats raso:
Lemonas rašė:
pradejau bekt
praejes pro kasa zmogus pamate, jog rankose laiko tai uz ka nesumokejo tai vietoj to, kad apsisuktu ir atsiprases greit sumoketu jis pamane, kad aj px, "prasisukau", o dar veliau jau zinodamas ka padare dar bego. vagis, kitaip nepavadinsi. manau netikslinga siuo atveju kaltinti MJ. čia jau asmens problema
viu pirma kleptomanas ira vagis kuris vagia viska ka pamato, cia liga ,visu antra as pamaciau kad turiu pasiemes nuejas koki 100 metru, trecia tu pamates tapacia apsaugine ir dar budamas pripeses tikrai nenoretum su ja sneket ,ketvirta ar tas supis... bigas bankrutos nuo tu 6 lt ?
Lemonas rašė:

praejes pro kasa zmogus pamate, jog rankose laiko tai uz ka nesumokejo tai vietoj to, kad apsisuktu ir atsiprases greit sumoketu jis pamane, kad aj px, "prasisukau", o dar veliau jau zinodamas ka padare dar bego. vagis, kitaip nepavadinsi. manau netikslinga siuo atveju kaltinti MJ. čia jau asmens problema
viu pirma kleptomanas ira vagis kuris vagia viska ka pamato, cia liga ,visu antra as pamaciau kad turiu pasiemes nuejas koki 100 metru, trecia tu pamates tapacia apsaugine ir dar budamas pripeses tikrai nenoretum su ja sneket ,ketvirta ar tas supis... bigas bankrutos nuo tu 6 lt ?
1. viska ka pamato vagia ne tik kleptomanas. kleptomanas skirtiasi nuo eiliniu vagiu tuo, kad jis vagia to nesuprasdamas.Lemonas rašė:viu pirma kleptomanas ira vagis kuris vagia viska ka pamato, čia liga ,visu antra as pamaciau kad turiu pasiemes nuejas koki 100 metru, trecia tu pamates tapacia apsaugine ir dar budamas pripeses tikrai nenoretum su ja sneket ,ketvirta ar tas supis... bigas bankrutos nuo tu 6 lt ?
2. nesvarbu kiek nuejai, bet pamates, kad nesumokejai galejai grizt ir sumoket.
3. uz mane prasau nekalbeti, ir as net nebuciau praejes pro kasa nesumokejes.
4. tavo mastymas tik parodo, kad esi vagis. "negi jie bankrutuos del 6Lt.?". eik vok masinas is turciu - negi jie nubiednes? yra taisykles kuriu privalai laikytis gyvendamas visuomeneje.
5. jeigu zmones tau sako, kad nustok rukyt ir susimastyk tai taip ir padaryk, o ne gincykis kvailai be argumentu.
6. butent per tokius kaip tu ir politikus visuomene yra klaidinama apie MJ.
gerai nepykit
as tikrai nenorejau pavokti to sokaladuko man isejo netycia
ir seip putejas kiek tau 80-90 metu kad taip bumbi kaip senis koks jau tikrai pradedi diorginti

![:] :]](./images/smilies/blink.gif)

ir seip putejas kiek tau 80-90 metu kad taip bumbi kaip senis koks jau tikrai pradedi diorginti
Ir kas,kad tave diorgina jis?Protingai žmogus šneka.Proto turi.Todėl ir diorgina,kad protingas,taip išeina?Lemonas rašė:gerai nepykitas tikrai nenorejau pavokti to sokaladuko man isejo netycia
![]()
![]()
ir šiaip putejas kiek tau 80-90 metu kad taip bumbi kaip senis koks jau tikrai pradedi diorginti
Vienu zodziu debilui neirodysi kad jis debilas...
I'm a junglistic man.
jahmate apsisik stacias velnias tu bl