Sėklų daiginimas
Noreciau pasitarti
As naujokas sitame, ir noreciau pradeti auginti, gal galetu parashyti man tas kuris yra patyres sitame, nes noriu uzduoti labai daug klausimu, geriausia butu skype. mano skype: Shparagas . Prasau zmones padekit naujokui 

Re: Noreciau pasitarti
Geriausia būtų,kad nustotum prašinėt,o pats domėtis ir skaityt visą forumą.Shparagas rašė:As naujokas sitame, ir noreciau pradeti auginti, gal galetu parashyti man tas kuris yra patyres sitame, nes noriu uzduoti labai daug klausimu, geriausia butu skype. mano skype: Shparagas . Prasau zmones padekit naujokui
Re: Noreciau pasitarti
Buciau adminas iskart deciau ban ant ip. Siuo postu tik parodei, koks nevykelis bei nesavarankiskas esi.Shparagas rašė:As naujokas sitame, ir noreciau pradeti auginti, gal galetu parashyti man tas kuris yra patyres sitame, nes noriu uzduoti labai daug klausimu, geriausia butu skype. mano skype: Shparagas . Prasau zmones padekit naujokui
Re: Sėklų daiginimas
Shparagas, viskas yra šitame forume parašyta. Netingėk ir susirask. Aš irgi esu naujokas , bet viską susiradau pats ir perskaičiau. Tikrai daug sužinojau 

-
- Ekspertas
- Reputacija: 0
Jop, as ir naujokas buvau, ir esu :P . Persiskaiciau visa tema tarkim seklos, arba lempos, ir tik tada klausdavau ( ar ne taip ? ) ir pradejau augint ir dometis, ziuret videos. Galu gale jej tigi sakityt ir ieskot, paskaityk mano dienorasty, jame stengiaus viska parasyti kaip ka dariau
Sekmes tau.

manyje yra 94% juodaodzio genu ir 6% meksikiecio
Karts nuo karto tokių studentėlių su skype, email atsiranda. Ir arba patys perskaitydavo viską, arba tekdavo banint. Ir vis atsiranda jų ir atsiranda 

BOB - Bombs Over Bagdad!
turiu 5 seklas
2 jau daiginau, abidvi sudygo gerai. Idejau i zemes, siek tiek uzlaisciau kad dregna butu, bet tik viena teisaugo is tu seklu, ir tai lapukus su stiebeliu parode tik po 1.5 savaites ir tas augaliukas db visas biednas. Dabar padejau ta viena augaliuka po lempom tikiuosi viskas ok bus
Dabar daiginu dar viena sekla bet kazko nedygsta, as mastau kad jau 3 sunaudojau beveik veltui ir tik dvi beliko atsargai. Gal kas pasakysit- ne 100% buda kaip sudaiginti seklas, bet 110%, kad sudygtu? 

BURNwithPASSION
KILLwithRAGE
KILLwithRAGE
sveiki as gavau siokiu tokiu nezinia kelintos kartos seklu keleta sumasciau sudaiginti dar su bioptronu gaves esu tokio vandens prisotinto itin aukstu deguonies kiekiu juo sudretinau kosmetine vata ir idejau seklas kurios per valanda drungnam vandeni nuskendo
dabar galvoju butu galima kur ta deguoninga vandeni pritaikyt auginime ? ar jis pas mane ir toliau be tolko dulkes lentynoj
dabar galvoju butu galima kur ta deguoninga vandeni pritaikyt auginime ? ar jis pas mane ir toliau be tolko dulkes lentynoj
Wind, jeigu daigios tai sudygs. Kiši merlėn ir palaikai drėmgę, kol prasikalusi šaknelė bus bent pusė cm ir tada kiši į žemę šaknele į apačia. Gylis - ~ 1cm
o kuria puse man kist sekla i zeme jei is jos vienu metu islindo ir sekla ir kotelis ir nezinau kuris yra kuris. toliau man ji vatoj laikyt kol atskirsiu kur saknele ?
Šaknelė tokia balta,stamboka,tokia kaip kirmėlė balta.fleks rašė:o kuria puse man kist sekla i zeme jei is jos vienu metu islindo ir sekla ir kotelis ir nezinau kuris yra kuris. toliau man ji vatoj laikyt kol atskirsiu kur saknele ?
[ nuotrauka ]
Nėra skirtumo kaip įkiši. Gali aukšyn kojom kišti, vis tiek išaugs taisyklingai. Sėkla jaučia gravitaciją, todėl visada šaknis eis gilyn, o lapija aukštyn, kad ir kaip tu ją į tą žemę įkišifleks rašė:o kuria puse man kist sekla i zeme jei is jos vienu metu islindo ir sekla ir kotelis ir nezinau kuris yra kuris. toliau man ji vatoj laikyt kol atskirsiu kur saknele ?

Kad vienas būtų teisus - kitam nebūtina klysti.
viena sekla nedaiginta bet iskilus yra, na per ta plysi ? tai ji dar daigi ? ir ar galima pvz virinta vandeni naudoti vietoj distiliuoto ?

Happy like hipo, you understand? ! :-O
Ar daigi ar ne sužinosi tik pabandęs sudaiginti. Jei nesupuvo ar nesudžiuvo daigelis tai sudygs.Kotelis rašė:viena sekla nedaiginta bet iskilus yra, na per ta plysi ? tai ji dar daigi ? ir ar galima pvz virinta vandeni naudoti vietoj distiliuoto ?![]()
Virintą vandenį naudoti ne tik galima bet ir patartina, nes jame yra nedidelis kiekis chloro kuris nužudo bakterijas.
Kad vienas būtų teisus - kitam nebūtina klysti.
Būna išimčių, skubėdamas visas sėklytes pasodinti, viena blogai pasodinau, tai jos šaknelė išlindo į paviršiųhipiukas rašė:Ar daigi ar ne sužinosi tik pabandęs sudaiginti. Jei nesupuvo ar nesudžiuvo daigelis tai sudygs.Kotelis rašė:viena sekla nedaiginta bet iskilus yra, na per ta plysi ? tai ji dar daigi ? ir ar galima pvz virinta vandeni naudoti vietoj distiliuoto ?![]()
Virintą vandenį naudoti ne tik galima bet ir patartina, nes jame yra nedidelis kiekis chloro kuris nužudo bakterijas.

It's form the Earth
blyn, neskyla jos man niekaip
zodziu viena yra juodesnes spalvos o kita tokia zalsva. ta zalsva stambesne. 3 diena niekas nedygsta. jei tarkim suputu, tai turetu minksta pasidaryti sekla ? nes siek tiek spustelejau tai kieta kaip akmuo. o tarkim per marle sekla ciut ciut matosi ir laikiau ja ant stalo, tai saules spinduliu kazkiek vistiek gavo, tai cia i bloga ? 

Happy like hipo, you understand? ! :-O
Mano budas tai ant lekstutes padedu binta ji sulankstau i apie 8 sluoksnius i per paty vidury t.y. tarp keturiu sluoksniu ikisu seklas uzlieju virintu vandeniu paskui palenkiu visa lekstute ir vanduo islasa kurio yra per daug, tuomet paimu dar viena lekstute ja uzdedu ant virsaus ir palieku kambario temperaturoi o uzdengta lekstute duoda tamsa ir sekla jos nemato
geriausia yrak ad seklos nematytu sviesos
nlb gerai joms sviesos 

BURNwithPASSION
KILLwithRAGE
KILLwithRAGE
Aš paemu veido valymo vatos, tos apvalios. Sudedu sėklas į jas sudrėkinu virintu vandeniu įdedu į kokį seną ganjos maišiuką ir nešioju vidinėje kišenėje, sėklos prasimuša neilgiau, kaip per 2 paras 

It's form the Earth
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 60 Atsakymai
- 39159 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas energetiniai gluosniai
-