Nuotrauka Nuotrauka

Sėklų daiginimas

Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
Rašyti atsakymą
flekas
Naujokas
Reputacija: 0

Re: Sėklų daiginimas

Standartinė flekas »

Nu va , jau sudygo viena sėkla :V:
Shparagas
Naujokas

Noreciau pasitarti

Standartinė Shparagas »

As naujokas sitame, ir noreciau pradeti auginti, gal galetu parashyti man tas kuris yra patyres sitame, nes noriu uzduoti labai daug klausimu, geriausia butu skype. mano skype: Shparagas . Prasau zmones padekit naujokui 8/
Manvydas
Guru
Guru

Re: Noreciau pasitarti

Standartinė Manvydas »

Shparagas rašė:As naujokas sitame, ir noreciau pradeti auginti, gal galetu parashyti man tas kuris yra patyres sitame, nes noriu uzduoti labai daug klausimu, geriausia butu skype. mano skype: Shparagas . Prasau zmones padekit naujokui 8/
Geriausia būtų,kad nustotum prašinėt,o pats domėtis ir skaityt visą forumą.
martynass
Ekspertas
Ekspertas

Re: Noreciau pasitarti

Standartinė martynass »

Shparagas rašė:As naujokas sitame, ir noreciau pradeti auginti, gal galetu parashyti man tas kuris yra patyres sitame, nes noriu uzduoti labai daug klausimu, geriausia butu skype. mano skype: Shparagas . Prasau zmones padekit naujokui 8/
Buciau adminas iskart deciau ban ant ip. Siuo postu tik parodei, koks nevykelis bei nesavarankiskas esi.
flekas
Naujokas

Standartinė flekas »

Shparagas, viskas yra šitame forume parašyta. Netingėk ir susirask. Aš irgi esu naujokas , bet viską susiradau pats ir perskaičiau. Tikrai daug sužinojau :)
Bongmaster
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė Bongmaster »

Jop, as ir naujokas buvau, ir esu :P . Persiskaiciau visa tema tarkim seklos, arba lempos, ir tik tada klausdavau ( ar ne taip ? ) ir pradejau augint ir dometis, ziuret videos. Galu gale jej tigi sakityt ir ieskot, paskaityk mano dienorasty, jame stengiaus viska parasyti kaip ka dariau :) Sekmes tau.
manyje yra 94% juodaodzio genu ir 6% meksikiecio
Sigma
Guru
Guru
Reputacija: 6

Standartinė Sigma »

Karts nuo karto tokių studentėlių su skype, email atsiranda. Ir arba patys perskaitydavo viską, arba tekdavo banint. Ir vis atsiranda jų ir atsiranda :)
BOB - Bombs Over Bagdad!
wind
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė wind »

turiu 5 seklas ;) 2 jau daiginau, abidvi sudygo gerai. Idejau i zemes, siek tiek uzlaisciau kad dregna butu, bet tik viena teisaugo is tu seklu, ir tai lapukus su stiebeliu parode tik po 1.5 savaites ir tas augaliukas db visas biednas. Dabar padejau ta viena augaliuka po lempom tikiuosi viskas ok bus :) Dabar daiginu dar viena sekla bet kazko nedygsta, as mastau kad jau 3 sunaudojau beveik veltui ir tik dvi beliko atsargai. Gal kas pasakysit- ne 100% buda kaip sudaiginti seklas, bet 110%, kad sudygtu? :D
BURNwithPASSION
KILLwithRAGE
fleks
Naujokas

Standartinė fleks »

sveiki as gavau siokiu tokiu nezinia kelintos kartos seklu keleta sumasciau sudaiginti dar su bioptronu gaves esu tokio vandens prisotinto itin aukstu deguonies kiekiu juo sudretinau kosmetine vata ir idejau seklas kurios per valanda drungnam vandeni nuskendo
dabar galvoju butu galima kur ta deguoninga vandeni pritaikyt auginime ? ar jis pas mane ir toliau be tolko dulkes lentynoj
dzAh
Patyręs
Patyręs

Standartinė dzAh »

Wind, jeigu daigios tai sudygs. Kiši merlėn ir palaikai drėmgę, kol prasikalusi šaknelė bus bent pusė cm ir tada kiši į žemę šaknele į apačia. Gylis - ~ 1cm
fleks
Naujokas

Standartinė fleks »

o kuria puse man kist sekla i zeme jei is jos vienu metu islindo ir sekla ir kotelis ir nezinau kuris yra kuris. toliau man ji vatoj laikyt kol atskirsiu kur saknele ?
Manvydas
Guru
Guru

Standartinė Manvydas »

fleks rašė:o kuria puse man kist sekla i zeme jei is jos vienu metu islindo ir sekla ir kotelis ir nezinau kuris yra kuris. toliau man ji vatoj laikyt kol atskirsiu kur saknele ?
Šaknelė tokia balta,stamboka,tokia kaip kirmėlė balta.
[ nuotrauka ]
hipiukas
Guru
Guru
Reputacija: 7

Standartinė hipiukas »

fleks rašė:o kuria puse man kist sekla i zeme jei is jos vienu metu islindo ir sekla ir kotelis ir nezinau kuris yra kuris. toliau man ji vatoj laikyt kol atskirsiu kur saknele ?
Nėra skirtumo kaip įkiši. Gali aukšyn kojom kišti, vis tiek išaugs taisyklingai. Sėkla jaučia gravitaciją, todėl visada šaknis eis gilyn, o lapija aukštyn, kad ir kaip tu ją į tą žemę įkiši |.|)
Kad vienas būtų teisus - kitam nebūtina klysti.
Kotelis
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė Kotelis »

viena sekla nedaiginta bet iskilus yra, na per ta plysi ? tai ji dar daigi ? ir ar galima pvz virinta vandeni naudoti vietoj distiliuoto ? :) :)
Happy like hipo, you understand? ! :-O
hipiukas
Guru
Guru
Reputacija: 7

Standartinė hipiukas »

Kotelis rašė:viena sekla nedaiginta bet iskilus yra, na per ta plysi ? tai ji dar daigi ? ir ar galima pvz virinta vandeni naudoti vietoj distiliuoto ? :) :)
Ar daigi ar ne sužinosi tik pabandęs sudaiginti. Jei nesupuvo ar nesudžiuvo daigelis tai sudygs.

Virintą vandenį naudoti ne tik galima bet ir patartina, nes jame yra nedidelis kiekis chloro kuris nužudo bakterijas.
Kad vienas būtų teisus - kitam nebūtina klysti.
Kotelis
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė Kotelis »

na tada einu pabandysiu daiginti :)
Herbas
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė Herbas »

hipiukas rašė:
Kotelis rašė:viena sekla nedaiginta bet iskilus yra, na per ta plysi ? tai ji dar daigi ? ir ar galima pvz virinta vandeni naudoti vietoj distiliuoto ? :) :)
Ar daigi ar ne sužinosi tik pabandęs sudaiginti. Jei nesupuvo ar nesudžiuvo daigelis tai sudygs.

Virintą vandenį naudoti ne tik galima bet ir patartina, nes jame yra nedidelis kiekis chloro kuris nužudo bakterijas.
Būna išimčių, skubėdamas visas sėklytes pasodinti, viena blogai pasodinau, tai jos šaknelė išlindo į paviršių :D , bet nieko, išroviau, nuvaliau lapukus, nupjoviau truputuką šaknelės apačios, nes buvo apdžiūvus, įkišau valandėlei ir klonavimo hormoną, pasodinau ir puikiausiai auga jau sav :V:
It's form the Earth
Kotelis
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė Kotelis »

blyn, neskyla jos man niekaip :D zodziu viena yra juodesnes spalvos o kita tokia zalsva. ta zalsva stambesne. 3 diena niekas nedygsta. jei tarkim suputu, tai turetu minksta pasidaryti sekla ? nes siek tiek spustelejau tai kieta kaip akmuo. o tarkim per marle sekla ciut ciut matosi ir laikiau ja ant stalo, tai saules spinduliu kazkiek vistiek gavo, tai cia i bloga ? :(
wind
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė wind »

Mano budas tai ant lekstutes padedu binta ji sulankstau i apie 8 sluoksnius i per paty vidury t.y. tarp keturiu sluoksniu ikisu seklas uzlieju virintu vandeniu paskui palenkiu visa lekstute ir vanduo islasa kurio yra per daug, tuomet paimu dar viena lekstute ja uzdedu ant virsaus ir palieku kambario temperaturoi o uzdengta lekstute duoda tamsa ir sekla jos nemato :) geriausia yrak ad seklos nematytu sviesos :) nlb gerai joms sviesos :D
BURNwithPASSION
KILLwithRAGE
Herbas
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė Herbas »

Aš paemu veido valymo vatos, tos apvalios. Sudedu sėklas į jas sudrėkinu virintu vandeniu įdedu į kokį seną ganjos maišiuką ir nešioju vidinėje kišenėje, sėklos prasimuša neilgiau, kaip per 2 paras :V:
It's form the Earth
Rašyti atsakymą
  • Panašios temos
    Atsakymai
    Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas
  • Atsakomybe del seklu
    ganjaFAMA » » forume Legalus forumas
    60 Atsakymai
    39159 Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas energetiniai gluosniai
  • Seklu pirkimas, gabenimas, kvapai