Sigma rašė:Eina nx, kas dedasi dabar su Kedžiaus mitu... Visuomenei visai šaratai nusisuko. Šeštadienį teko praeit pro Kauno apygardos prokuratūrą, kur protesto akcija buvo. Prikabinėta beraščių plakatėlių su visiškom besmegenystėm ir tokia neapykanta neša. Lyg kas apsėdęs būtų žmones. Labai blogai. Pradėsiu įtarinėti, kad Kedžio legenda, tai kažkieno suinteresuoto darbas paskleisti Lietuvoje riaušes, psichozę ir pjautines siekiant destabilizuoti valstybę ir panardinti ją į anarchiją.
Kantrybė ribas turi.Lietuviai daugybę metų kenčia priespaudas - pagaliau išsilaisvino iš vienos ir pateko į savų žabangus.
Protinga revoliuciją aš pats palaikyčiau.Neprotingos - ne.Kiek gi galima būt durninamies durnių?Ar jie turi teisę sėdėt teismuose,seime ir t.t.?Ir kodėl jei esi politikas,teisėjas,prokuroras ar aukšto rango mentas - tu esi nebaudžiamas?Jei nepastebėjai,jau dabar anarchija Lietuvos teisėsaugoje,vyriausybėje.
Tik tas sprogimas labai įtartinas.Pradedu manyti,kad Kedys nieko nenušovė,kažkas kitas jį pakišo.Bet tai nieko nekeičia,pagaliau žmonės pradeda galvoti.Užteks būt kantriem - mes turim teisę į geresnį gyvenimą.
Kiek čia Tiesos yra neaišku,tad nepriimkit tai už mano nuomonę ar už gryną pinigą,viskas pamąstymui:
"ta mergaite 8 m isnaudotos penkiametes pussesere, klaseje prie visus apsislapindavo ir prisikakodavo i kelnaites ne karta, mokytoja ja sutvarkydavo.. taciua mama vis ieskojo mokytojos darbe priekabiu, skirtingai nuo jos tevo, kuris vis kartodavo, kad mama umi ir konflitiska.. ir tas tevas db jau uzsienyje dirba o ta mergaite vogdavao ir siaip buvo visiskai skirtinga nuo visu tokio amziaus vaiku, gaila mergaites ji buvo isnaudojama kokius 4 metus jai nelaikydavo slapimo ir nelaikydavo ismatu kaip jus manote, kaip ji turejo jaustis, kai motina jos neleido i mokykla 4 men be gydytojo pazymos?? o jos niekas negina, kur ‘ istabiosios’ vaiku teisiu tarnybos???? ju kiap visada nera, kai riekai ginti vaikus, o ne ‘ sistema’ .. : ten rase man atrodo medike, pas kuria Narusevicene dazna mergate vezdavo atset del hemarojaus problemu.r ka ji pagrasino Narusevicene, tai si pareieske , kad tur labai stipru uznugari ir jei nenori darbo prarasti tegu nesikisa xxx (2009-10-11 17: 51) SKAITYTOJO KOMENTARAS: Del Uso akivaizdu, kad pedofilas… mano kolege yra ejusi manikiuro pas dabar nusauta Naruseviciene. Pas ja atejo sesuo (Stankunaite, Kedzio vaiko mama) ir sako citata: ” atsibodo man tas Usas..uzkniso jau…” nusauta sesuo atsake: ” nu pakentek, nesunku gi, juk tiek daug pinigu tau jis duoda” … kolege pagalvojo, kad prostitucija uzsiima, o paaiskejo stai kas… 185. Zmones, tautieciai lietuviai!!! Sioj istorijoj buvau Didelis skeptikas, patikekit....Bet... Vakar snekejau su savo pensininke motina, kuri yra Orintos, vyresnes mergaites, kaimyne....Mergaite ateidavo i svecius ir viska pasakodavo...I mokykla vaiksto su pampersu..Zmones, tai yra Faktas!!!Nezinau, ar praleis sita mano komentara....As taip pat netikejau. Nesileiskit, kad tai pasimirstu, neleiskit, kad jums plautu smegenis!!! Laikykimes"