Teisingai sneki kad jau viskas pagal EU standartus, bet kaip sakoma atsarga gedos nedaro

Perdaug čia baiminiesi. Va čia tai vyraihipiukas rašė:Oj ne ne, aš nekalbu apie skydinę kur visa elektros instalicija namo
Aš kalbu apie savadarbę metalinę dežutę kuri stovėtų prie grow boxo
Nors gal aš čia ir perdėdu. Juk nebe tarybų laikai, kai droseliai pavojingi būdavo. Juk dabar ir EU standartai ir t,t... Gal nėra ko ir baimintis.. Bet visgi dėl growboxe esančios dregmės nepatarčiau... Ai.. Nu aš labai atsargus tokiais dalykais...
250 yra ketvirtis kilovato, o n pusės ketvirtis.runkelis rašė:500w yra puse kilovato...pataisykite jei klystu,1000w yra kilovatas. 250 tik ketvirtis puse kilovato.nieko čia baisaus.
tasPATS rašė:30K=30000 lumenu berodsHerbas rašė:Total efficiency - efektyvumas pvz 30k ka tai reiskia??? zinau, kad augaliukui geriausia 45k lux, o sviesa vegetacijai geriausia 90'000K spalvos.
sitos K kaskiap skirisasi kuom?? ir kokios butu geriausios liumesencines lempos 61 cm ilgio??? su kokiu spektru ne manau 12'000k nerasiuneefektyvi tavo tavo FL (fluorescent lamp)
o kodel nepasirenki HPS ar MH ? sutaupyt nori?![]()
MH vegai spektras melynesnis
HPS zydejimui spektras geltonesnis
kam tau dvirati isradinet? augink ant HPS ir vsio
P.S. pataisykit senbuviai,jei ka
Viską rasi čia: http://www.legalus.net/dis/viewforum.php?f=3zaidejas rašė:sweiki,
growboxas ilgis180 plotis58 aukstis200cm,kiek lempu reiketu apsvietimui ir kokio galingumo,lempas naudos hps,ir kiek augaliuku galima sutalpinti tokiam growboxe.
dekui uz atsakymus