Cia tokio klubo lipdukas,jis is dvieju daliu. Na o taip tai ne,nes nuvaziaves mazdaug parodau kur noriu klijuoti,tai man duoda pavyzdziu ir mazdaug pataria kaip geriau.ganjaFAMA rašė:30x5 tai kažkoks išilgintas čia labai. Tu turi jau pasiruošęs kokį ruošinuką, nuo kurio darys viską ?
UZTEKS!!! Legalize in da house!!!
-
- Patyręs
- Reputacija: 0
Re: UZTEKS!!! Legalize in da house!!!
I'm back.
prisideciau prie aktiv legalize mielai,kadangi vakaru mentalitetas isigeres i krauja-tai viesai kalbeti apie zole iprasta-
nors siaip sviesti minusus-morozus neverta
nors siaip sviesti minusus-morozus neverta
ganja uber alles
Šiandien ryte man kilo nepaprasta mintis, ar skaitėt straipsnį apie džedajų religija
http://www.delfi.lt/news/daily/hot/arti ... d=11252039 ir jai dar yra galimybė būt itesinta, argi ne absurdas? Bet esmė yra tame, jog galima būtu sukurt augalijos religija, tikėti, kad augalai šneka ir į panašius tokius dalykus, ceremonijų metu viena iš apeigų tarkim būtu MJ rūkymas..... Manau ši religija greit išpopuliarėtų
o jei ji būtu įteisinta, automatiškai ir MJ. kurią tarkim galėtų naudot tik išpažystanits tą religiją
gal šis kelias būtu greitesnis
(iš tokių pasirašymų, turbūt atrodo jog bongo iš rankų nepaleidžiu
)

It's form the Earth
As smarkiai abejoju ar surinksi Lietuvoje bent 50000 zmoniu kurie save laikytu (net nzn kaip pavadinti). Be to, uzsieni, manau, i tokia minti pasizetu tik su juoku, man asmeniskai tavo pamastymai tik sypsena sukele... Ir tai, tos religijos tikslas butu labai greitai suprastas (parukyti) ir duodu 100% niekas net laiko negaistu su tokiom nesamonem.Herbas rašė:Šiandien ryte man kilo nepaprasta mintis, ar skaitėt straipsnį apie džedajų religijahttp://www.delfi.lt/news/daily/hot/arti ... d=11252039 ir jai dar yra galimybė būt itesinta, argi ne absurdas? Bet esmė yra tame, jog galima būtu sukurt augalijos religija, tikėti, kad augalai šneka ir į panašius tokius dalykus, ceremonijų metu viena iš apeigų tarkim būtu MJ rūkymas..... Manau ši religija greit išpopuliarėtų
o jei ji būtu įteisinta, automatiškai ir MJ. kurią tarkim galėtų naudot tik išpažystanits tą religiją
)
Realybe ne kosmine visai ,,Lt tokia morozna juoda diktaturine surusejusi salis -scheissemartynass rašė:As smarkiai abejoju ar surinksi Lietuvoje bent 50000 zmoniu kurie save laikytu (net nzn kaip pavadinti). Be to, uzsieni, manau, i tokia minti pasizetu tik su juoku, man asmeniskai tavo pamastymai tik sypsena sukele... Ir tai, tos religijos tikslas butu labai greitai suprastas (parukyti) ir duodu 100% niekas net laiko negaistu su tokiom nesamonem.Herbas rašė:Šiandien ryte man kilo nepaprasta mintis, ar skaitėt straipsnį apie džedajų religijahttp://www.delfi.lt/news/daily/hot/arti ... d=11252039 ir jai dar yra galimybė būt itesinta, argi ne absurdas? Bet esmė yra tame, jog galima būtu sukurt augalijos religija, tikėti, kad augalai šneka ir į panašius tokius dalykus, ceremonijų metu viena iš apeigų tarkim būtu MJ rūkymas..... Manau ši religija greit išpopuliarėtų
)

,joo sunkai tie 50000 zmogu rastusi
reikia begti is cia- galvoju i Kipras-atiduokit mano zole

ganja uber alles
Tai va pasirodo mano mintis ne pati pirmoji, Amerikoje jau yra tokia religija ji vadinasi 420 temple
ir tos religijos atstovai legaliai pučia
http://www.temple420.org/ Bet norėjau paklaust, ar balandžio 20 dieną varysim prie seimo su plakatais už legalizavimą, ar jau yra buvę tokių dalykų Lietuvoij ?
![:] :]](./images/smilies/blink.gif)

It's form the Earth
ka tik tyliai is saves pasijuokiau: kur tik plakatai ten ir asHerbas rašė:Tai va pasirodo mano mintis ne pati pirmoji, Amerikoje jau yra tokia religija ji vadinasi 420 templeir tos religijos atstovai legaliai pučia
http://www.temple420.org/ Bet norėjau paklaust, ar balandžio 20 dieną varysim prie seimo su plakatais už legalizavimą, ar jau yra buvę tokių dalykų Lietuvoij ?

Apie religiją susijusią su MJ Lietuvoje, man jau seniai kirba galvoje. Reikia žmonių norinčių prisidėti. Galėtume rimtai prasimušti.Herbas rašė:Šiandien ryte man kilo nepaprasta mintis, ar skaitėt straipsnį apie džedajų religijahttp://www.delfi.lt/news/daily/hot/arti ... d=11252039 ir jai dar yra galimybė būt itesinta, argi ne absurdas? Bet esmė yra tame, jog galima būtu sukurt augalijos religija, tikėti, kad augalai šneka ir į panašius tokius dalykus, ceremonijų metu viena iš apeigų tarkim būtu MJ rūkymas..... Manau ši religija greit išpopuliarėtų
)
Kad vienas būtų teisus - kitam nebūtina klysti.
Aš asmeniškai į religijas žiūriu skeptiškai.Į ką tu nori tikėt?Kokios dogmos ir t.t.?Koks požiūris ir gyvenimo supratimas vyraus?Forume lankosi nedaug žmonių,bet supratimai skiriasi.Kiek žmonių tiek unikalumų.Geriau judėjimas sakyt,bet ne religija.hipiukas rašė:Apie religiją susijusią su MJ Lietuvoje, man jau seniai kirba galvoje. Reikia žmonių norinčių prisidėti. Galėtume rimtai prasimušti.Herbas rašė:Šiandien ryte man kilo nepaprasta mintis, ar skaitėt straipsnį apie džedajų religijahttp://www.delfi.lt/news/daily/hot/arti ... d=11252039 ir jai dar yra galimybė būt itesinta, argi ne absurdas? Bet esmė yra tame, jog galima būtu sukurt augalijos religija, tikėti, kad augalai šneka ir į panašius tokius dalykus, ceremonijų metu viena iš apeigų tarkim būtu MJ rūkymas..... Manau ši religija greit išpopuliarėtų
)

as prisideciau ir prie judejimo ir prie religijos. judejimo nelabai kas cia nori pradeti sukti, del religijos dar neaisku. sava baznycia irgi butu faina. pvz kaikurios hinduizmo atsakos irgi naudoja MJ. bet kuriuo atveju pirmiausia reikia daug pasiskaityti ir pasidometi kas kur kodel, ikurimo galimybes, vystymo galimybes... daug knisimosi su tuo, bet dirbant galima viska padaryti
Suprantu ką nori pasakyti. Žmogau, aš ant tikėjimo nusimyšt. Man visos tos religijos ir tikėjimai, dievai ir t.t.. giliai giliai juodoje skylėje...Manvydas rašė: Aš asmeniškai į religijas žiūriu skeptiškai.Į ką tu nori tikėt?Kokios dogmos ir t.t.?Koks požiūris ir gyvenimo supratimas vyraus?Forume lankosi nedaug žmonių,bet supratimai skiriasi.Kiek žmonių tiek unikalumų.Geriau judėjimas sakyt,bet ne religija.

Aš ne apie katalikišką pavyzdį kalbu.Religija – savita istoriškai susiformavusi konkrečios socialinės grupės išpažįstamų ontologinių etinių pažiūrų ir su jomis susijusių ritualų sistema, kuriai paprastai būdingas tikėjimas anapusine realybe, pomirtiniu gyvenimu, antgamtinėmis jėgomis ir antgamtinėmis būtybėmis bei tokio pobūdžio tikėjimų suponuojamas antgamtinių jėgų, antgamtinių būtybių, vad. šventųjų asmenybių, šventųjų vietų, šventųjų relikvijų ir fetišų garbinimas. Paties pavadinimo religija kilmė siejama su lotynų kalba, tačiau dėl tikslios etimologijos ginčijamasi ne vieną šimtmetį, pateikiamos bent penkios versijos.
Aš galvoju apie tai, kad turėtumėme vieną įdėją. Kažką kas visus mus vienytų. Kad sutikus "saviški" gatvėje, nors jis ir nepažystamas tau, galėtumėme pasišnekėti, parukyti. Galėtume tikėti, kad ir į "Kanapą". Jis būtų mistinė būtybė skleidžianti laimę, gėrį, taiką, draugiškumą. Vieną dieną jis iš kanapės pasivertė į pusiau žmogų pusiau kanapę. Jis yra išmintigas. Jis turi tiek minčių ir proto, kad todėl kiekvieną kartą žmonės rūkydami MJ apturi daug apmąstymų, minčių, filosofijų. ir t.t..

![[:)] [:)]](./images/smilies/essen.gif)
Ir tai taptu didesne nesamone uz katalikybe. As galiu tiketi, kad MJ rukymas mano prota isvalo ir panasiai. Bet mistiniu butybiu tai tikrai nereiketu kurti.
Beto tokia religija jau yra ( Olandijoje ). Kiek zinau ir baznycia kazkokia turi.
Beto tokia religija jau yra ( Olandijoje ). Kiek zinau ir baznycia kazkokia turi.
Jei ir būtų religija,tai sakyčiau kažkas tokio turėt:Spotless rašė:Ir tai taptu didesne nesamone uz katalikybe. As galiu tiketi, kad MJ rukymas mano prota isvalo ir panasiai. Bet mistiniu butybiu tai tikrai nereiketu kurti.
Tikime į protą,žmogaus pasirinkimą jei jis nekenkia visuomenėje.
MJ tai substancija kuri padeda atsipalaiduoti,pamiršti miestietišką "smarvę",atsiriboti nuo pasaulio,bet ne nuo gamtos,įveda ramybės į mus ir protą,verčia grožėtis ir nuteikia pozityviai.
Mūsų religijos atstovai,taip pat gali tikėti į kokią nori religiją,bet turi nepamiršti,kad Taika ir geresnis rytojus gali būt atneštas be smurto,patyčios,netolerantiškumo (apart iškreiptą tolerastiją,kai neigiama kitų nuomonė ir netoleruojami kiti įsitikinimai).
Na ir t.t. ir t.t.

Ne viena tokia religija egzistuoja...Spotless rašė:Ir tai taptu didesne nesamone uz katalikybe. As galiu tiketi, kad MJ rukymas mano prota isvalo ir panasiai. Bet mistiniu butybiu tai tikrai nereiketu kurti.
Tikėti, kad MJ apvalo tavo protą lygiai tiek pat durna kaip tikėti mistinėm būtybėm

Gal tiksliau ne mistinę būtybę turėjau galvoje. O kažką, kas nėra už tave aukštesnis ar galingesnis. Gal geriausiai pavadinti jį - simboliu.
Papraščiausiai tokiu dalyku įmanoma pasiekti, kad religiniais tikslais galimėtų traukti žolytę legaliai.
Ne viena tokia naujoji religija yra tai pasiekusi.

Ir patikėkite jie ten ne apie dievą susirinkę šneką. Tai tik uždanga. Juk smagu būtų taip apipisti mūsų valdžią

Va, kad ir iš mūsų žodyno pavyzdys. Gandža -(ganja, amch.) kanapė; etiopų Siono koptų bažnyčioje ganja laikoma tikruoju sakramentu, t.y. Kristaus kūno ir kraujo simboliu.
va. va! jau kitatikiai diskriminuojami ir vadinami durniais, na nereikiahipiukas rašė:Tikėti, kad MJ apvalo tavo protą lygiai tiek pat durna kaip tikėti mistinėm būtybėm![]()

Aš neišvadinau žmonių durniais.putejas rašė: va. va! jau kitatikiai diskriminuojami ir vadinami durniais, na nereikiaas pvz tikiu, kad MJ apvalo prota, suteikia tau ramybe ir sviesa. amen/peace

Manau, apie tokius dalykus, kaip religija, reiktu šnekėt, kai atsiras milijonierius arba šiaip labai gerai pasiturintis aktyvistas
Manau pirmas žingsnis yra susitikimas, žmonių kas nori ir yra pasiryžęs įdėti dalelę savęs į legalizavimą. Galėtume aptart apie žmonių švietimą, balandžio 20dienos (420) išėjimą į gatves ir t.t. Manau daugelis turi įdomių minčių, kurias galėtume apsvarstyti
kas už, pasireikškit 

It's form the Earth
Bet ėėė, chebryte. Davai balandžio 20-ą padarom susitikimą. Tarkim aptariam vietą, ir laiką, o kas galės tas atvyks! Manau bent 4-5 žmonės tikrai susirinktų. O tai ir būtų pradžia! Po kurio laiko padarytume dar vieną susitikimą, gal vis daugiau žmonių įsitrauktų. O tada jau galimėtų ir apie akcijas prie seimo rūmų kalbėt 

2010/04/20 4:20PM ane? o kur susitikti?
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 66 Atsakymai
- 35369 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas barzas