Eik savo priekaištų reikšt kitur su savo dėmesio trūkumu..

Žmogus daro gera, o Tu čia šiki į rūtas..
jeigu butu imanoma, ir as uzsisakyciaueric rašė:Mr.Green kada galesim normaliai pirkt seklas? Tai veikia,tai neveikia tas shopasNesuprask,klaidingai,čia tik siaip klausiu,nes jau reiktu uzsisakyt man ju
Tai ar labai sunku tai paskaityti?Atsiprašome!
Parduotuvė laikinai nedirbs kol nebus įdiegta nauja mokėjimo sistema.
Užsakymus galime priimti šiuo el.paštu: mr.greenproductions@hotmail.co.uk
Ačiū
Būk palaimintas. Tegu tavo visa alga nukeliauja į užsienį ir toliau rauk šikną ant Lietuvių.daylight rašė:Is lietuviu seklu nepirkciau... nepasitikiu lietuviais tokiuose reikaluose. Vien ta ideja, kad lietuviui leisiu uzdirbt mane nervina. Pasitikiu tik olandais. Jau geriau is snow-white pirksiu, nes ten vienos seklos tikslumu galima pirkti ir kokybe patikrinta praktiskai![]()
Nesuprantu isvis koks tikslas mr.greenui pardavinet seklas, jeigu toks didelis entuziastas esi ir sakai, kad nekomerciniams tikslams, tai kam tada ta kaina uzdeta?Butum entuziastas, tai seklas dalintum apsikeitimo budu arba nemokamai savam ratui. Be to, tinklapis yra neisbaigtas, nepatogiai isdestytas, mazai atsiskaitymo budu, nera forumo ir t.t. As deciau tik isbaigta tinklapio versija. Jei sakai nesi kompiuterastas ir nesugebi sutvarkyt tinklapio, tai kam tada isviso kurti? Aisku sis mano postas turbut bus istrintas uztai, kad mano nuomone bus nepalanki mr.greenui
![]()
![]()
peace
Kai liks lietuvių per pus mažiau, tai mūsų valdžioje bus VISI užseniečiai, ir likusius lietuvius išvarys.ganjaFAMA rašė:Va kai liks lietuvių perpus mažiau nei dabar, tada gal ir susimąstys valdžia, kad kažką ne taip daro, o dabar
daylight rašė:hipiukas, taip varysiu is lietuvos, o tu galesi suput čia krizes ir vagiu kraste shudinam
Idomus tie tavo bajeriai... Nu,bet as zmogus prie juoko,tai i galva labai neimu ka tu cia pezejaidaylight rašė:Niekur as nedingsiu, apipisau jus visusman ir čia gerai
![]()
![]()
![]()
![]()
pirksiu is mr.green seklu greitai
![]()
Gerai kai tu hipiukas, o ką man, materealistui daryti? Sutik, kad pinigai tikrai suteikia laisvės, o ji įtakoja laimę. Pasikartosiu, bet šią vasarą nesudalyvavau jokiam feste ir aplamai niekur neišvykau ir mačiau tik savo rajono asfaltą. Nelinksma. Tu lygini Lietuvą su Afrika ir t.t. Lygintis visada reikia sustipresniais, galingesniais. Tik taip gali tobulėti. Va, aš irgi tobulas, lyginant save su kokiu prievartautoju - pedofilu. Nors sutinku, kad nenorėčiau palikti Lietuvos, draugai visi čia ir šeima..hipiukas rašė:Kai liks lietuvių per pus mažiau, tai mūsų valdžioje bus VISI užseniečiai, ir likusius lietuvius išvarys.ganjaFAMA rašė:Va kai liks lietuvių perpus mažiau nei dabar, tada gal ir susimąstys valdžia, kad kažką ne taip daro, o dabar
Krizė ne Lietuvoje, o krizė visame pasaulyje. Ir nešnekėkit, kad Lietuvoje blogiausia, nes yra šimtai šalių gyvenančių prasčiau. Pagalvokit apie Afrikoje badaujančius vaikus.
Bėgti lengviausia... Bėt jei žmogui iš vidaus visada viskas blogai, tai tu ir hareme nesijausi laimingas!
Mano šeima 75 % pajamų prarado, ir vis tiek aš nesijaučiu nelaimingas! Aš džiaugiuosi, kad dar gyvenu. Džiaugiuosi, kad aplinkui nematau karo. Esu sveikas, energingas. Net žolės daxuja parūkau! Aplinkui turiu daug ištikimų draugų!
Krizė mane nuskriaudė materialiai. Bet niekas iš manęs neatims moralinių vertybių, neatims laimės, neatims džiugesio ir noro gyventi!
Man gera ir Lietuvoje, nors kišenėje vėjai!
As ne hipis.. Jie mane tik domina...ganjaFAMA rašė: Gerai kai tu hipiukas, o ką man, materealistui daryti? Sutik, kad pinigai tikrai suteikia laisvės, o ji įtakoja laimę. Pasikartosiu, bet šią vasarą nesudalyvavau jokiam feste ir aplamai niekur neišvykau ir mačiau tik savo rajono asfaltą. Nelinksma. Tu lygini Lietuvą su Afrika ir t.t. Lygintis visada reikia sustipresniais, galingesniais. Tik taip gali tobulėti. Va, aš irgi tobulas, lyginant save su kokiu prievartautoju - pedofilu. Nors sutinku, kad nenorėčiau palikti Lietuvos, draugai visi čia ir šeima..