Paprasti pliurpalai
-
- Patyręs
- Reputacija: 0
-
- Patyręs
-
- Pažengęs
Re: Paprasti pliurpalai
Sveiki,
Aš čia šausiu ne į temą , bet:
Girdėjau gandų, kad Mr.Green atidarė savo seed-shop'a , ar tai tiesa ?Gal kas žinantis pasakytų tiksliau?
Aš čia šausiu ne į temą , bet:
Girdėjau gandų, kad Mr.Green atidarė savo seed-shop'a , ar tai tiesa ?Gal kas žinantis pasakytų tiksliau?
Viltis durnių motina, teleloto tėvas.
Čia šiek tiek ne į temą, tiesiog neradau kur daugiau parašyt o naujos temos kurti neverta..
Žodžiu, žiūrėkit kaip mūsų visuomenė yra apšviesta ... Nežinau, faktas, kad čia jo fantazijos, bet esmė, kad žmogus nesigaudo, ai, aš net nežinau ką čia sakyti, gaudosi nesigaudo, juokitės patys.. arba nesijuokit.
Cituoju:
Žodžiu, žiūrėkit kaip mūsų visuomenė yra apšviesta ... Nežinau, faktas, kad čia jo fantazijos, bet esmė, kad žmogus nesigaudo, ai, aš net nežinau ką čia sakyti, gaudosi nesigaudo, juokitės patys.. arba nesijuokit.
Cituoju:
p.s. čia iš kito forumotai va uzvakar penktadieni po pamoku draugas pasiule nuvaryt ir nusipirkt zoles dar nebuvau bandes tai galvojau nieko tokio tai nuejom i taska keturiese nusipirkom 2 gramus ir isejom pas klasioka i plota bandyt svirkstu nereikejo pirkt turejo namuose is seniau kai sirgo tai viska paruosem pradejom leistis ispradziu nieko nebuvo po to labai trenke i galva vienas draugas uzkart nualpo kitas apsiveme o as labai isbalau ir uzmigau po to atsikeliau pradejo labai kraujas is nosies begt kita diena taip pat bijau kad nemirciau padekit nezinau kur kreiptis SOS
Pize... Čia tau jau nebejuokinga. Blem, blem.. Koks IDIJOTAS nežino, kad žolė RŪKOMA?
Kad vienas būtų teisus - kitam nebūtina klysti.
Čia jis gal apsimeta?Arba durnelį primeta?Ką jis ten vandenį su žolės gabaliukais leidos?Čia jau viršūnė.Jefridas rašė:Čia šiek tiek ne į temą, tiesiog neradau kur daugiau parašyt o naujos temos kurti neverta..
Cituoju:
p.s. čia iš kito forumotai va uzvakar penktadieni po pamoku draugas pasiule nuvaryt ir nusipirkt zoles dar nebuvau bandes tai galvojau nieko tokio tai nuejom i taska keturiese nusipirkom 2 gramus ir isejom pas klasioka i plota bandyt svirkstu nereikejo pirkt turejo namuose is seniau kai sirgo tai viska paruosem pradejom leistis ispradziu nieko nebuvo po to labai trenke i galva vienas draugas uzkart nualpo kitas apsiveme o as labai isbalau ir uzmigau po to atsikeliau pradejo labai kraujas is nosies begt kita diena taip pat bijau kad nemirciau padekit nezinau kur kreiptis SOS

Galbūt ir susileido. Bet ne žolę, o herą.Manvydas rašė: Čia jis gal apsimeta?Arba durnelį primeta?Ką jis ten vandenį su žolės gabaliukais leidos?Čia jau viršūnė.Jis greičiau numiręs būtų,primetat gabaliukai žolės į širdį,į smegenis gi eina.Svaigsta jis čia.
Gali būt,apie šitą irgi pagalvojęs buvau.Bet čia jau reik būt visišku durneliu,kad neskirt kur žolė,o kur hera.hipiukas rašė:Galbūt ir susileido. Bet ne žolę, o herą.Manvydas rašė: Čia jis gal apsimeta?Arba durnelį primeta?Ką jis ten vandenį su žolės gabaliukais leidos?Čia jau viršūnė.Jis greičiau numiręs būtų,primetat gabaliukai žolės į širdį,į smegenis gi eina.Svaigsta jis čia.

ir atsiranda tokiu durneliu, kur kaip as sakau suda eda
Taigi jei vartai suda rankoj ir nezinai kas tas yra, negi kisi i burna neissiaiskines... Cia su tuo vaiku darzeliu lygiai tas pats... Net juokas neima is idijotu... jam daktaru pagalbos reikia o ne zoles, gaila zmogaus...

-
- Ekspertas
- Reputacija: 9
hahahaha zole mazinasi i triubas, cia gi mano stailas, dura ten stumiama ir tiek

Pilypas is kanapiu

It's form the Earth
Sutikciau toki dauna mieste, kuris tokias lempas apie mj raso, sutrypciau tikrai galva. Per tokius debilus ir plinta toks mastymas apie mj

-
- Ekspertas
Marciau, as irgi megstu panasu skysta suda leisti i eteri, jauciu malonuma, nes yra kas kabinasi ant to
i Morales pas mane ner- is debilu as tyciojuosi ir sazine manes negrauzia.
Gyvenu Vilniuj, S.Staneviciaus gatvej, 53-1, Lithuania, maloniai laukiu taves, trypejau
Pirmas aukstas ir skambutis neveikia, tai geriau i langa pabelsk, kur i gatves puse

Gyvenu Vilniuj, S.Staneviciaus gatvej, 53-1, Lithuania, maloniai laukiu taves, trypejau

Pilypas is kanapiu
Rytoj su klase kaip tik judam i Vilniu. Nesiorientoju as ten visai, bet judesim kazkur uzupyje, jei tau netoli tai galim susitiktnaktibaldas rašė:Marciau, as irgi megstu panasu skysta suda leisti i eteri, jauciu malonuma, nes yra kas kabinasi ant toi Morales pas mane ner- is debilu as tyciojuosi ir sazine manes negrauzia.
Gyvenu Vilniuj, S.Staneviciaus gatvej, 53-1, Lithuania, maloniai laukiu taves, trypejauPirmas aukstas ir skambutis neveikia, tai geriau i langa pabelsk, kur i gatves puse
![]()
![]()

-
- Ekspertas
Nu gal ne nx, kaip atrodys, kad as prisirausiu prie vaiku ekskursijos ir pradesiu su jais
Dar sakys paskui koks cekanavicius pabego
O seip, Marciau, kodel pas tave tiek daug agresijos? ne man tau tai aiskint, gali net ir neskaityt, bet zinok agresija visada sugrizta ratu atgal.
As tikiu, kad tu kietas ir daugeli ten pas save sugebi i vieta pastatyt, bet zinok tie rembo patys dazniausiai ir nukencia. Negalima daug priesu turet
Plius dar mazam mieste gyveni, tau ka patinka, kad vaiksciot gali tik ginkluotas ir pastoviai parintis kas taves uz kito kampo laukia...

O seip, Marciau, kodel pas tave tiek daug agresijos? ne man tau tai aiskint, gali net ir neskaityt, bet zinok agresija visada sugrizta ratu atgal.
As tikiu, kad tu kietas ir daugeli ten pas save sugebi i vieta pastatyt, bet zinok tie rembo patys dazniausiai ir nukencia. Negalima daug priesu turet

Pilypas is kanapiu
O gal jis lieja tik agresiją čia?Čia jau reik giliau kapstyt.naktibaldas rašė:Nu gal ne nx, kaip atrodys, kad as prisirausiu prie vaiku ekskursijos ir pradesiu su jaisDar sakys paskui koks cekanavicius pabego
![]()
O šiaip, Marciau, kodel pas tave tiek daug agresijos? ne man tau tai aiskint, gali net ir neskaityt, bet zinok agresija visada sugrizta ratu atgal.
As tikiu, kad tu kietas ir daugeli ten pas save sugebi i vieta pastatyt, bet zinok tie rembo patys dazniausiai ir nukencia. Negalima daug priesu turetPlius dar mazam mieste gyveni, tau ka patinka, kad vaiksciot gali tik ginkluotas ir pastoviai parintis kas taves uz kito kampo laukia...

Arba nereikia iš vis kapstyt. būna gi dienų kai rodos visus nukilbasint galėtum iš nervo. Ir man taip būna. Palaidai pykti forume raštais, gerklę telefonu draugams ar panai. Praeina ir visks normalia būnManvydas rašė: O gal jis lieja tik agresiją čia?Čia jau reik giliau kapstyt.

Gal ir tiesa,bet kas per daug tas nesveika.hipiukas rašė:Arba nereikia iš vis kapstyt. būna gi dienų kai rodos visus nukilbasint galėtum iš nervo. Ir man taip būna. Palaidai pykti forume raštais, gerklę telefonu draugams ar panai. Praeina ir visks normalia būnManvydas rašė: O gal jis lieja tik agresiją čia?Čia jau reik giliau kapstyt.![]()

Ne, siaip as neagresyvus ir tikrai nepuolu i gincus, bet kai taip stumia ant man svento augalo, tiesiog nervai nelaiko. O siaip viskas tvarkoj