nepasimokei ?martynass rašė:Mane sodyboj pakavo, su visais augalais, bet per daug skaudu prisiminti vel viskaChimpo rašė:Augintojai parasykit ar buvo pas ka metesi mentai i chata kai auginot?Va tokia istorija noreciau isgirst

nepasimokei ?martynass rašė:Mane sodyboj pakavo, su visais augalais, bet per daug skaudu prisiminti vel viskaChimpo rašė:Augintojai parasykit ar buvo pas ka metesi mentai i chata kai auginot?Va tokia istorija noreciau isgirst
principas yra principasmanau augint yra principo reikalas. o martyna uzjauciu
tas kas pirko irgi baudziamas, taciau jis prekes negavo todel gali but ramus. nera prekes - vadinasi nebuvo pirkimoganjaFAMA rašė:Gaudo juk ne pūtikus, o barygasBet aš vistiek parinčiausi
Nusipirk pigiausią kortelę ir paskambink barygai. Po pokalbio išmesi kortelę ir vsio.naktibaldas rašė:Tai va vakar viename ir apleistu autobuso ziedu susitikinejau su baryga. Nu priejo, atsidariau langa, padaviau jam babkes, tas issitrauke pinigine ir pradejo kuistis ir ieskot. Pasiziuriu i veidrodi, o kazkokia masina be sviesu mina link manes. Pasiziuriu i prieki, prie miskelio kazkokie vyrai trinasi. Butent vyrai, o ne paaugliai kokie... Na keistai jie man ten pasirode tame kontekste, nes ir apsirenge buvo ne kaip byckos, kad miskelyje gertu. As niekada negesinu variklio per tokius susitikimus. Roviau nafig ir ten, vos spejo baryga atsokti. Per veidrodi lygtais maciau, kad ta masina sustojo mazdaug toj vietoj, kur stovejo baryga. Nezinau, nesizvalgiau labai tiesa sakant.
Tai va dabar nebezinau ko laukti, numerius nemanau, kad spejo isidemet, nes sviesas isijungiau tik gerokai nutoles nuo ten, vytis manes irgi niekas nesivijo, o ir pagreiti gera paemiau... Zoles man paduoti baryga nespejo. Skambinti jam pasidomet, kas ten ir kaip visiskai nera noro, jei ji suseme, nezinia kas raga kilnos.
Kaip manot, o man verta parintis?
Nesiparink tu nepaėmei MJ įrodymų yra?Nėra.Viskas.Tavęs neseks tu tik pirkėjas (tik šiuo atveju prekės negavai) - jie tau nė žodžio prikišt negali.Lai čiulpia tegu įrodo,kad tu nusipirkai.O gal tik pats užsiparinai, kam mest mašiną ir vyrų nemažai, kad medžio barygėlį,būtent barygėlį,nebent nori sužinot kas jam tiekia,bet tas greičiausiai būna otkatus sumokėjęs.hmm .naktibaldas rašė:Kokius dar pinigus, 30Lt?![]()
Nu apsiraminau gal biski, gaila masina mentams zasvitil. Neskambinsiu as jam, telefo kito neturiu, tai kam man dar, kad mano emei suzinotu. Be to juk taip gali nustatyt apytikslia buvimo vieta.
Siaip nei as buciau vares ten, nei ka, atsiunte man sms, kad turi gero, kaip tik vaziavau pro ten, nu ir neislaike poeto sirdis![]()
Beje, kas sakot, kad pirkejai gali visiskai nieko nesibaimint, netiesa. Mano pazistama irgi buvo tokioj pacioj situajoj pagave. Pralaike para laiko, isarde visa masina, nes galvojo, kad jis tiekejas. Aisku, jam metu virs tricoko, baryga buvo mazvaikis, sunku buvo patiket, kas klientas, kas baryga.
O ką tau gali pripaišyt?Už "narkotikų" vartojimą baudų nėra, na nebent bandys kamantinėt iš kur gavai, ir vienintėlis atsakymas: Iš čigono kažkokio, sako: Galėtum parodyt pvz. koks.O tu: Aišku ne,iš kur aš jum galiu parodyt, jei jie visi tamsūs kaip naktis.Lucian rašė:O kanors gali pripaisyt jei prigauna prirukiusi, bet be stuffo, randa koki bonga ar kita rukymo priemone?
LIETUVOS RESPUBLIKOS ADMINISTRACINIŲ TEISĖS PAŽEIDIMŲ KODEKSE DĖL SVAIGALŲ TAIKOMI ŠIE STRAIPSNIAIManvydas rašė: O ką tau gali pripaišyt?Už "narkotikų" vartojimą baudų nėra, na