Gan didelius šalčius atlaikė

Hmmm.. Negirdėjau kad dėl trąšų lapai negeltonuoja.. Augalas jaučia šaltį / artejančią žiemą ir ruošiasi palikti palikuonys, pradeda geltonuot lapai ir t.t.. O kad trąšos kažką keistų nežiau.. Gal turi kokią nuorodėlę?ganjaFAMA rašė:Tik pagal žiedus. Lapų geltonavimas tik ženklas apie žydėjimo pabaigą, bet jei gerai užtręši jie išvis negeltonuos iki pat galo.
Tai tu nesupratai ką aš norėjau pasakyti.. Ne prie ko čia energija, ir žiedai. Paskaityk ką ganjaFAMA rašė apie trašas ir lapų geltonavima. Aš tą ir komentavau..fender rašė:Tu tikriausiai hipiukas ne taip supratai.Lapai pradeda geltonuoti tada kai visa energija atiduoda ziedams ir tai dazniausiai buna zydejimo pabaigoje .
Nu kaip negirdėjaihipiukas rašė:Hmmm.. Negirdėjau kad dėl trąšų lapai negeltonuoja.. Augalas jaučia šaltį / artejančią žiemą ir ruošiasi palikti palikuonys, pradeda geltonuot lapai ir t.t.. O kad trąšos kažką keistų nežinau.. Gal turi kokią nuorodėlę?ganjaFAMA rašė:Tik pagal žiedus. Lapų geltonavimas tik ženklas apie žydėjimo pabaigą, bet jei gerai užtręši jie išvis negeltonuos iki pat galo.
Koks skirtumas ko trūksta, esmė geltonavimeganjaFAMA rašė:Hmm apie azotą kalbėjom, o ne geležįTaip, prie minuso augalas bet kokiu atveju mirs, bet kalba eina apie lapų geltonavimą žydėjimo gale, nesvarbu lauke ar viduje augini. Na iš pradžių bent jau apie tai klausė žmogus. Gal šaltis irgi daro savo, bet aš galvoju, kad šaltis visam augalui turėtų keisti spalvą, o mano atveju geltonavimas prasidėjo nuo apačios. Nors šiaip tam pačiam augalui ir spalva pasikeitė, aplink augalo žiedus lapai pasidarė tamsiai violetiniai žydėjimo pabaigoje. Va čia gal ir nuo šalčio jau
Nes rimtai pas Lodziką juk irgi lapai geltonavo žydėjimo gale, o šalčio tai nebuvo.. O daylight čia gerai pasakė apie chlorofilą
Gal gali nurodyti saltini is kur tokia idomia medziaga istraukei?dzAh rašė:Head high/body high. Kurį renkiesi? Aš tai pirmą variantą.
Amsterdam Marijuana Seed Bank rašė:The milky trichomes have some "cerebral" qualities, as well as some of the more "physical" characteristics of the high.(Head high) The last stage, amber, brings on a more sedative, physical stone. (Body high)
Green mans page rašė:There is the difference between early and late harvest to encourage head to body high...