Elementarūs klausimai - atsakymai. (II dalis)
-
- Naujokas
- Reputacija: 0
Re: Elementarūs klausimai - atsakymai. (III dalis)
Labai prasau skubaus atsakymo. Jaigu parudave 40% plauku, ir dabar nuimciau, jie kai dzius ruduos toliau? Ir aplamai bus normali ganza? Dekui
ne toliau neruduos kol dzius, bus nelabai gera dar laikyk ir paaugs ir paruduos.
vaikai nenarkokit vartotiku.
Gal galit pasakyt kasnors kas kiek laiko reikia augala trest? Kas kart laistant ar truputi reciau?
ant trasu pakuotes turetu but parasyta kiek kartu reikia jaigu tresi ir jaigu seip laistai. pas mane schultz trasos tai ten parasyta kad per menesi 1 karta patresti o laistiti gali kiekviena diena bet rasu koncentracija turi buti mazesne vandeny negu tresent. gali but kad klystu =] bet mazai procentu 

Jorge Cervantes - Ultimate Grow 2 [DVDRip] cia pasako daug apie lauginima lauke. yra ir 1 ir 3 dalys primoj apie indoor o trecios nemates. bet issamej papasakoja patariu pazoiuret pries pradedantŽolininkas rašė:Sveiki,![]()
ruošiuosiu po biški ateinančiam outdorui ir pastoviai klausimu iškyla.
1.Augalus pasėsiu kurnors laukuose.Tai va ar reikia atvažiuot palaisyt pastoviai kas kelias dienas, ar galima drąsiai palinkt keliom savaitem?
2.Ar auginant outdore reikia tręšti?
Peace![]()
![]()
Klausimas: jeigu augaliukas 2-3 savaites augo augo ir siuo metu nustojo augti, jo ugis dabar tera 5-10cm WW. Dar Laukti ar kazka daryti? 

BURNwithPASSION
KILLwithRAGE
KILLwithRAGE
Jei nustojo augti, vadinasi kažkas negerai.wind rašė:Klausimas: jeigu augaliukas 2-3 savaites augo augo ir siuo metu nustojo augti, jo ugis dabar tera 5-10cm WW. Dar Laukti ar kazka daryti?
Reikia pirma išsiaiškinti del ko. Tikriausiai trūksta mineralų (Jeigu dar nepradėjai tręšti). Pamegink labai, labai mažą kiekį trašų į laistomą vandenį įdėti.
Jei augalui sąlygos geros - jis auga visada nesustodamas.
Kad vienas būtų teisus - kitam nebūtina klysti.
Plem, taip ir pagalvojau, kad jau reiketu nusipikrti trasu
tik dar nepaziurejau ir neiznau kokiu. Aciu uz ats. 
P.S. Kur dingo edit mygtukas?

P.S. Kur dingo edit mygtukas?

BURNwithPASSION
KILLwithRAGE
KILLwithRAGE
-
- Naujokas
Dėkui!Jau siunčiuoszopa rašė:Jorge Cervantes - Ultimate Grow 2 [DVDRip] čia pasako daug apie lauginima lauke. yra ir 1 ir 3 dalys primoj apie indoor o trecios nemates. bet issamej papasakoja patariu pazoiuret pries pradedantŽolininkas rašė:Sveiki,![]()
ruošiuosiu po biški ateinančiam outdorui ir pastoviai klausimu iškyla.
1.Augalus pasėsiu kurnors laukuose.Tai va ar reikia atvažiuot palaisyt pastoviai kas kelias dienas, ar galima drąsiai palinkt keliom savaitem?
2.Ar auginant outdore reikia tręšti?
Peace![]()
![]()

Mano lapelis kažko raitosi, ir kažkoks netoks
Kažkur buvau radęs tokį patį klausima užduota, bet pamiršau kur, ir neberandu. Gal perlaistau? Arba nepalaistau normaliai? 

BURNwithPASSION
KILLwithRAGE
KILLwithRAGE
gal kas galit parasyt! Nuemes derliu pakabinau kambariukij virs radijatoriaus ir ant radiatoriaus dedu kiekviena vakara skudurus slapius . ar uzteks dregmes?
Dziovinant dregmes papildomai nereikia
Nebent dregme labai labai maza pvz. 20-30% RH.

Dziovinimo metu dregme neturetu buti aukstesne kaip 45%, o temperatura ~16C.padekit rašė:gal kas galit parasyt! Nuemes derliu pakabinau kambariukij virs radijatoriaus ir ant radiatoriaus dedu kiekviena vakara skudurus slapius . ar uzteks dregmes?
-
- Patyręs
Ne bet rosiuosiJamaicaman rašė:Gerai. Gal kas auginate Pc grow box'e?

Norejau paklausti vieno dalyko. Kiek atsimenu biologijos pamokas, buvo aiskinama, kad augalai turi pagrinde dvieju tipu saknys: augancias gilyn ir augancias i plota. Taigi, kokios yra Cannabis saknys ( dar neauginau nzn ) ? Nes pvz norint auginti PC korpuse reik labai taupyti auksti, tai galvoju gal tiktu platus bet negilus vazonai

saknys augancios zemyn yra,bet neturint vietos saknims augti i apacia jos iesko vietos i sonus.paberk vazono apacioje molio akmenuku.
patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.

Sveiki ! Tai va iskilo klausimas zalieji ir isradingieji draugai
. Taigi turiu toki klausima kaip butu kuo imanoma labiau paristi augala jei jis tarkim yra va taip : [ nuotrauka ] . Lempos kelti neina, augala zeminti neina. Vienintele iseitis kazkaip isradingai paristi
Tai gal turite ideju kaip augalo virsune kuo labiau prie zemes nuleisti nesuzeidziant augalo? Kas netingi papaisykit su paintu kad aiskiau butu bent koki maketa aciu 

Sveiki Groveriai!
turiu toki klausimeli...pirma karta augynau WW,5 vnt,po 400w philips agro,vazonai 10 l,kaip zidejo tresiau su schulc bloom plus,zidejo 54 dienas.uzaugo apie 120 cm.ir kaip nujemiau derliu ir isdziovinau,pamaciau kad zieduose yra labai daug seklu.is kur atsirado pas mane tos sieklos?kodel man taip nutiko?gal jos per ilgai pas mane jos zidejo?ir ka daryti,kad ju daugiau nebutu?paaskinkit smulkiau... dekui
turiu toki klausimeli...pirma karta augynau WW,5 vnt,po 400w philips agro,vazonai 10 l,kaip zidejo tresiau su schulc bloom plus,zidejo 54 dienas.uzaugo apie 120 cm.ir kaip nujemiau derliu ir isdziovinau,pamaciau kad zieduose yra labai daug seklu.is kur atsirado pas mane tos sieklos?kodel man taip nutiko?gal jos per ilgai pas mane jos zidejo?ir ka daryti,kad ju daugiau nebutu?paaskinkit smulkiau... dekui
Naudok lankstymo-raisiojimo metoda arba karpymo, jie visi aprasyti siame forume
manau prie nauju technologiju skilties

BURNwithPASSION
KILLwithRAGE
KILLwithRAGE
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 2577 Atsakymai