Nesupykit, bet matosi, kad jums ryškiai jų trūksta, nes tik kalbate apie tai kokie pinigai nereikalingi.. Nors paniškai ieškosite darbo greitu metu..
Gamta, čiulbantis paukštelis, čiurlenantis vanduo ir t.t
O kada tavo vaikas eis į mokyklą, ir reikės jam nupirkti sąsiuvinį, kuprinę, leisti į muzikos mokyklą, treniruotes, irgi jam tai pasakysi? Vaikeli, kam tau tai viskas, paklausyk kaip gražiai čiulba paukštelis, kaip gražiai čiurlena vanduo, kam tau tos visos mokyklos treniruotes?
kas geriau tau tą pirštą prisiūs ar daktaras kuris myli savo profesiją ir dirbą nes jo toks pašaukimas, ar tas daktaras geroje klinikoje kuriam rūpi tik pinigai?Aš labiau pasitikėsiu pirmuoju atveju
Nesupyk, bet pagyvensi daugiau, suprasi, kad pasaulis nėra toks gražus kokiu tu ji matai... Nėra geru nemokamu daktaru
Gydymas turi būti nemokamas, važiavimas autobusu turi būti nemokamas, maisto prekės turi būti nemokamos, visai, kam mes ta ekonomika sugalvojom? Šiaip sau, kad prikolniau būtų, ane?:) Nebus ekonomikos, bus chaosas. Toks kalbėjimas yra paviršutiniškas ir .. Suprasčiau jeigu tai sakytu žmogus gyvenantis tundroje kuris atsisakė visu visu šiuolaikinio gyvenimo gerybių. Bet kai tu dabar sėdi prie kompo ir naudojies internetu.. Pabandyk tai, ką rašai, pasakyti afrikos vaikui kuris girdėjęs apie internetą iš baltaodžių keliautojų, pažiūrėsim kokį atsakymą iš jo gausi
Pinigas nėra tikslas, pinigas yra labai gera motyvacijos priemonė norint kažko pasiekti. Nori į wall streetą - mokaisi ekonomikos, studijuoji rinką, domiesi begalė įdomių dalykų. Aš nesuprantu, ką jus norit pasakyti? Reikia užsidaryti kambarį ir nieko neveikti ar kaip?
Koks skirtumas, ar po jogos pamokos, žmogus neturintis pinigų važiuos namo ir pakeliui pavakarieniaus mcdonalde, ar važiuos į brangų restoraną pavakarieniauti? Nejaučiate skirtumo? Tai vadinasi GYVENIMO KOKYBĖ.

Jai pasiekti ne tik pinigai reikalingi, jeigu matai tik pinigus, tada reikia susimastyti.
Ir iš kur tos žinios apie tai, kad pinigai buvo sukurti kad palengvinti mainus?

O kas tie mainai? Ar jie neatliko pinigų funkcijos? Neargumentuotai kolega. Reikėtų istorija pasidomėti. (be pykčių)
man užtektų tik tiek pinigų, kad galėčiau negalvot: ką rytoj valgysiu, ar rytoj mašina užsives, ar rytoj mano vaikai turės ką apsirengt, ir galėčiau išeit kur atsipalaiduot, pasitusint retkarčiais.
Tai palauk, pats sau prieštarauji, tau jie tada irgi gerybė. Kodėl negali pėsti vaikšioti, juk terši orą, nemyli gamtos reiškias? Vaikams gali pasiūti drabužius iš lino, juk tai bus estetiškiau, nereikės mokėti pinigų, ir tai bus iš gamtos. Pasitusint? O kur čiurlenantis upelis? Paukštelis čiulbantis? Ar to nepakanka pasitusinimuj? Matai, tiesiog tavo poreikiai yra maži. Ir pats sau prieštarauji, sakai pinigų nereik, bet reik va šiek tiek tam tam ir tam, bet šiaip tai nereik ir jie šūdas. Nu tai tau reikia štukos, ir tu ant tos štukos pavalgai, turi mašiną, aprengti vaikus ir pasitusini retkarčiais. O man reikia šimto štukų, aš turiu geresnę mašiną už tavo, aprengiu vaikus taip pat kaip ir tu, ir tusinuosi taip pat kaip ir tu, tik dar prie to keliauju, pramogauju daug daugiau, valgau kokybiškesnį maistą, turiu aukštesnį statusą visuomenei (kas eina kaip bonusas, nes ant to visiškai nusispjaut) . Nestipri tavo nuomonę šiuo klausimu. (Čia kalbėjau PAVYZDŽIUI, nesuprask pažodžiui). Tiesiog pats sau prieštarauji, sakai tau nereik pinigų ir jie yra šūdas, nevertybė, ir tau jų reik: A B C D E punktams. Tai reiškias jie tau irgi vertybę kažkokia prasme. Man irgi nereik pinigų, nes jie yra šūdas, nevertybė, ir man jų reik tik A - Z punktams. Mano poreikiai platesni, dėl to man jų reik daugiau, bet tik dėl to, ne dėl to, kad man jie viskas.
Taikele.
Išlaikykime civilizuotą bendravimą!!!