Akistata su teisėsauga
Re: Akistata su teisėsauga
na ji sako as nezinau kur buni ka tu darai, as jai sakau o ka cia zinoti? nera paslapciu, niekuo neuzsiimu, narkotiku nevartoju kaip tu galvoji. na ji leptelejo kanapes mol as jai kazkada buvau sakes apie kanapes na ir as uzsivedziau. sakau isbandziau 3 narkotiku rusis: tabaka, alkoholi ir kanape. prie alkoholio, sakau, buvau priprates, tai matei, sakau aciu dievui atsikraciau. sakau dabar bandau atsipurtyti tabako, tai irgi matai kaip man sunkiai sekasi. sakau vartojau ir kanapes, taciau nepripratau, zalos nei fizines nei psihologines ir t.t. sakau kodel jums normalu per kokia nors proga gerti alkoholi, o parukyt kanape jau nennormalu? del to, kad tokie istatymai? o kas sukure tokius istatymus, sakau, dievas? ne - zmogus. sakau dievas sukure zole, o zmogus spirita. kuo labiau pasitiki? ta klykt rekt pradejo, ai sakau duosiu paskaityt mokslines medziagos, paziuresi dokumentiniu filmu ir apsiraminsiraMa rašė:Gal galima smulkiau ?

p.s. kadanors jei pakliusiu teisosaugos akiratin as taip pat nepasiduosiu. kodel mane turi teisti uz nieka? tegul issitrina visi galvas su savo vadinamu teisingumu
Idomus mastymas pas tave
Gal kada koki perversma padarysi 

-
- Ekspertas
- Reputacija: 9
Putikas, ziaurus tu
Vargse tavo mama
Gal tu baik jai savo idejas kolkas pirsti, nes suprask tu ja- ateina jos nepilnametis sunus ir pradeda tokias propogandas
. Neskubek taip, istumk jai savo tiesa, kad ir po 10 metu. Savam kaime pranasu nebusi, tuo labiau savo mamai ir kai tau 17 metu.
Cia tavo mamos reakcija yra visiskai adekvati, nustok sneket tom temom, nes konfliktus tik pats ir provokuoji. Saugok sau artimu zmoniu nervus
As tai tikiu, kad tavo mama tikrai susirupinus. As tavombudamas pirmuosius kartus tevui pageres ikliuvau, tai i fuifala gavau, del kanapiu ciuju tas pats butu buve.
Ir seip, dar ankstoka tau suaugusi vaidint, kaip ir su mergom trintis, aisku trinkis, tik labai atsargiai, kad vaiku neprisidarytumet
O del mento, tai pasakai savo tevui kaip yra kas, kad tave kaltina nebutais dalykais, ir einat kartu pas ta menta, jei jis nieko konkretaus neturi o tik demagogijas stumia, tavo tevo vieto butu naturalu paprasyti atsipisti nuo jo vaiko ir daugiau jo nebeterorizuoti.
Ir dar pasakysiu del putimo, ziurek, kad tau tai netaptu pagrindiniu gyvenimo prioritetu, daug svarbesniu uz studijas, karjera etc. Tavo gyvenimo periode dar per anksti atsipalaiduot, taves dabar laukia daug atsakingu sprendimu, o tu vietoj to, kad apie ateiti galvotum, megaujiesi sau kanapelem

Ir seip, dar ankstoka tau suaugusi vaidint, kaip ir su mergom trintis, aisku trinkis, tik labai atsargiai, kad vaiku neprisidarytumet

O del mento, tai pasakai savo tevui kaip yra kas, kad tave kaltina nebutais dalykais, ir einat kartu pas ta menta, jei jis nieko konkretaus neturi o tik demagogijas stumia, tavo tevo vieto butu naturalu paprasyti atsipisti nuo jo vaiko ir daugiau jo nebeterorizuoti.
Ir dar pasakysiu del putimo, ziurek, kad tau tai netaptu pagrindiniu gyvenimo prioritetu, daug svarbesniu uz studijas, karjera etc. Tavo gyvenimo periode dar per anksti atsipalaiduot, taves dabar laukia daug atsakingu sprendimu, o tu vietoj to, kad apie ateiti galvotum, megaujiesi sau kanapelem

Pilypas is kanapiu
Nusisvaigai - Pūtėjas pilnametis.naktibaldas rašė:Putikas, ziaurus tuVargse tavo mama
Gal tu baik jai savo idejas kolkas pirsti, nes suprask tu ja- ateina jos nepilnametis sunus ir pradeda tokias propogandas
. Neskubek taip, istumk jai savo tiesa, kad ir po 10 metu. Savam kaime pranasu nebusi, tuo labiau savo mamai ir kai tau 17 metu.
čia tavo mamos reakcija yra visiskai adekvati, nustok sneket tom temom, nes konfliktus tik pats ir provokuoji. Saugok sau artimu zmoniu nervus
As tai tikiu, kad tavo mama tikrai susirupinus. As tavombudamas pirmuosius kartus tevui pageres ikliuvau, tai i fuifala gavau, del kanapiu ciuju tas pats butu buve.
Ir šiaip, dar ankstoka tau suaugusi vaidint, kaip ir su mergom trintis, aisku trinkis, tik labai atsargiai, kad vaiku neprisidarytumet![]()

Paskutinį kartą redagavo Manvydas 2009-10-31, 16:38. Iš viso redaguota 1 kartą.
Man atrodo naktibaldai kazka supainiojai
Putejas tikrai ne 17, jam daugiau.
Cia su tuo Kanapinis supainiojai ciuju 

Epic Win
-
- Ekspertas
As i jaunuoli kreipiausi 'putikas'
, manau jis suprato, kad mano postas adresuotas jam, zinau, kad Putejas yra kitas zmogus 

Pilypas is kanapiu
visi mes čia pūtikai. suprask kaip nori apie kurį iš mūsų kalbėjai

Naktibaldai kaip ta istorija su dyleriu baigėsi? Yra kokiu nors žinių, bandei skambint jam gal?
-
- Ekspertas
Nezinau kaip ten tada viskas baiges, as jam neskambinau, as isvis db retokai berukau, nes su $ nekas pas mane, o ir putimo malonumas nepermusa tu susitikinejimu su barygom
Pasakojau savo pazistamiems kas man buvo ta vakara, tai zvenge is manes, sake, kad ko gero cia man paranoja sugrojo
Nors kita vertus ne jie ten tada buvo ir nemate tos situacijos. Sake baryga ir toliau vaiksto, bet ismastem, kad gal ji ciupo su kokiais pora ir nieko jam nebuvo. Jie gi visada telefu pasiklausia kiek reikia.

Pilypas is kanapiu
-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
Ar matot kokį skandalą nori sukelt valdžia ir svarbiausia nori į visą tą reikalą įkišt ir mūsų visų mylimą MJ! Taprasme kalbu apie tą Jonaitienę, kuri savo vaikus nužudė..
Ir tipo padarė po tiek laiko testą ir rado. Kodėl iškart neieškojo?
išsižiojau net pamatęs reklamą, kad bando prikišt jei MJ, ir net jei ji būtų vartojus, nemanau, kad galėtum kill'int kažką parūkęs. Nors ir taip ji žmogiškumo neturi..
Ką jūs galvojat apie tai? Ar taip gali būti, kad ji vartojo, ar turėjo kontaktų su ja, ar tai tik kažkieno išgalvota istorija, kad būtų ką rodyt per televiziją?
Ir tipo padarė po tiek laiko testą ir rado. Kodėl iškart neieškojo?

išsižiojau net pamatęs reklamą, kad bando prikišt jei MJ, ir net jei ji būtų vartojus, nemanau, kad galėtum kill'int kažką parūkęs. Nors ir taip ji žmogiškumo neturi..

Ką jūs galvojat apie tai? Ar taip gali būti, kad ji vartojo, ar turėjo kontaktų su ja, ar tai tik kažkieno išgalvota istorija, kad būtų ką rodyt per televiziją?
Brangesnis už auksą lobis. 

-
- Ekspertas
Duosiu as tau patarima, tu apskritai mesk telika ziurek ir nervintis del tos dezinformacijos.Mellow rašė:Ar matot kokį skandalą nori sukelt valdžia ir svarbiausia nori į visą tą reikalą įkišt ir mūsų visų mylimą MJ! Taprasme kalbu apie tą Jonaitienę, kuri savo vaikus nužudė..
Ir tipo padarė po tiek laiko testą ir rado. Kodėl iškart neieškojo?![]()
išsižiojau net pamatęs reklamą, kad bando prikišt jei MJ, ir net jei ji būtų vartojus, nemanau, kad galėtum kill'int kažką parūkęs. Nors ir taip ji žmogiškumo neturi..![]()
Pilypas is kanapiu
-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
Siutina, kad kiša žalią į visą tą reikalą. Prišneka taip, kad žmonėms atrodo, kad čia pats baisiausias dalykas, ir parūkęs nekontroliuoji savęs..
Brangesnis už auksą lobis. 

Prieš kelias savaites turėjau problemų dėl žalio mokykloje. Noriu paklausti, kiek laiko lieka kepenyse, t.y darant šlapymo tyrimą? Kažkur skaičiau, kad 6 savaites, ar tai tiesa?
-
- Ekspertas
- Reputacija: 1
slapime apie 2 sav, kraujy apie men, priklauso nuo organizmo, medziagu apykaitos, kuno sudejimo, svorio , berods taip
nes pyxas artina 

-
- Ekspertas
kai pamaciau ta anonsa tai isvis galvoju kas per pridurkai ten susirinke, dar rimtu snukiu sako kazkoks eGZpiartas '' buvo ten MJ''Mellow rašė:Siutina, kad kiša žalią į visą tą reikalą. Prišneka taip, kad žmonėms atrodo, kad čia pats baisiausias dalykas, ir parūkęs nekontroliuoji savęs..
tai nezinojau juoktis ar verkti del tokiu nesamoniu, kas cia vyksta

nes pyxas artina 

-
- Ekspertas
o man vat kazkaip iseina su tevais del to sutart, nesakau kad prie ju bunu apsiputes ar akivaizdziai ten reiskiuosi, bet pasikalbu karts nuo karto apie tai, o mano mama kai medike yra, tai savo nuomone turi siuo klausimu...snekejau va cia kada apie tabako, alko zala ir pan, iterpiau MJ i konteksta, tai sulaukiau daug minciu is jos medicininiu ziniu, aisku pagal senus vadovelius, pradejau net apie salvija pasakotiputejas rašė:ka tik susipykau su mama dėl toWanikas rašė:Man, pvz, zole ne narkotikas.... Ir as ne narkomanas..čia tokia mano nuomone

jei kokiu nesamoniu siaip prisneku, tai ale ''maziau rukyk, nesamoniu visokiu''

taip kad narkomanas ir pan...tikriausiai turiu kazkam dekot kad pakliuvau pas juos, savo tevus

nes pyxas artina 

Gerai turėt supratingus tėvus, maniškiai mane vos ne narkomanu skaito, mano jei rūkai
tai bet kokiu atveju pereisi prie stipriu narkotikų, kad ir kiek jos šviesčiau jų nuomonė nesikeičia
O nesikeičia todėl, kad prisiklausę narkomanų pasakojimų, kaip jie pradėjo nuo
ją vis dažniau rūkydavo ir sugalvojo tik pabandyti kažką daugiau
na bet ką padarysi rūkau, rūkiau ir rūkysiu bet kuriuo atveju ![:] :]](./images/smilies/blink.gif)

![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
It's form the Earth
Mano tevai nezino kad rukau. Manau kad kazka numano, bet tikrai neitarineja ir nesiknisa po stalcius ar pan. Tik vat net neisivaizduoju kaip reguotu, bet manau kad pavyktu apsviest juos. Mama berods pati yra rukius, nors ir nieko nesake bet buvo Amsterdame su drauge ir jos sunum o jis pirko, tai manau kad ir jos paruke 

I'm a junglistic man.
Manau, kad jei pabuvus Amsterdame tai reaguotu neutraliai, nes pamatytu ant kiek stipri ši kultūra yra, ir suprato, jog tai ne ką blogiau už alkoholį ![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
It's form the Earth