kiek dienu islieka zole?
Re: kiek dienu islieka zle
myzalo prasme manau pora savaiciu maziausiai, na o jei rimciau tirti krauja ir ttp, menesio !
Vietoj pustuštis,šiandien sakysiu tustpuštis
jeigu kraujo tyrimas tai 28-35 dienos.jei myzalo tyrimas iki 2 sav.apie.ziurint nuo skysciu vartojimo.ir sex sueities su dama. na priklauso nuo daug ko... nuo tavo mases,kiek vartojai,kuom maitiniesi,ir t.t.detox gali greitai padaryti jei reikalas prispyre. na bet mano manymu nemanau kad reiketu visa tai labai slepti.pasikonsultuok su daktaru ir gal jis tau patarimu geru duos...
patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
-
- Ekspertas
- Reputacija: 0
yra toks dalyka kaip thc cleaneriai pries pat testa isgeri ir numusa, kazkas tokio,
beto pienas lb lb sutraukineja tas thc lasteles ir valo organizma.
ir dar kaikas lb priklauso nuo zmogaus mases ir riebalu sluoksnio, nes thc kaupiasi i lasinukus na ten ilgiausiai uzsibuna,
kaip man gerai kai as tokiu neturiu :P.
bet kas is to wa paime krauja ir isriso
beto pienas lb lb sutraukineja tas thc lasteles ir valo organizma.
ir dar kaikas lb priklauso nuo zmogaus mases ir riebalu sluoksnio, nes thc kaupiasi i lasinukus na ten ilgiausiai uzsibuna,
kaip man gerai kai as tokiu neturiu :P.
bet kas is to wa paime krauja ir isriso
manyje yra 94% juodaodzio genu ir 6% meksikiecio
-
- Ekspertas
- Reputacija: 9
Isidedi i trazus gandona su svariais myzalais, isismeigi kur adatele ir viskas. Gi nieks ten i bibi neziures kai myzi. Geriausiai tam tinka trauzai 'su kisenele', ten ir paslepk gandona. Nusisuksi, pokst su adatele i gandona ir viskas. Arba jei jau labai stebes, pradek parinti, kad pamyzti gali tik atsisedes. Reikalauk savo ir taskas. Cia juk tau reikia, atstovek savo. Atsisedes ant parashos stenek, mol nepramyzi, pagadink ora , paliubomu mentas nusisuks, o tada jau galesi tvarkytis savo reikalus su gandonu Dar maciau nete parsiduoda guminiai bybiai, bet nzn gaila butu pinigu tokiam reikalui metyt, kai galima viska paprasciau prasukti
Pilypas is kanapiu
Nu nežinau draugeliui po dviejų dienų myžaluose nerado jokių žalio pėdsakų.Iš myžalų greit išnyksta.Kitas reikalas kraujas.
Bet amfos rado.
Bet amfos rado.
Nu pvz aš, jei šalia yra žmogus ir esu blaivas - myžt negaliu, nors užmuškit.. Neveikia... Tai mane gali pakart aš prie mėnto ar ne mėnto - nepamyšiu...naktibaldas rašė:Isidedi i trazus gandona su svariais myzalais, isismeigi kur adatele ir viskas. Gi nieks ten i bibi neziures kai myzi. Geriausiai tam tinka trauzai 'su kisenele', ten ir paslepk gandona. Nusisuksi, pokst su adatele i gandona ir viskas. Arba jei jau labai stebes, pradek parinti, kad pamyzti gali tik atsisedes. Reikalauk savo ir taskas. čia juk tau reikia, atstovek savo. Atsisedes ant parashos stenek, mol nepramyzi, pagadink ora , paliubomu mentas nusisuks, o tada jau galesi tvarkytis savo reikalus su gandonu Dar maciau nete parsiduoda guminiai bybiai, bet nzn gaila butu pinigu tokiam reikalui metyt, kai galima viska paprasciau prasukti
Kad vienas būtų teisus - kitam nebūtina klysti.
-
- Ekspertas
Jo irgi rimtas argumentas.hipiukas rašė:Nu pvz aš, jei šalia yra žmogus ir esu blaivas - myžt negaliu, nors užmuškit.. Neveikia... Tai mane gali pakart aš prie mėnto ar ne mėnto - nepamyšiu...naktibaldas rašė:Isidedi i trazus gandona su svariais myzalais, isismeigi kur adatele ir viskas. Gi nieks ten i bibi neziures kai myzi. Geriausiai tam tinka trauzai 'su kisenele', ten ir paslepk gandona. Nusisuksi, pokst su adatele i gandona ir viskas. Arba jei jau labai stebes, pradek parinti, kad pamyzti gali tik atsisedes. Reikalauk savo ir taskas. čia juk tau reikia, atstovek savo. Atsisedes ant parashos stenek, mol nepramyzi, pagadink ora , paliubomu mentas nusisuks, o tada jau galesi tvarkytis savo reikalus su gandonu Dar maciau nete parsiduoda guminiai bybiai, bet nzn gaila butu pinigu tokiam reikalui metyt, kai galima viska paprasciau prasukti
As tai narkusnyke esu karta. Mentai ant zapadlo nuveze, nes labai jau as juos iskoneveikiau. Pageres buvau. Myzt atsisakiau, nes puciu as su pertraukom max savaite, tai vistiek butu rade. I gydytojo klausima ka vartojau, atsakiau amfa, hera, lsd, kokaina, zole, meskalina, syrke, grybus, ecstazy, speeda. Sake visa tai ir irasysim, sutikau. O realiai itariu parase, kad isgeres ir tiek. Galima sakyt irgi issisukau, nes tas klausimas menturoj daugiau nebuvo keliamas.
Pilypas is kanapiu
sveiki . reikia pagalbos. ruosiasi man daryti testa puciau apie 2 menesius diena is dienos. dabar nerukes 2 dienos , ka daryt kad greiciau dingtu thc is organizmo ?
ir dar kiek dbr kainuoja testas ?
Atleisk, bet kas tau nori daryt testą?Mama - kiek gi tau metų?pobinjo rašė:ir dar kiek dabar kainuoja testas ?
O ko tu bijai? Nebent nepilnametis. Žmonės, užteks slapstytis! Tegul kiti žino, jog rūkot. Aš jaučiu tą testą daryčiau su jointu burnoi
Jei noretum baudos tada galetum su jointu burnoj priduot slapima. Drauga viena karta centre pagavo labai apsirukiusi tai jis ant akmens kazkokio sedejo pora valandu gliucindamas.hipiukas rašė:O ko tu bijai? Nebent nepilnametis. Žmonės, užteks slapstytis! Tegul kiti žino, jog rūkot. Aš jaučiu tą testą daryčiau su jointu burnoi
Kazkodel agurkai prisikabino tai pratampe ta zmogeli kur tik galima.
Hitleris dėl savo ambicijų ir kalejime pasedėjo.
Kad kažką pasiektume turime kažką paaukoti...
Mentai ne visagaliai, su jais irgi galime žaisti..
17 man mama nori daryt testa. tipo ji gazdina mane kad kazkokiu lapuku nupirks ir tipo gali prigaut mane taip?
-
- Patyręs
- Reputacija: 0
http://alkotesteris.lt/?id=135 kiek jie tikslūs kas ti žino, išsigandai tai pasiskelbiai čia? Na ir kas, kad prigaus? Į narkologinį išveš?
P.S. galėjai bent jau amžiaus nesiskelbt.
P.S. galėjai bent jau amžiaus nesiskelbt.
Jungle is massive!
-
- Ekspertas
O Maryte Melnikaite, del savo principu, net tapo pirmaja, oficialiai literaturoje pamineta, striptizo pradininkehipiukas rašė:Hitleris dėl savo ambicijų ir kalejime pasedėjo.
Tu ka, kolega, irgi idejinis? Vienas dalykas yra oficialiam firmos vakarelyje, visiems ziurint, saltu snukiu pradet suktis zvairi, ir dar gi palazdot visus del 'neismanymo'. Bet su mentais kitas reikalas, pirmiausia ikals tau bauda ~1000Lt, gali del medicininiu apziuru turet problemu.
Dar per anksti kisti 'grud mariaka' i priesakines linijas. Apdes mus baudomis, ir taip nelengva, irasys i iskaitas, kam to reikia kolkas. Kamikadziu taktika cia nepades. O ne oficialioje aplinkoje, tai jo, as pritariu, kad agituojam kiek galim
Pilypas is kanapiu
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 33 Atsakymai
- 15437 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas SuNeasmenines
-