Sėklų pirkimas, e-shop'ai ir pinigų pervedimai
-
- Naujokas
- Reputacija: 0
Re: Sėklų pirkimas, e-shop'ai ir pinigų pervedimai
http://www.pickandmixseeds.co.uk/ kas yra bande sita? patikimas? Man patiko tas, kad galima po tiek kiek nori seklu imti...
Kiek girdejau tai geras shopas,greit seklos atkeliauja.Afro smoke rašė:http://www.pickandmixseeds.co.uk/ kas yra bande sita? patikimas? Man patiko tas, kad galima po tiek kiek nori seklu imti...
Pasiskaityk temą sėklos ir rasi informacijos.Afro smoke rašė:http://www.pickandmixseeds.co.uk/ kas yra bande sita? patikimas? Man patiko tas, kad galima po tiek kiek nori seklu imti...
Patikimas 100%. Išbandyta! Tačiau, kiek pamenu siuntinuką gavom dviejų savaičių bėgyje, t.y. maždaug po 12-13d.Vygis rašė:Pasiskaityk temą sėklos ir rasi informacijos.Afro smoke rašė:http://www.pickandmixseeds.co.uk/ kas yra bande sita? patikimas? Man patiko tas, kad galima po tiek kiek nori seklu imti...
Aš esu.
-
- Pažengęs
Katik parsisiunciau 2 white widow seklikes is whitewidow.nl, cia bus mano pirmas auginimas bet esu labai apsisvietes ir uzsivedes ;D, taigi ka manot apie sia prekybviete,ar kokybiskos seklos,per kiek laiko atkeliauja? ar man paklius tarp tu 2 seklu nors 1 feminized? aciu.
-
- Pažengęs
tiksliau ne parsisiunciau o uzsisakiau ir ne is white widow o is white snow.nlpavojingas rašė:Katik parsisiunciau 2 white widow seklikes is whitewidow.nl, čia bus mano pirmas auginimas bet esu labai apsisvietes ir uzsivedes ;D, taigi ka manot apie sia prekybviete,ar kokybiskos seklos,per kiek laiko atkeliauja? ar man paklius tarp tu 2 seklu nors 1 feminized? ačiū.

sweiki ir vel
ar yra kas pirke is http://www.pickandmixseeds.co.uk/ ar patikimas? dekui

O pavyzdžiui, trečią postą aukščiau, virš savojo paskaityt negali?pietka rašė:sweiki ir velar yra kas pirke is http://www.pickandmixseeds.co.uk/ ar patikimas? dekui
Kad vienas būtų teisus - kitam nebūtina klysti.
kaip tu galejai 2 seklas parsissiusti ir nezinoti per kiek laiko jos atkeliauja?pavojingas rašė:tiksliau ne parsisiunciau o uzsisakiau ir ne is white widow o is white snow.nlpavojingas rašė:Katik parsisiunciau 2 white widow seklikes is whitewidow.nl, čia bus mano pirmas auginimas bet esu labai apsisvietes ir uzsivedes ;D, taigi ka manot apie sia prekybviete,ar kokybiskos seklos,per kiek laiko atkeliauja? ar man paklius tarp tu 2 seklu nors 1 feminized? ačiū.)

manau kad is to puslapio tau vietoi 2 seklyciu ides 4 seklytes o gal ir daugiau nzn

BURNwithPASSION
KILLwithRAGE
KILLwithRAGE
wind isiskaityk į jo antra posta jis suklydo sakydamas, kad parsisiuntė vėliau pasitaisė, kad užsisakė. Ir ne betkokias deda, o tas kurias užsisakeiwind rašė:kaip tu galejai 2 seklas parsissiusti ir nezinoti per kiek laiko jos atkeliauja?pavojingas rašė:tiksliau ne parsisiunciau o uzsisakiau ir ne is white widow o is white snow.nlpavojingas rašė:Katik parsisiunciau 2 white widow seklikes is whitewidow.nl, čia bus mano pirmas auginimas bet esu labai apsisvietes ir uzsivedes ;D, taigi ka manot apie sia prekybviete,ar kokybiskos seklos,per kiek laiko atkeliauja? ar man paklius tarp tu 2 seklu nors 1 feminized? ačiū.)
ir dar pabreziai kad katik parsisiuntei
![]()
manau kad is to puslapio tau vietoi 2 seklyciu ides 4 seklytes o gal ir daugiau nzno del feminezed tai tikrai nebus ;D gi ten bet kokias deda ;D o jau pats kaip issauginsi tai ir ziurekis
taip biski suklydau neisiskaitydamas, ir ne taip parasiau kad betkokias, turejau omeny kad kad deda paprastas kanapiu seklas, aisku kad tos rusies kurias uzsisakeiVygis rašė: wind isiskaityk į jo antra posta jis suklydo sakydamas, kad parsisiuntė vėliau pasitaisė, kad užsisakė. Ir ne betkokias deda, o tas kurias užsisakei

BURNwithPASSION
KILLwithRAGE
KILLwithRAGE
-
- Pažengęs
Turejau omeny ne feminized, bet moteriskos lyties, kai uzsisakai porele, tada turetu ideti viena toia o kita atskira, nes perkant 10 tarp ju buna 50% moterisku (feminized vadinu).?
pavojingas, ne taip supranti tą 50%. Perkant nesvarbu kiek nefeminizuotu sėklų, teoriškai iš pusės turėtu išaugt moteriški augalai, o iš kitos pusės- vyriški augalai. O pusė, kaip žinom yra 50%
Jej perki 10 nefeminizuotų sėklų tai niekas nededa 5 feminizuotų ir 5 nefeminizuotų, paprasčiausiai, labai didelė tikimybė, kad gausi 5 mergaites ir 5 berniokus.
Mano nuomone, labai rizikuoji pirkdamas tik 2 nefeminizuotas sėklas..

Mano nuomone, labai rizikuoji pirkdamas tik 2 nefeminizuotas sėklas..

haze around me...
Pritariu tau ir gali būti, kad gausi 2 bernus, o kiek suprantu tavo tai pirmas auginimas gali būti kad net neisdaiginsi gerai.
jo man taip buvo, netikėjau savo akim net kai žiedadulkės byrėjo, kad abu berniukai... sunkus momentas buvo 

It's form the Earth
-
- Pažengęs
aisq,tada reiks bandyti kauti is kazkur daugiau,kad nelaukt ir nerizikuot, o seip maniskis terariumas tai neblogas ;D (made by myself)
o kaip jumpvz. mr grrn shopas? as jam parasiau bet negaunu atsako,kokios kainos ten,kaip veisles,kaip dumas? 

Nueik į http://www.mr-green.co.uk/ ir paskaityk kas ten parašyta. Kai tik viskas normaliai veiks- ten rasi visus atsakymus ir net daugiau 

haze around me...
-
- Naujokas
Ka tik pradejo pardavinet 

-
- Pažengęs
Snd buvau nuejes i banka apmoket siuntos kur uzsisakiau snow white.nl ir sako man kasininke - pervedimas kainuos 70 lt nors tos seklikes 7,5 euro, tai as ir sakau gal as dar pagalvosiu ar noriu pervest tuos 7 eurus ;D ta nusisypsojo, ir isejau as...Tai tik parodo koks esu zalias sitam hobyje ;D...nebezinau ka daryt
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 1 Atsakymai
- 5124 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Operatore
-
- 12 Atsakymai