Sigma rašė:Dabar subrendimo pozymis - ratai ir gaidys. O koksas - isminties. Kuo daugiau pripisi, tuo sau protingesnis atrodai. Gaila, aplinkiniai to nesupranta.....
ZOSTKAI

labai prajuokinai..
O sejp kaip pirstu i aki.
Senai mastau panasiom temom,bet man idomesne tokia :
Jei zmogus suvalges chemijos yra draugiskas,niekam blogo nedaro, bei yra tik su gerai ketinimais, kodel mes ju taip bijom ? Pac esu buves abiejose barikadu pusese. Teko ir issigast chemiku (nors tie gal tik norejo pabendraut), teko paciam isgasdit zmones savo draugiskumu ..
Gerai,yra nusistatymas.Tie zmones kurie nusistate pries chemija,gali tiesiog nenoreti bendrauti su jais.
Bet kodel zmones kurie patys valgo apvalius,nenori bendrauti su ratuotais kai yra blaivi ? Keista..tu ziuri i zmogu,zinai kaip jis jauciasi,pats taip milijona kartu jauteisi ir vistiek jis tau kelia sleikstuli..o po valandos tu jau pats suvalges apvalu, apsikabines ta nesuprastaji tusiniesi..
Tai cia pamastymai mano..
O klausimukas man iskilo toks,kas nori gali pamastyt kartu

:
*Kodel net ir valganciam ratus ir panasu suda,sakanciam, kad blogai varyt ant tokiu,paciam esant blaiviam,ratuoti (ir etc.) sukelia neigiamas emocijas ?
p.s nesakau kad taip yra visiem. cia man teko nekarta is salies stebeti tokius atvejus, tai kazkaip noretusi suprast kodel taip yra