![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
rukau kol galiu, nes kai negalesiu nerukysiu, o tai jau bus ant dieneliu

gyvendamas greitai nespėji pasidžiaugti duodamais gyvenimo džiaugsmais. viską pamatai prabėgom ir senatvėje nieko neliks...o senatvė manau yra labai ramus ir geras gyvenimo tarpsnisBongmaster rašė:gyvenk greitai, mirk jaunas![]()
Jai buciau tersejas, ir visada bandyciau yrodyr savo.. taj pasakyciau kad tu vapshe pjauni, ka senatvej veiksi? atsiminsi jaunas dienas? auginsi anukus, busi eilis pensininkas? nemanau, nemanau, manau kad dbr auganti karta bent kashkiek bus tolerantishka ir atsakanti uz savo nuomone, nors vistiek lietuvoj jusu nedauk, bet nepasiduokit, kovokit su vejo malunais, vaidinkim donkichotus, bent tiek kaska duosime..putejas rašė:gyvendamas greitai nespėji pasidžiaugti duodamais gyvenimo džiaugsmais. viską pamatai prabėgom ir senatvėje nieko neliks...o senatvė manau yra labai ramus ir geras gyvenimo tarpsnisBongmaster rašė:gyvenk greitai, mirk jaunas![]()
vsio, aš jau nurašytas į pensiją ar čia kaip?Manttukas rašė:Jai buciau tersejas, ir visada bandyciau yrodyr savo.. taj pasakyciau kad tu vapshe pjauni, ka senatvej veiksi? atsiminsi jaunas dienas? auginsi anukus, busi eilis pensininkas? nemanau, nemanau, manau kad dabar auganti karta bent kashkiek bus tolerantishka ir atsakanti uz savo nuomone, nors vistiek lietuvoj jusu nedauk, bet nepasiduokit, kovokit su vejo malunais, vaidinkim donkichotus, bent tiek kaska duosime..
Kas toks Jahas?Suveda jus?Tu pažiūrėk ką tu kalbi?Bl, kai koks točnas herčikas.Gydykis žmogau.Arba bent jau savo šitų nesąmonių nepasakok, nes atrodai graudžiai, asmeniškai man tu panašus sulig heroinčiku.Pamąstyk.Kai koks atchodų užpultas narkomanėlis atrodai.Bongmaster rašė:rukai per daug, kai jau bandai nerukyt wirs menesio, kai kiekviena diena esi istikines kad neberukysi jau, viskas darai pertrauka ilgesniam laikui, nueini miegot, ir pats pirmas dalykas kury isejas is namu padarai tai parukai, tai jau tikrai rukai perdaug....
esu tiesiogiai susijes su sia problema, ir ne vienas as, dar keli draugai, kurie ruko pastoviai su manim,
isvis, netgi taremes nesusitik nes zinom kad jej susitiksim tai parukysim, net jej ir neturesim pinigu, pasiskolinsim kad parukytume, bet vistiek susitinkam, suweda Jahas mus.
O aš įžvelgiu ir aš nesipykstu.runkelis rašė:nesipykstam.....![]()
![]()
reikejo isreiksti mintis savo manvydai o ne vaziuoti ant bongmasterio,pvz:as bent neisivaizduoju kodel kalba kaip heroincikas ir t.t. neizvelgiu tai....na tipo pasiskolintu pinigu kad ipustu su draugais?????
Man irgi tep buna kartais, kad uzputi stipriai, mastai, vsio nuo rytdienos neberukau, bet vel uzputi. Sunkiausia yra sustot, ta pati pirmoji diena, paskui neberukyti jokiu zaparu jau nebekyla.Manvydas rašė:Kas toks Jahas?Suveda jus?Tu pažiūrėk ką tu kalbi?Bl, kai koks točnas herčikas.Gydykis žmogau.Arba bent jau savo šitų nesąmonių nepasakok, nes atrodai graudžiai, asmeniškai man tu panašus sulig heroinčiku.Pamąstyk.Kai koks atchodų užpultas narkomanėlis atrodai.Bongmaster rašė:rukai per daug, kai jau bandai nerukyt wirs menesio, kai kiekviena diena esi istikines kad neberukysi jau, viskas darai pertrauka ilgesniam laikui, nueini miegot, ir pats pirmas dalykas kury isejas is namu padarai tai parukai, tai jau tikrai rukai perdaug....
esu tiesiogiai susijes su sia problema, ir ne vienas as, dar keli draugai, kurie ruko pastoviai su manim,
isvis, netgi taremes nesusitik nes zinom kad jej susitiksim tai parukysim, net jej ir neturesim pinigu, pasiskolinsim kad parukytume, bet vistiek susitinkam, suweda Jahas mus.
Gėda.Dar iš pradžių, labai dėmesio nekreipiau, bet kai pradedi čia myščiot į kelnes, ir tokias nesąmones kalbėt, atvirai sakau, tau laikas gydytis.Jei jau savęs nesuvaldai.
----------- Pagarbos.
Plius ne vieną kartą, buvo patarinėta.Tebūnie nenori suprast, tegu daro, kaip išmano, tik, kad paskui nebūtų MJ kalta.Jefridas rašė:Protingas mokinasi ant kitų žmonių padarytu klaidų, durnas mokinasi ant savo klaidų.
Buvo perspėtas, dauguma forumiečių sakė, kad geruoju nesibaigs...