Naujienos iš žiniasklaidos
Re: Naujienos iš žiniasklaidos
As kazkada bandziau ne Spice o ten kazkokio Smoke ar kaip ten vadinosi. Tai nzn parukiau tai taip ir nesupratau kabino ar ne. Tik uzstonino kazkiek ir fsio. Na nzn geriausia vistiek tikras stafas 

I'm a junglistic man.
-
- Naujokas
- Reputacija: 0
As tai irgi uz gryna patikima stafa , o ne ten uz kaskoki nezinoma kajfa, nezinomus pojucius ir paskui poveiki sveikatai 

Nuors niekas nelauke, bet as sugryzau xD
tai pala nesupratau tuos spice kioskuose pardavineja ? 

Lietuvoi tai nebepardavineja berods tu visu legaliu zoliu? Ar as klystu?
I'm a junglistic man.
Na, internete nebematau, bet nuejes i Amsterdamas parduotuve Klaipedoja dar radau visko ;D Beje, ten gerus bluntus pardavineja.
Epic Win
O tai idomu man kokio sudo yra tada tame kokso pakaitale jei jau spice toks gavno?
I'm a junglistic man.
-
- Ekspertas
- Reputacija: 9
Itariu kofeinas, guarana ir kazkas 'del kaifo' nes spaisikas gi kvepia melisa, ten net neaisku kas per zoleles, taciau pati biologine mase tera tik nesejas chemijai...raMa rašė:Ten gaidzio pakaitalas o ne kokso.
Pilypas is kanapiu
Tai kad as kai ziurejau nete kazkada buvo parasyta kokaino pakaitalas. Ir kiek suprantu ten irgi per nosi sniojamas jis nes tokiu baltu milteliu pavidalu buvo parodytas.raMa rašė:Ten gaidzio pakaitalas o ne kokso.
I'm a junglistic man.
Gaidys irgi balti milteliai, hera irgi gali būt baltų miltelių pavidalo.Cukrus ir tai balti milteliai.jahmate rašė:Tai kad as kai ziurejau nete kazkada buvo parasyta kokaino pakaitalas. Ir kiek suprantu ten irgi per nosi sniojamas jis nes tokiu baltu milteliu pavidalu buvo parodytas.raMa rašė:Ten gaidzio pakaitalas o ne kokso.

Patikėk iki kokso ten dar labai tolijahmate rašė:Tai kad as kai ziurejau nete kazkada buvo parasyta kokaino pakaitalas. Ir kiek suprantu ten irgi per nosi sniojamas jis nes tokiu baltu milteliu pavidalu buvo parodytas.raMa rašė:Ten gaidzio pakaitalas o ne kokso.

Tai as manau kad iki kokso labai toli. Bet kaip toli suzinot nenoriu 

I'm a junglistic man.
Kilogramas „žolės“ į rinką nepakliuvo
http://www.delfi.lt/news/daily/crime/ki ... d=25847513
http://www.delfi.lt/news/daily/crime/ki ... d=25847513
Ten hashiukas ar as nedamatau? Idomus kaimo pavadinimas. Shniuraiciai 

I'm a junglistic man.
-
- Patyręs
- Reputacija: 0
Kad ne pure ganja, tai tikrai, nuotrauka tikriausiai šiaip iš archyvų ištraukta, išpradžių kažkoks batonas pasirodė 

Jungle is massive!
http://www.alfa.lt/straipsnis/10300262/ ... 1-18_13-42
Krizės laikotarpiu pastebėjau padaugėjo stokių straipsnių
Krizės laikotarpiu pastebėjau padaugėjo stokių straipsnių
Ten toi nuotraukoi isvis man kaip salotu lapai kazkokie atrodo 

I'm a junglistic man.
jau kelintą kartą žiūriu ir delfyje ir alfoje, na bet niekaip negaliu pamatyti ką jūs ten taip įžiūrite toj fotografijoj
ir taip ir taip vartau galvą, akis nu nieko nematau. žinot kai būna tokie bajeriai ant popieriaus, kur reikia kažką pamatyti akis sudvejinus įdomiai? nu tai va, išbandžiau ir tą variantą... na ir kur tas batonas su salotom? 

Per mažai vadinasi parūkęs ponaitiputejas rašė:jau kelintą kartą žiūriu ir delfyje ir alfoje, na bet niekaip negaliu pamatyti ką jūs ten taip įžiūrite toj fotografijojir taip ir taip vartau galvą, akis nu nieko nematau. žinot kai būna tokie bajeriai ant popieriaus, kur reikia kažką pamatyti akis sudvejinus įdomiai? nu tai va, išbandžiau ir tą variantą... na ir kur tas batonas su salotom?

Kad vienas būtų teisus - kitam nebūtina klysti.
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas