putejas rašė:žinoma, uždrausti! kam ta žolė, juk turime geresnių nuodų - tabako su alkoholiu! tegul eina visi apsirūkę narkomanai miegoti, uždaryt juos visus reikia, izoliuot nuo visuomenės, kas čia bus matai ant Lietuvos... narkomanai matai sukilo. Užsimanė coffyshopų ir laisvės matai.
kas kuria pasaulį? žmogus. jūs - žmonės. jūs kuriat neleisdami, drausdami, rūpinatės kitais, kai kiti nesirūpina savimi. Vienoje dainoje Andrius Mamontovas dainavo "kaip žiūri taip ir matai". Kam tuomet rūkote, jei netikite, kad šis augalas gali viską pakeisti, kam diskutuojate, jei esate praradę viltį žmonija? Ar bent įsivaizduojate kur jūs gyvenate? Pamąstykite ar jūs tikrai tikite tuo ką darote ar tik save apgaudinėjate..?
Kas yra Lietuva? Mano draugas? Jūsų draugas? O gal tai automobilis? Ar jūs galite paliesti, pačiupinėti, pajusti valstybę? Valstybės neegzistuoja. Tai sukurta iliuzija, jog kažkam priklausai, o jeigu kažkam priklausai, vadinasi esi išnaudojamas vergas. Popieriai, įstatymai, tai kito tokio pačio žmogaus pamakliavotas tualetinis popierius. Gimėte tokioje sukaustytoje, apakintoje visuomenėje, todėl kitaip mąstyti ir negalite. Čia tas pats kaip Matrica, tik mentalinė.
Kokios nuomonės, principų jūs laikotės? Savo asmeninių ar bendros praplautos pilkos masės? Sakote visuomenė degraduos, bet praleidžiate faktą, jog būtent jūs ir esate toji visuomenė. Gal būt jūs jau degradavote..? Manyčiau. Kitu atveju šnekėtumėte kitaip. Beje, neįsižeiskit dėl degradacijos. Tai nebūtinai lindimas po tiltu gyventi visą likusį gyvenimą. Turėjau omenyje dvasinę, išminties degradaciją.
gudras tu pakankamai, tiesa parasei. Tik nevisi pasirenge buti asmenybemis(dauguma tokiais ir nebus) ir daug dar tokiu debilu pilna kurie turi buti skriaudziami, isnaudojami, ir engiami, (nors patys to nesupranta, galvoja viskas cia OK, taip turi but.)jei taip nebutu jie neisgyventu, bet gal tada butu geriau. Musu visuomene nepasiruosus tapt laisva anarchija(labai gaila). Va gryztumem mes i pagonybe, man atrodo daug problemu issisprestu tokiu kaip aplinkos apsauga, valstybes valdymas, istatymai, ir t.t.
EDITED:
Is dalies geriausia butu jeigu nebutu coffeshopu bet butu legalizuotas auginimas sau, ne pardavimui, deeleriai butu labai gaudomi. Nes man atrodo MJ reikia uzsiaugint paciam, idet darbo ir meiles, puoselet kaip ir paties uzsidirbti pinigai mielesni negu gauti neydejus darbo.kaip mano Dziedas pasakytu : Kap pats parsu uzsiaugini skanesnis buna.