Yra Anfetaminshiku sentencija kuria isgirdau is vieno heminio paneveziecio - "Nesvarbu kaip atrodai - svarbu kaip jautiesi!". Viska labai puikiai apbudinaGusto rašė: *Kodel net ir valganciam ratus ir panasu suda,sakanciam, kad blogai varyt ant tokiu,paciam esant blaiviam,ratuoti (ir etc.) sukelia neigiamas emocijas ?

Man girti irgi slykstus. Ypac po vieno karto kai geriau savaite ir kai rises dar gyvenau su alkoholine depresija - stebejau girtus pankus Pilies gatveje. Gere, griuvinejo, svirinejo, vel gere, siule gert, prase centu, vel griuvinejo, nusisnekinejo.. Kai apsiputes buvau toks dievas palyginus su jais
Nors tiesa sakant man kaip nevalganciam nieko labai smagu apsiputus buvo stebeti kaip ciuvakas apsivares vos stovintis savivaldybes aikstei is kisenes isgraibe karamelini pieniska saldaini nubrauke pirstais purvus ir pukus ir isikiso i burna su pasimegavimu ciulpdamas

Ir labai liudna pro darbo langa apsiputus buvo stebeti kaip du apsivare heros ciuvakai bande komunikuoti. Vienas "normalus", kitas kosmose. Stovi keliai linksta. Miega stvedamas. Kad nenukrist tas vis su delnu per pilva dauzo - padeda kazkur 2-3 sekundem. Susisneket susisneka bet dialogas mazdaug : "kas yra ko cai miegi? dar dozes nori?" kitas "Neeeeeee". " Ko laikai raktus rankoj - i kisene isikishk" kitas aha, raibos po kisenes bet visitek neisikisa. Gerai kad draugas jo nekinul, nes tas butu gulejes gatveje. Zmones eina, sureguoja - girtas, nu tipo ka normalu.
Arblet normalu but girtam pirmadieni 2 valanda dienos?