Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
eric rašė:Nu čia gal biski ne i tema,bet vistiek paklausiu Tarkim is skilties fotografijos maciau,kad kai kurie augina po 10 mergaiciu,kurios jau sukrowe nemazu derliu. Tas pats autorius kartais augina is eiles daugybe kartu labai didelius kiekius ir visi čia sako,kad augina savo reikmem. Taigi,pasakykit man,kur jus dedat sitokius kiekius zalumynu? Nes sitiek surukyt yra be sansu.
: )) Nebūk naivus tikėdamas visais tais kurie sako, kad savo reikmėms augina...
As asmeniskai ir netikiu,tik nenoriu cia pradet varyt. Savo reikmem augina tie,kurie augina po 2-3 augalus,o ne kaip kiti po 10 mergu iskart Cia mano nuomone
Sendien snekejau su pazystamu augintoju, jis man aiskino kad norint padidint thc, tai paskutine zydejimo savaite mazint diena, ta prasme 12/12->11/13->10/14->9/15->8/16.. Tiesa pasake ar netiesa?
suteneris rašė:Sendien snekejau su pazystamu augintoju, jis man aiskino kad norint padidint thc, tai paskutine zydejimo savaite mazint diena, ta prasme 12/12->11/13->10/14->9/15->8/16.. Tiesa pasake ar netiesa?
Augalas perejas i zydejimo rezima jau 2 savaites. parode lyti jau po 1 savaites. Bet visai nesimato zydejimo ir ar kitokiu poziumiu, kad daugetu baltu piesteliu skaicius ar jos didetu. tai trasu (fosforo) trukumas?
Kitas Augalas kaip 2 savaites perjungtas i 12/12 rezima, bet dar net lyties neparode. Augalas auga ir dideja kaip vegetacijos periode jokiu kitu pozymiu. Kokia problema galetu buti? (jeigu tai galima pavadinti problema)
Abieju augalu veisle WW.
Sveiki, niekaip nesugalvoju ir nenusprendziu kokio dydzio grow boxa reiketu daryt auginant 5 geles?
zadu auginti po CFL lempomis kadangi tai pirmas mano bandymas uzauginti gelyte.
nznau nei kiek lempu reiketu nei kokio dydzio grow box daryti. gal galetumet patart?
Uzrakintas rašė:Sveiki, niekaip nesugalvoju ir nenusprendziu kokio dydzio grow boxa reiketu daryt auginant 5 geles?
zadu auginti po CFL lempomis kadangi tai pirmas mano bandymas uzauginti gelyte.
nznau nei kiek lempu reiketu nei kokio dydzio grow box daryti. gal galetumet patart?
čia biski ne i temanoriu paklaust, bet ar patikima svetaine: www.gonzo.lt ? noreciau is ten siustis bet nezinau ar patikima tai ir klausiu. Is anksto dekui
cibulius rašė:čia biski ne i temanoriu paklaust, bet ar patikima svetaine: http://www.gonzo.lt ? noreciau is ten siustis bet nezinau ar patikima tai ir klausiu. Is anksto dekui
cibulius rašė:Aisku. Pastebejau kad http://www.gonzo.lt svetainepradejo pardavineti zymios kompanijos GREENHOUSESEEDSCO seklas tai galvoju rekes butinai paimt