patinka man kai yra 2 sedimos vietos ir priesais dar 2 na esme kad pries tawe esantys zmones ziuri i tave, tai taip atsisedi ir bevaziuodamas suki kosus
 patinka man kai yra 2 sedimos vietos ir priesais dar 2 na esme kad pries tawe esantys zmones ziuri i tave, tai taip atsisedi ir bevaziuodamas suki kosus  
   reakcijos tai idomios buna

Zmogui tiesiog px ant tu zmoniu, nu ir teisingai Vienintelis minusas, kad gali uzsokti ant krimo ar mento ne tarnybos metu ir tada baigias zaidimai, bet jauciu labai maza rizika... Reiks ir paciam kad taip ismegintedgy rašė:nu atsiprašau, bet kvailas tu per visą pilvą ;]

prasom prasomedgy rašė:nu atsiprašau, bet kvailas tu per visą pilvą ;]
 visad prasom
  visad prasom   

o kas man? as laivo pobudzio putikas, elgiuos laisvais, visai nevarzomas jokiu fiti miti, ir man gerai, ir zmones mato kad kad cia viskas normalu
 o kas man? as laivo pobudzio putikas, elgiuos laisvais, visai nevarzomas jokiu fiti miti, ir man gerai, ir zmones mato kad kad cia viskas normalu 

o nafik tu cia wapshe pagalwok....PositiveVibe rašė:Man tai labai keista, kad bongmasterio iš čia nafik neišbanina. Gi dar koks saugumas prisikabins, kad nepilnametis narkomanas reiškiasi interneto forume ir dar apie legalizavimą svaigsta..

zjbys tu ciuwakas esi, gerbiu tawe kad uz mane eini, ir kad priiemi toky koks esu,
  zjbys tu ciuwakas esi, gerbiu tawe kad uz mane eini, ir kad priiemi toky koks esu,  

Kas iš tos pilnametystės jei smegenų nėra
 Kas iš tos pilnametystės jei smegenų nėra

tai as tau nepilnametis, tai besmegenis, bet pilnametis, nezinai kaip prisikabint, o kabinejies vien tik del to kad as smagiai gyvenu ( jej klystu uzmuskit)
  tai as tau nepilnametis, tai besmegenis, bet pilnametis, nezinai kaip prisikabint, o kabinejies vien tik del to kad as smagiai gyvenu ( jej klystu uzmuskit)
 Kokias vietas renkates ?
 Kokias vietas renkates ?
 Šiaip dažniausiai išeinu į kiemą, ar pasivaikščiot į mišką, gamtą, užsidegu ir einu.
 Šiaip dažniausiai išeinu į kiemą, ar pasivaikščiot į mišką, gamtą, užsidegu ir einu. 

traukiam sau joni priejna man rusakalbis vaikinas ir praso popiereliu o as ne taip isgirdau ir duodu jam dumuka patraukt
  traukiam sau joni priejna man rusakalbis vaikinas ir praso popiereliu o as ne taip isgirdau ir duodu jam dumuka patraukt  jis sako: ne ne man tik popieriuku:) dave penkis ir nuejo liksmas sau. Tad ir jum linkiu but tokiem paprastiems
 jis sako: ne ne man tik popieriuku:) dave penkis ir nuejo liksmas sau. Tad ir jum linkiu but tokiem paprastiems 

pagavo apsauginis ir iškvietė avinus
 pagavo apsauginis ir iškvietė avinus 
 vis geriau negu mokėti pinigų ištroškusiai valdžiai ir pietūs nemokami kurie yra visai neblogi ko negaliu pasakyti apie pūsryčius ir vakarienę
 vis geriau negu mokėti pinigų ištroškusiai valdžiai ir pietūs nemokami kurie yra visai neblogi ko negaliu pasakyti apie pūsryčius ir vakarienę 

D
DVa cia tai savas bahurelisvartotikas rašė: sėdėjimo KPZ įstaigojevis geriau negu mokėti pinigų ištroškusiai valdžiai ir pietūs nemokami kurie yra visai neblogi ko negaliu pasakyti apie pūsryčius ir vakarienę

Jo pietus tai gerai bet tos bulkos tai nu na...
 Jo pietus tai gerai bet tos bulkos tai nu na... 
  zmoniu rekcija buvo gana santuri
 zmoniu rekcija buvo gana santuri