saldainia rašė:Žolininkas rašė:Aš tai siūlyčiau pažiūrėti,kokie mokslininkai ir kas čia apie tai rašo.O ne skaityt kažkokių "mokslininkų" padarytus tyrimus,kurie parodo ,kad kanapė sukelia vėžį,šizofreniją ar dar kokias kitas ligas.
Kad "zole" yra gerai neirodys man joks mokslininkas. Kad atmintis nuo jos streikuoja čia faktas,nereik man ir jokiu mokslininku. Sakiau,kad ir pati esu jos bandzius,ir jei jau iskart parukius negali prisimint ka sakei pries 10min,tai puikus irodymas,kad ta marihuana smegenu dziovinimas

Nes tu ir nenori patikėt, tu bijai patikėt, tavo siauras mąstymas tau neleidžia patikėt.
O aš tau siūlau 100tūkst. dolerių uždirbt.Nori?
Įrodyk, kad marihuana nenaudinga.
http://www.jackherer.com/challenge.html
Kai susirgsi AIDS ir vienintėlis dalykas, kuris tau padės normaliai funcijuonot bus marihuana, nerūkyk jos, tas pats su vėžiu, šienlige, glaukoma ir daugelį kitų ligų.
http://en.wikipedia.org/wiki/Medical_cannabis
Tu netikėk ir neskaityk, nes čia internetiniai paistalai ir marihuana yra blogis ir tik blogis.
O deja tiesa yra kita, tik tavo stereotipinis mąstymas, propaganda neleidžia patikėt, kad marihuana turi daugiau pliusų, nei minusų.(TURI IR MINUSŲ, nėra ir nebus, kad neturės), bet tie minusai prieš pliusus yra toks mažmožis, kad tu vistiek nepatikėsi.
Neturiu ką kalbėt.Veli tu čia veli tas nesąmones.Geriau pradėk domėtis ir žinok su kuo realiai reikalą turi, o ne "viena bobutė vėžį pasigavo - žolė kalta".
Neturiu aš nei noro nei sveikatos su tavim šnekėt, nes žinau, kad tokių KAIP TU mąstymo jokie faktai nepakeis.
O tokių KAIP TU pilna, ir visi jie iš vieno molio drėbti, galvoja, kad yra geriausi, teisingiausi ir visažiniai, o kitus laiko puspročiais, nes jų nuomonė neatitinka tavosios.Taip?

Aš tokius žmones kaip tu žinau, kaip nuluptus.Tokie neprisipažįsta klydę, vien tas pasakymas: "Kad "zole" yra gerai neirodys man joks mokslininkas." Oi patikėk, žolė nėra gerai, žolė yra naudinga ir jos potencialo neišnaudot.Yra kvaila.
Bet taip, kaip apsirūkymo substancija, ji turi MINUSŲ ir turėjo, bet tie minusai yra žymiai mažesni, nei daugelis legalių substancijų.
Mąstyk kaip nori.