saldainia bloga nuomuone apie sigma

Kad mergaite, neturi nei žinių, nei patirties, nei diskutavimo kultūros, kad su tamsta būtų galima ne tai, kad diskutuot, o bent pašnekėt. Iškart demonstruoji visiškai kategorišką nusistatymą, neskaitai ką tau kiti rašo, pati neikaip neargumentuoji, tai yra nepagrindi savo nuomonės. Iš tokio elgesio aiškiau nei aišku, kad čia atėjai tik pasikolioti ir nieko daugiau. O kai pati nesugebi protingai ir logiškai išstatyt savo nuomonės, tai ne pripažįsti savo klaidas, o bandai susidraugaut. Pati esi plika bendravimo kultūros atžvilgiu ir kaip šaukei, taip ir atsiliepė. Vieni iš to išauga, kiti daugiau subręst nebesugeba.saldainia rašė:PadlizinasGatves zodziai
"Nesipadlizinu",tiesiog matau,kad čia kazka aiskinti ar kalbeti tai tas pats kaip su pliku pesiotis
duok dieve...putejas rašė:1..2..3.. oba, visi kartu! "isejai tu tada, palikai mus visuuus. isejai tu tada, palikai siuos postuus.."
Trumpai ir aiškiai.Pagarba.Sigma rašė:Kad mergaite, neturi nei žinių, nei patirties, nei diskutavimo kultūros, kad su tamsta būtų galima ne tai, kad diskutuot, o bent pašnekėt. Iškart demonstruoji visiškai kategorišką nusistatymą, neskaitai ką tau kiti rašo, pati neikaip neargumentuoji, tai yra nepagrindi savo nuomonės. Iš tokio elgesio aiškiau nei aišku, kad čia atėjai tik pasikolioti ir nieko daugiau. O kai pati nesugebi protingai ir logiškai išstatyt savo nuomonės, tai ne pripažįsti savo klaidas, o bandai susidraugaut. Pati esi plika bendravimo kultūros atžvilgiu ir kaip šaukei, taip ir atsiliepė. Vieni iš to išauga, kiti daugiau subręst nebesugeba.saldainia rašė:PadlizinasGatves zodziai
"Nesipadlizinu",tiesiog matau,kad čia kazka aiskinti ar kalbeti tai tas pats kaip su pliku pesiotis
Nei vienam diedų forume nerasi daug merginų. Nebent vienetus, kurioms kompiuterastint, karbiuratorius taisyt ar žvejot yra įdomiau nei tarčialint supermamų forume. Pas diedus visai kitoks bendravimas forumuose ir moterims tai nelimpa.Manvydas rašė:Prie to pačio, gal kas žino kur dingo tos panelės, čia kur parašydavo ką?Atsimenu kažkokios buvo.
Jau, kad niekas nemini minusu, tai as apie tai parasysiu, kad nepute zinotu ko tiketis. Man ganja kardinaliai pakeite mastyma, turbut ir pacia mano asmenybe. Taip, kai perdaug rukai, ji stipriai apriboja. Kita diena po parukymo buni suletintas ir nera motyvacijos ka nors daryti, kuo nors uzsiimti. Apima tingulys. Bet to puikiai galima isvengti planuojant laika kada gali pusti. Jei to nedarai ir paskui del to kaltini ganja, tai esi elementariausias kvailys. Nebutu ganjos, buciau likes forsu, dvasios ubagu, priklausanciu nuo pinigu. Labai dziaugiuosi, kad ganja mane taip pakeite ir pakoregavo mano vertybes. Ganja man padejo issivaduot is 'vykdytojo' vaidmens. Ganja isvadavo mane nuo tikejimo visuomeneje paplitusiomis koncepcijomis, kurios yra dirbtinai instaliuotos, del kazkieno asmeniniu interesu ir ambicijusaldainia rašė:Na sorry tu gal ir nesakei,čia kai visi tik pliusus vardina tai as jau maisausidumtraukis rašė:ne nu permeciau savo postus, nes galvojau tikrai prirasiau kazko, bet tai kad nei vardinu aš tuos pliusus nei minusus, pasakiau savo nuomone, ir jei nebuciau prijauciantis, tai tikrai čia nesedeciausaldainia rašė:Dumtraukis na manau,kad esi uz nes vien tik apie tai ir kalbi,dar nepastebejau,kad paminetum nors viena minusa,tik pliusus... O apie kitus dalykus as net nesneku,zinoma yra daug pavojingesniu,bet čia jau kita tema..Bet faktas,kad jei jau čia esi tai matai jos pliusus.. O apie minusus nelabai matau,kad kas sneketu
Tai gal kokį žolėnų UAB'ą sukuriam? Su šaibom dabar pas daug ką nekas. Viena kita šimta štukyčių tikrai nepamaišytų šiais laikaisnaktibaldas rašė:Pats buvau labai nustebes, kai supratau tai. Aisku, darbe as nerukydavau, bet vakarais prisirukius kartais tokios mintys trenkdavo i galva! Galiu paaiskint tai nebent tuo, kad ganja atpalaiduoja mastyma, isnyksta visi isankstiniai isitikinimai. Dingsta baime suklysti. Kolegos stebedavosi mano idejom, kur investuoti ne simta simtuka stukyciu ir paskui likti pliuse su gera marza.
Reikia perlaužt tą tingulio tašką ir fizine veikla užsiimt. Perlaužus labai daug energijos atsiranda.naktibaldas rašė:Kita diena po parukymo buni suletintas ir nera motyvacijos ka nors daryti, kuo nors uzsiimti. Apima tingulys.
Tai, kad kolkas ir seip ir taip galva lauzau, nu nesumastau ka galima butu stumti- isitempe ir issigande kolkas zmones. Aisku, taip paprasta dirbti, kai seniau buvo su ubagais, jau niekada nebebus. Bet as tocnai zinau, kad yra sektorius, kas turi cemodanus prisikrove babkiu, tik uzsispaude jie, kaip tas limonscikas is 'Aukso versio'Sigma rašė:Tai gal kokį žolėnų UAB'ą sukuriam? Su šaibom dabar pas daug ką nekas. Viena kita šimta štukyčių tikrai nepamaišytų šiais laikaisnaktibaldas rašė:Pats buvau labai nustebes, kai supratau tai. Aisku, darbe as nerukydavau, bet vakarais prisirukius kartais tokios mintys trenkdavo i galva! Galiu paaiskint tai nebent tuo, kad ganja atpalaiduoja mastyma, isnyksta visi isankstiniai isitikinimai. Dingsta baime suklysti. Kolegos stebedavosi mano idejom, kur investuoti ne simta simtuka stukyciu ir paskui likti pliuse su gera marza.