Elementarūs klausimai - atsakymai. (II dalis)
Re: Elementarūs klausimai - atsakymai. (III dalis)
pas mane panasi problema!tik as seklu banadu isgauti.jos jau formuojasi ar kazkas pan..
ira sansu ,kad augalas subrandis seklas?

Sansu yra visada ,grynu vandenuku laistik ir viskas.punkas rašė:pas mane panasi problema!tik as seklu banadu isgauti.jos jau formuojasi ar kazkas pan..ira sansu ,kad augalas subrandis seklas?
Atidek perejima i 12/12 persodink augala duok jam atsigaut, tai gali pakenkti derliuj jai kisi ji toki i 12/12.dowis rašė:Sveiki, jeigu as pertresiau pries pat perejima i 12/12 ir beveik visi lapai nudege bet galvos ne, ar sužydėtų tos galvos?nes kiek žinau fotosintezė vyksta lapuose
-
- Ekspertas
- Reputacija: 0
1apie cush'us
ar tiesa kad cushai yra jautresnes veisles negu kad kitos? ta prasme trasom, pelesiui, perlaistymui, neprilaistymui ir t.t?
na kalbu butent apie afgan cush pure indica.
2apie hazes?
tas pats klausimas ar tiesa kad hazes yra jautresni uz ne hazes ir cushes?
3kuom skirias hazes, cushes, ir veisles be situ zodeliu prie ju pavadinimu?
galit visa sita placiau pakomentuoti?
ar tiesa kad cushai yra jautresnes veisles negu kad kitos? ta prasme trasom, pelesiui, perlaistymui, neprilaistymui ir t.t?
na kalbu butent apie afgan cush pure indica.
2apie hazes?
tas pats klausimas ar tiesa kad hazes yra jautresni uz ne hazes ir cushes?
3kuom skirias hazes, cushes, ir veisles be situ zodeliu prie ju pavadinimu?
galit visa sita placiau pakomentuoti?
manyje yra 94% juodaodzio genu ir 6% meksikiecio
Sveiki, augalams 50 dienu vegetavimo, man atrodo kad augaliukai nustojo augti, pas mane yra 8 litru vazonai. Ar nepakenks augalams jei persodinciau i didesnius vazonus ?
Tikrai nedywal rašė:Sveiki, augalams 50 dienu vegetavimo, man atrodo kad augaliukai nustojo augti, pas mane yra 8 litru vazonai. Ar nepakenks augalams jei persodinciau i didesnius vazonus ?

Jeigu augalai ant 12/12, ir nakties metu sildytuvas ikaites apsviecia augalus gali jiem pakenkti? 

kalbi apie halogenini sildituva?tada taip.
patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
-
- Naujokas
- Reputacija: 0
O jei growbox'o kampuose yra plysiu ir per jus prasisverbia truputis sviesos, tai labai stresuoja augala?
tai uzklijuok tuos plisius 

vaikai nenarkokit vartotiku.
Man tas pats klausimas. Yra plysiu tokiu mazyciu,bet ju neuzklijuosi. Nu nesigilinkim,o atsakykit i klausimaAr Nesakiau rašė:O jei growbox'o kampuose yra plysiu ir per jus prasisverbia truputis sviesos, tai labai stresuoja augala?

Taip stresuoja.Ar Nesakiau rašė:O jei growbox'o kampuose yra plysiu ir per jus prasisverbia truputis sviesos, tai labai stresuoja augala?
Pas mane kaitrinis, tos vielutės įkaista ir apšviečia patalparunkelis rašė:kalbi apie halogenini sildituva?tada taip.

Klausimas: o kaip atrodo pelesis uzsidejas ant kanapes ziedu? nes kiek pagooglinau tj tas pelesis panasus buna i kanapes ziedo uzsidejusius kristalus. tai kaip suprasti ar ten pelesis ar paprasti kristalai (tie kristalai - thc?)? Gal jie koki kitoki kvapa skleidzia?
BURNwithPASSION
KILLwithRAGE
KILLwithRAGE
augalas zydedamas paauga mazdaug 2/3 esamo ugio ? 

Happy like hipo, you understand? ! :-O
Pelesis nelb panasus i kristalus, nes kur uzsimeta pelesis, lapeliai ir ziedai nudziuna, paruduoja, papilkeja ir tikrai nesveikai atrodo. Na ir toks kaip pilkas pukelis uzsideda. http://www.gardenscure.com/420/attachme ... 038gx9.jpg http://www.rollitup.org/members/mixin-a ... e-mold.jpg http://images.google.lt/imgres?imgurl=h ... _AbSr6CgDgwind rašė:Klausimas: o kaip atrodo pelesis uzsidejas ant kanapes ziedu? nes kiek pagooglinau tai tas pelesis panasus buna i kanapes ziedo uzsidejusius kristalus. tai kaip suprasti ar ten pelesis ar paprasti kristalai (tie kristalai - thc?)? Gal jie koki kitoki kvapa skleidzia?
haze around me...
20% beroc zydedamas gali paaugt.Kotelis rašė:augalas zydedamas paauga mazdaug 2/3 esamo ugio ?
cia paskaiciau toki straipsni ir iskilo naujoko kvailas klausimas, jei moteriskos kanapes neapdulkina viriska tai moteriska kanape neduoda seklu? ar duoda ? ar tik kaip apdulkina nebekrauna ziedu o brandint pradeda seklas?
Aciu uz kantrybe 

Jei moteriska kanape neapdulkinta- ji neduos seklu. Cia kaip ir moteris niescios nepasidaro is niekur niekofatalas rašė:čia paskaiciau toki straipsni ir iskilo naujoko kvailas klausimas, jei moteriskos kanapes neapdulkina viriska tai moteriska kanape neduoda seklu? ar duoda ? ar tik kaip apdulkina nebekrauna ziedu o brandint pradeda seklas?Aciu uz kantrybe

haze around me...
labai tau dekui 

-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 2577 Atsakymai
- 1016788 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas grandboy
-