bullshit.putejas rašė:Babilonaskepuretas rašė:sorry kad keiciu tema.
ka manot apie nwo? (new world order)
Paprasti pliurpalai
Re: Paprasti pliurpalai
-
- Patyręs
- Reputacija: 0
Sorry, kad aš kečiu temą. Ką manot apie no_one?no_one rašė:bullshit.putejas rašė:Babilonaskepuretas rašė:sorry kad keiciu tema.
Manau "babilonas"..
Iš dalies sutinku.Kai kurie taip įtikėję į zeitgeistą ar pan. tipo teorijas, kad jau darosi nebejuokinga.no_one rašė:bullshit.putejas rašė:Babilonaskepuretas rašė:sorry kad keiciu tema.

nenoriu pradėti teorijų ir viso kito, tačiau tas jūsų Babilono ir zeitgeisto lipdymas į viena vagoną pradeda nusibost. taip, tai vienas traukinys, kaip ir šis forumas, tačiau viskas sudėliota atskiruose vagonuose. Babilonas ne vien filmas. Babilonas kur kas daugiau nei monetarinė sistema, nešvari politika ir badaujanti Afrika. Babilonas apima ir žmogaus psichologiją, socialinius reiškinius, pasaulėžiūrą ir filosofiją, sociologiją. Žmogus paklausė ką manot, aš atsakiau - Babilonas. Tai mano nuomonė.Manvydas rašė:Iš dalies sutinku.Kai kurie taip įtikėję į zeitgeistą ar pan. tipo teorijas, kad jau darosi nebejuokinga.no_one rašė:bullshit.kepuretas rašė:sorry kad keiciu tema.
p.s. kartais susimąstau koks dar neišaugęs, kvailas ir necivilizuotas žmogus... neveltui nieko daugiau nesugeba, o tik daryt tai ką daro - palaikyt sistemą, kuri stato didelį pasaulį. oh, dar būtinai reikia pasijuokti iš kitų, kitaip mąstančių ir apšaukti juos eretikais, raganiais, ligoniais ir laikinai jaunatviškai entuziastingais. nieko, ateis laikas kai viskas pasikeis
Aš kalbėjau apskritai.Todėl ir sakiau "kai kurie".putejas rašė: nenoriu pradėti teorijų ir viso kito, tačiau tas jūsų Babilono ir zeitgeisto lipdymas į viena vagoną pradeda nusibost. taip, tai vienas traukinys, kaip ir šis forumas, tačiau viskas sudėliota atskiruose vagonuose. Babilonas ne vien filmas. Babilonas kur kas daugiau nei monetarinė sistema, nešvari politika ir badaujanti Afrika. Babilonas apima ir žmogaus psichologiją, socialinius reiškinius, pasaulėžiūrą ir filosofiją, sociologiją. Žmogus paklausė ką manot, aš atsakiau - Babilonas. Tai mano nuomonė.
p.s. kartais susimąstau koks dar neišaugęs, kvailas ir necivilizuotas žmogus... neveltui nieko daugiau nesugeba, o tik daryt tai ką daro - palaikyt sistemą, kuri stato didelį pasaulį. oh, dar būtinai reikia pasijuokti iš kitų, kitaip mąstančių ir apšaukti juos eretikais, raganiais, ligoniais ir laikinai jaunatviškai entuziastingais. nieko, ateis laikas kai viskas pasikeis
Vygi, už kiek parduodi legalizuok.tk? [=Vygis rašė:http://legalizuok.tk/ <-------
Visi užbėgam čia
Šiaip toks klausimėlis būtų... Ar čia tokios sunkios šventės visiems buvo, kad forumas lyg numiręs būtų, mažas vartotojų aktyvumas. Žmonės, šventės jau baigėsi!

Aš esu.
Ooo ne šventės dar nesibaigė
Ir dar kokią savaitę tęsis 

Aš prieš Kūčias pradėjau. :dKGBkid rašė:Šventės baigiasi, o maratonas tęsiasi.
Per Sv.Kaledas pas draga siknon priruke, padarem sita video. Luzom gal kokias geras 2 valandas jaj yra norinciu pasijuokt : http://www.youtube.com/watch?v=Jed1j1Jq ... r_embedded ziurekit sita video 

Aš taip pat, bet po Kalėdų sustojau.raMa rašė:Aš irgi

Aš esu.
As tai labai tikiuosi kad jau ryt busiu sveikas kaip ridikas ir neteks nauju sutikt namie prie kompo arba TV...
I'm a junglistic man.
-
- Ekspertas
- Reputacija: 1
Linkiu pasveikt
blemba pastebejau kad kuo toliau, tuo labiau zmones darosi agresyvus kazkokie, pjaunaasi visur kur tik imanoma ir gyvai ir internetinej erdvej, forumose tai isvis vos ne kas antra tema vienas ant kito stumia visi, visiskai be tikslo bando kazka irodyti, mat reik apginti savo nuomone, nes ale kiekvienas yra ''asmenybe'' ir visi turi klausyt jo nuomones. ir taip vos ne kiekvienas galvoja. nesuprantu wtf cia darosi? negi negalima nu juokais visko nuleist ir pan arba tiesiog susilaikyt nuo komnetaru, anksciau taip nebudavo, visi draugiskai sutare. kiba alkoholio visi daugiau vartoja ir agresija kyla
va bent jau cia visi draugiski 

nes pyxas artina 

Nu matai forume tu gali but kuom nori, ir elgtis kaip nori. Gali sneket ka nori o daug kas megsta savo tiesas irodinet, nors gal gyvenime realiaim uzsivartytu po pirmo sakinio.
I'm a junglistic man.
gali. gali daug ką, tik klausimas ar kas žaidžia tame internete kates ir peles? maži vaikai, nepilnamečiai ir šiaip nesubrendę gal būt. ale rimti žmonės manau niekuo nepasikeičiajahmate rašė:Nu matai forume tu gali but kuom nori, ir elgtis kaip nori. Gali sneket ka nori o daug kas megsta savo tiesas irodinet, nors gal gyvenime realiaim uzsivartytu po pirmo sakinio.

p.s. nu va...ir reikėjo man dabar kišt savo kramį kai niekas neprašė..?

-
- Ekspertas
- Reputacija: 1
gal ir nesubrende nezinau, pradedu galvoti, kad zmones yra jau ziauriai pavarge nuo viso to, kas cia pas mus dedasi Lietuvelej ir isseke moraliskai, o agrsija pasireiskia kaip gynybine reakcija i silpnuma
nes pyxas artina 

visiškai tau pritariu. labai realus variantas
Visai ydomus pokalbis apie dieva:
http://docs.google.com/View?docID=0AVSt ... test&pli=1
http://docs.google.com/View?docID=0AVSt ... test&pli=1