Lankstinukus dalint galima pvz.:putejas rašė:lankstinukai, bukletukai ir t.t. darykit kaip norit. man įdomu kaip jūs per visą lietuvą dalinsit tuos bukletukusturit planą? valio, prisijungsiu. aš asmeniškai preliminarų planą matau, bet tik iš kitos pusės, kurią jau daugiau mažiau tarkim pristačiau. nežinau, gal aš klystu... aš tiesiog bandau krutint, kažką galvot, kažką dar, nes čia niekas nieko nedaro. pasiūlymų daug, o darbų nulis. Gerai, va Jefridas galės prie tų lankstinukų padirbėti kai reikės, bet jei norit nuo to galo pradėt tai bent jau patekit įsivaizduojamą planą kaip, kur ir kada jūs juos dalinsit. tam neužteks tik lankstinukų. tam reikia jau ir plakatų, kad žmonės matytų kas čia ką dalina, reikia matiugalniko kad kokių faktų garsiai paskaityt. tie lankstinukai tai jums ne koks kvietimas i neaisku kluba kur marozai renkasi pasidauzyt ir pagert ir kur tik gaves i rankas zmogus is kart ismeta i siuksline. aš tokius veiksmus matau tolimoje ateityje, kuomet pradžia kažkokia daugiau mažiau padaryta ir belieka orientuotis visa jėga į pilkąją masę ir valdžią. ir mažiau reikia verkti apie media. reikia eit bet kokia kaina. jūsų lankstinukai jokiu būdu nenugalės žiniasklaidos. man keista, kad jūs tikitės, kad tiesa praeis kiaurai nepaliesta, neužgauta ir nesumenkinta. pamirškit. ką ir kaip bedarysit bus sunku ir visi šmeiš, meluos ir t.t. o ką, ne? svarbiausia neapsiimti mol grandiozinių darbų, o pradėt po truputį.
p.s. tiesiog skiriasi mūsų supratimas apie vienus kitus dalykus, todėl kartais pagalvoju, kad vargiai mes čia ką aplamai sukursimnors būtų smagu
dauguma pastu teikia lankstinuku dalijimo paslaugas su laikrasciais,tik aisku tai kainuotu.
Taippat galima juos dalint per yvairias svetes,kai bua dideles zmoniu mases, festivaliuose- be2gether,purefuture... kainuotu maziau tik daugiau darbo
Tik daugumos lietuviu mastymas persiauras, jie..debilavoti tokie.. didesniais po**ujistais but reiketu jiem, Neduok dieve nemastysi kaip su praplautom smegenim tai ir i durnyna isves ar sibira koki galiausiai

Manau mazai zmoniu atsiras kurie pasirasytu viesai rukyt .. visgi rupi ateitis,baisus narkomano irasas byloj...
kazka daryt tikrai reikia tik pradet riktu nuo zemesniu dalyku, sviest zmones forumuose, ir kitokiuose puslapiuose,kalbet su pazystamais, draugais..apie tai paaiskint viska ir taikliai isdestyt,maziau rizikos butu, ir tai darant del viso pikto but neputusiems, nes neduok dieve paims tyrimam.o kol neyrodytas rtavo kaltumas tu nekaltas, ir jokio yraso tavo byloj, taip manau atsirastu daugiau zmoniu, nes jie ne taip baimintusi del savo ateities, nevisi gi mes cia biznieriai kuriems visi dirba o mes niekam, o darbdaviai irgi is "pilkosios mases" parasyta-narkomanas, iskarty maziau galimybiu rast darbo.