UZTEKS!!! Legalize in da house!!!
Re: UZTEKS!!! Legalize in da house!!!
O siaip jei darom koki tai projekta legalu su valstybes parama teoriskai turetume daryt 

Atsimink - valstybe ant taves padejus, ir jeigu kazko nepadarysi pats, uz tave nepadarys niekas.
tai bus koks mytas prie seimo? jei bus tai kokia jo data?
Vasario 5d. 13:00.Prey rašė:tai bus koks mytas prie seimo? jei bus tai kokia jo data?
-
- Patyręs
- Reputacija: 0
Nenustebkit neradę nei vieno žmogaus.
tai temos pavadinima pervadint reikia ir kaip nors isryskint ir paplatint kituose forumuose data.
Su tais parukymais tai neįtema. Nepamirškit, kad galit gauti įrašą visam gyvenimui ir visiems bus px. Visų pirma čia yra labai drastiška, drasu ir kvailoka, bent jau man taip atrodo.
Just a regular boy with irregular dreams.
nebutina rukyt. nusipiest ka nors ant paklodes baltos, uzsirasyt pora plakatu ir pastovet bent keliems zmonems. antra karta tai darant susirinktu dar daugiau zmoniu. svarbu pradzia padaryt, kad ir kokia ji silpna ir skurdi butu. Bet, tiesa pasakius, cia labai slidus reikalas yra rukyt tokiam renginy. arba butu didelis pliusas arba didelis minusas viskam. Ir, svarbu pranest zurnalistams. tures apie ka rasyt, ka rodyt per zinias ir tt. savaime toks renginys patrauktu zurnalistu demesi ir savaime tai pasklistu po ziniasklaida.
Ir reiktu eit nerukius manau bent menesi(tiem kas yraso bijo)Prey rašė:nebutina rukyt. nusipiest ka nors ant paklodes baltos, uzsirasyt pora plakatu ir pastovet bent keliems zmonems. antra karta tai darant susirinktu dar daugiau zmoniu. svarbu pradzia padaryt, kad ir kokia ji silpna ir skurdi butu. Bet, tiesa pasakius, čia labai slidus reikalas yra rukyt tokiam renginy. arba butu didelis pliusas arba didelis minusas viskam. Ir, svarbu pranest zurnalistams. tures apie ka rasyt, ka rodyt per zinias ir tt. savaime toks renginys patrauktu zurnalistu demesi ir savaime tai pasklistu po ziniasklaida.
tai pakeiskit temos pavadinima i data. 2010.02.05
ir kas kokiuose forumuose uzsiregistrave- paplatinkit informacija.
ir kas kokiuose forumuose uzsiregistrave- paplatinkit informacija.
aš pasistengsiu būti. sakau pasistengsiu nes dabar sprendžiasi mano stidujų krypties klausimas. gali būt, kad iš neakivaizdinio pereisiu į dieninę tai bus prastai su laiku, bet dar niekas neaišku, tik galimybė yra tokia. galų gale jei ir vienas žmogus bus, tai jau bus daug. tai parodys to kažkieno norą dirbti toliau.PositiveVibe rašė:Nenustebkit neradę nei vieno žmogaus.
teisingai Prey sako, rūkyt nebūtina, galų gale galima susitikt prie to Seimo, pabūt ir išsiskirstyt, svarbu būtų judėjimas. tą rūkymą aš kaip idėją siūliau, lygiai kaip idėją su lankstinukais kiti siūlo. iki vasario 5d. stengsiuos kokį plakatuką pagamint. tikiuosi gausis kas nors. kokią vasario pirmą dieną pabandysiu informacinius laiškus pasiuntinėti delfiui ir alfai, Seimui, o po pasistovėjimo bus fotkių, tai reiks greit brūkštelt kitą laiškutį ar mažą straipsniuką apie tai kas buvo ir dar fotkių įmest. štai tokie planai. tikėsimės bent jau tai bus įgyvendinta.edgy rašė:Su tais parukymais tai neįtema. Nepamirškit, kad galit gauti įrašą visam gyvenimui ir visiems bus px. Visų pirma čia yra labai drastiška, drasu ir kvailoka, bent jau man taip atrodo.
beje apie tą įrašą visam gyvenimui: nu ir kas? kai mirsiu danguje man tas įrašas bus nei šilta nei šalta. o kol gyvas esu aš nenoriu, kad mane atgrasytų nuo teisybės ir didesnės ar mažesnės veiklos visokie gasdinimai su įrašais ir t.t. tarsi mano gyvenimo kokybė nuo to nukentėtų, pfff.
p.s. aš galvoju dabar, o ar būtina tą temą pervadint? juk nieko grandiozinio nevyksta. pradžia tik kalama. atvirai pasakius iš pradžių nuliūdau dėl mažo susidomėjimo (kas liečia vasarį), tačiau manau, kad taip netgi geriau

p.p.s galų gale preliminarų žmonių skaičių reikia žinoti. nes jei būtų 10 ar daugiau manau reiktų tuomet leidimo. tai reikia numatyt į priekį. jei kas ką tai būkit geri, duokit čia žinot, kad būtų aiškiau, prašau

manau, kad vasario 6 butu daug geresne diena. 6dienis. daugiau zmoniu susirinktu. o vasario 5 tai tik vilnieciai ir tai tik tie, kurie 13h(dazniausiai darbo valandos) nedirbtu. siulau keist data is 5 i 6
O jeigu facebooke pareklamuot? 

sukurkit kas nors grupe
As dabar ziuriu bet niekur nematau kur kurt butu galima 

-
- Ekspertas
- Reputacija: 1
pasirodyciau ir ash tikriausiai, vasaio 5-6 tiktu, susirinkt be jokiu parukymu galima laisvai, o ir su forumieciais susitikti butu visai idomu 

nes pyxas artina 

6d. irgi tinka. aš mat siūliau 5d. nes galvojau, kad mol darbo dieną būtų geriau, nes judėjimas gal didesnis būtų ar ką, ale koks skirtumas iš kitos pusės?
apacioje feisbuke yra juostele, kurioj yra gaublys, nuotraukos, kamera, grupes. ieje i grupes spustelkit "sukurti grupe"
Grupes pavadinimas bus Legalus.net, ok?
geriau manau det pavadinima, kuris aiskiau atspindetu grupes turini
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 66 Atsakymai
- 35369 Peržiūrėta