Kada iš tikrųjų pažįsti save, sugebi kontroliuoti procesus, kurie vyksta tavo galvoje, niekada nebus jokių parkių... Niekada net neprieisi prie tos minties apie prasipūtimą. Rūkau ir nesiparinu, nes jaučiuosi laisva siela ir putimas man nėra svetimas... Suprantat, kad viskas slypi mumyse. (:)) Yra kelios, mano manymu, didelės problemos šia tema. Vieni per daug rūkymų susižavi, tai lyg pirmą kartą įsimylėti merginą, nesvarbu, kad patirties nulis, bet meilė atrodo tokia stipri ir tas prisirišimas... Patys suprantat, bet kaip yra su tą pirmąją meile? Dažniausiai viskas sudužta... O kodėl sudužta? Dažniausiai prisiminus senus laikus, pagalvoji ir pamatai savo klaidas, ką darei ne taip, ir kaip reikėjo elgtis... Taip ir čia, pūtimui reikia subręsti, sakykit man ką jūs norit. Dar kartą pasikartosiu, kai žinai kas dedasi tavo galvoje, supranti kas kaip ir kodėl. Jokios realios žalos nejauti, nes jos ir nebūna...
O prasipučia tie, kurie nėra subrendę, kurie pučia ir nežino kodėl, čia net šiame forume tokių dachrena yra... Kiekvienas mūsų daromas veiksmas, žingsnis, siekis turi būti pagrįstas, nes kitaip tai jau bus beprotystė. Netgi mano draugų tarpe yra labai gerų žmonių, išsilavinusių žmonių, tačiau jei užduočiau klausimą: kodėl rūkote? Tikriausiai, arba neatsakytų arba atsakytų gražų atsakymą tik tam, kad neapsikvailintu prieš "save" ir kitus, nors visiškai nesvarbu, kad tai jau yra apgaudinėjimas savęs...Taip, bet yra tokių...
Apie kitą rūkytojų grūpė edgy parašė.
Nesureikšminkit to rūkymo... Svarbiausia yra MEILĖ, ŠEIMA, JŪSŲ KAIP ASMENYBĖS TOBULĖJIMAS... Jei jaučiate, kad rūkymas trukdo viso to siekti - NERŪKYKIT, tačiau nebūtina rėkti garsiai kaip čia viskas blogai. Kiekvienas žmogus, kiekviena asmenybė
tuos pačius dalykus priema skirtingai, todėl GERBIKTE tai, save ir kitus...

Aš esu.