Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
Willdish rašė:Turiu, beda noriu uzsakyti seedu, bet mano turimos banko korteles kaskodel tai netinka, nei visa virtuon, nors turetu tikti siaip, tai norejau paklausti, kaip ten su adresuotu laisku, ar patikima taip siusti pinigus? kaip isvis tas adresuotas laiskas turi atrodyti, kaip ji paruosti, kaip geriau pinigus ideti,paslepti?
2 kart taip siunciau ir abu kartus pinigai pasieke gaveja
ir ne adresuotas, o registruotas laiskas
Aisku, ok o vokas tinka pats paprasciausias standartinis?
pirkau iš mr.green padariau, kad maksimoj atsiskaityt tai atsispausdinau. nunešiau ta kodą. pardavėja susiraukė ir skanavo ta kodą bet ta pipsėjimo masina parodė kad negalima tokio daikto padaryt. tai koks cia daiktas su tuo atsiskaitymu maxsimoj gal kokia nesamone?
iwantgrow rašė:pirkau iš mr.green padariau, kad maksimoj atsiskaityt tai atsispausdinau. nunešiau ta kodą. pardavėja susiraukė ir skanavo ta kodą bet ta pipsėjimo masina parodė kad negalima tokio daikto padaryt. tai koks čia daiktas su tuo atsiskaitymu maxsimoj gal kokia nesamone?
tai blogai atspauzdinai gal ,seip as atsiskaitinejau viskas buvo ok o po kiek dienu nuo uzsakymo ejai atsiskaitynet?
sveiki esu pradedantysis ir noreciau pradeti auginti bet neziinau nuo ko na pirmiausia man reiktu seklu gal kas galit kokiu pasiulyt ar net parduot? nes rysiu su e bankininkyste neturiu...
dot rašė:sveiki esu pradedantysis ir noreciau pradeti auginti bet neziinau nuo ko na pirmiausia man reiktu seklu gal kas galit kokiu pasiulyt ar net parduot? nes rysiu su e bankininkyste neturiu...
gal tu aklas buvai? Prekyba forume griežtai draudžiama!
sori uz reklama, taciau gonzo(dot)lt tikrai turi ka pasiulyt, ir tikrai kokybiskas seklas, yra teke susidurti kai lt buvau, is 10 sudygo 10, emiau mixus sativa mix ir indica mix, tikrai neturi niekas nusivylti hebryte kainos, kokybes atzvilgiu, super
Legalus rašė:Kai perkat seklas is olandu neauginkit ir neturekit pust namie tada dar nieko bus jai atvaziuos.
nifiga nesupratau ka prasei...
tipo kai nusiperki is olandu seklas tai ju neaugint namie ar kaip čia??nesupratau
Gali augint jei nori, tik is Olandu ateinancias siuntas gali patikrint muitine, o tada lauk kol jie pasibels i Tavo duris, o viduj kas? Arba ras Tavo medelius, arba nieko, ir galesi dar vartytis kam tos seklos Tau buvo skirtos.. nera cia ko nesuprast.
nu nezinau o is kokio seedbanko papigiai patartumem kokias penkias seklytes nusipirkt nes nesinori daugiau isleist nei 10eur bet seip jai nieko daugiau nebutu tai teku ka iki 10eur nebutininai kad butu bent dvi tik svarbu kad isaugtu mergyte : DD tai ka mazdaug patartumem.
Sveiki, gal žinote kur rasti gerų Shop kaune kalianu bongu t.t vienoje vietoje.?
Paskutinis pranešimas
Sveikas. Mažoji Indija megoje ir mole. Ten daug indiškų blizgučių, įvairiausių medinių drambliukų, kaljanų ir kitokių nesąmonių, bet nerasi ten jokių...