Tik gaila, kad viskas atsiremia į pinigus...
Sakai kad uz 4k padoria aparatura galima gaut, pats nusipirkai ir sakai pafai shudaS?Spotless rašė:Tai, kad už kokius 4000 lt dabar visai padorią aparatūrą galima nusipirkt.
Dar iš kokios JAV ar UK siunčiant būtu pigiau biški nei, kad iš Lietuvos. Pats pirkdamas saviškius is JAV sutaupiau apie 1000 lt.
P.S. Pafai - šūdas.
Pats pirkau CDJ-800'tukus ir DJM-600, kolkas esu jais patenkintas. Pafai yra šūdas vien del to, kad vinylų negalima pigių Lietuvoj rasti, o kalbant apie cdj'ėjus tai man net dabar pavydas kyla kai aš turiu visa muzika rašytis į CD diskus kai pvz. prie kažkokio Reloop grotuvo už 1500 lt ikiši sau USB stick'a ir gali turėt nors ir visa savo muzika abiejuose grotuvuose.Legalize it! rašė:Sakai kad uz 4k padoria aparatura galima gaut, pats nusipirkai ir sakai pafai shudaS?Spotless rašė:Tai, kad už kokius 4000 lt dabar visai padorią aparatūrą galima nusipirkt.
Dar iš kokios JAV ar UK siunčiant būtu pigiau biški nei, kad iš Lietuvos. Pats pirkdamas saviškius is JAV sutaupiau apie 1000 lt.
P.S. Pafai - šūdas.
Nesupratau
calvinucci rašė:opa opa opapa
stai linksma akimirka
sedziu sau as ant kusetes
traukiu duma is pipetes
vos itraukti te suspejau
ziu eiles rasyt pradejau
pjaunu gryba apsirukes
zmogus as tikrai padukes
o zinute man atejo
draugas klausia: ka veiki?
atsakyt dar net nespejau
gaunu antra: kur esi?
baigiu stumt,ir durnavot
ainu as geriau miegot
Dar vat ziuriu tu ismanai siuose dalykuose, tada paaiskink kuo skiriasi pavyzdziui du pafai po 5000 ir du pafai po 30k? kodel toks didziulis kainu skirtumas?Spotless rašė:Pats pirkau CDJ-800'tukus ir DJM-600, kolkas esu jais patenkintas. Pafai yra šūdas vien del to, kad vinylų negalima pigių Lietuvoj rasti, o kalbant apie cdj'ėjus tai man net dabar pavydas kyla kai aš turiu visa muzika rašytis į CD diskus kai pvz. prie kažkokio Reloop grotuvo už 1500 lt ikiši sau USB stick'a ir gali turėt nors ir visa savo muzika abiejuose grotuvuose.Legalize it! rašė:Sakai kad uz 4k padoria aparatura galima gaut, pats nusipirkai ir sakai pafai shudaS?Spotless rašė:Tai, kad už kokius 4000 lt dabar visai padorią aparatūrą galima nusipirkt.
P.S. Pafai - šūdas.
Nesupratau
Gal už 4000 dar vos vos kažką sugalvot galima, bet už 5000 tai jau tikrai galima smagią aparatūrą nusipirkt.
Jei kas nors paprašytu surinkti aparatūra už 5000 litu, net nemirktelėjas pasiulyčiau šita varijantą:
http://www.djshop.lt/catalog/cdplayers?id=457
http://www.djshop.lt/catalog/mixers?id=208
P.S. Normalių pafų be 2500 ( už vienetą ) nenupirksi.
Na kad rankos kreivos, o ausys kiauros, tai pafai niekuom dėtiSpotless rašė:P.S. Pafai - šūdas.
Spotless rašė:Jei turi omenyje šitą pafą už 30k http://www.djshop.lt/catalog/turntables?id=450 tai čia nėra grotuvas. Čia aparatas plokštelėms įrašinėt.
Nusiperki tuščių vinylų ir braižai sau muzika į juos, bet norint viska profesionaliai atlikt reikia įrašinėt studijoj kitaip BPM'as gali keistis menkai dainoje ir tai mixuojant pasijus.
Kiek pamenu tai standartinis pafas buvo seniau http://www.djshop.lt/catalog/turntables?id=429 ,bet dabar kiek žinau kažkoks vestax modelis yra pigesnis truputi ir dar daugiau funkcijų turi ( kaip BPM readeris ir pan ).
Šiaip patefonu kainą pagrinde sudaro patvarumas, motoras ir kiek stipri ta ranka kurioje adata randasi. Teko pamegint ir pigių pafų ir brangių.
Jeigu tarkim sustabdai pigų pafą tai atleidus ranką jis iškart nepradės grot, nes motoras visiškai sustoja. Brangesniuose yra kazkokia technologija su dirzais ir tada kai paleidi įrašą jis iškart pradeda groti originaliu greičiu ir taip nesušika mixo.
Runkeli, sakai dulkeja?runkelis rašė:taip jie geriausi.1210 mk2 jau 30 metu niekas nera keiciama.ta prasme dizainas irgi,bet daugiau technics jau nebebus ir jie vadinsis panasonic bet isliks viskas tas pats,na taip kompanija nusprende kuri gamina juos.dulkeja jie pas mane
Kai bus 50 metų reikės jau kažką mąstyt.putejas rašė:Manvydai, knygos su sava kūryba išleist negalvoji? Manau būtų perkama