Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
na taigi cia klausinedamas ir pan daug suzinojau tai dabar visai neblogai auginasi man tai tik norejau paklausti dar vieno klausimo ar werta vegetacijai pirkti tokiu trasu? http://auginkpats.lt/product_info.php/c ... ucts_id/56
jei augini zemeje gali rasti trasu sociai tam skirtu butent zemei.jos skirtos hidroponiniam auginimui.o zemei nerandi trasu?pagooglink canna,ionic,vitalink,b-cuz,biobizz,plainform.jos skiriasi savo mikro organizmais,ir yra pritaikytos butent hidro auginimui,jos nebus pilnavertes kaip butent skirtos trasos butent zemei.
Sveiki esu visiskai zalias sitame reikale auginimo... Noreciau uzsiauginti nors viena augaliuka paziuret kas kur ir kaip... bet yra problema kaip zinoma deficitas su tuom cfl 6500k lemputem, o hps nenoriu nes man bus per daug kaip pirmam sykiui ir pinigai nemazi... Taigi ar galeciau issiversti su cfl'ais 2700k ?
GreenTea rašė:Sveiki esu visiskai zalias sitame reikale auginimo... Noreciau uzsiauginti nors viena augaliuka paziuret kas kur ir kaip... bet yra problema kaip zinoma deficitas su tuom cfl 6500k lemputem, o hps nenoriu nes man bus per daug kaip pirmam sykiui ir pinigai nemazi... Taigi ar galeciau issiversti su cfl'ais 2700k ?
ar as durnas, ar cia vienos pirmos dvi ? manau asmeniskai as tai uz seedsman, o ww tai tikrai nenusivylsi, jei dar mylesi ir globosi, tai olelele, mano pirmas buvo kaya, antras ww derlius, tai tas ww toks zudikas, man per stipru jei norisi lengvai pastountint as dar anksiau nuemes tai konkretus HIGH, spoaudimas pakyla, ir toks kosmosas, nesigaudai nieko
daylight rašė:Klaidingai galvoji kad spaudimas pakyla. Is tikro, spaudimas labai sumazeja, bet sirdies ritmas padideja, todel girdisi kaip dauzos sirdis
o tai kai sirdies ritmas padideja tj neturetu tuo paciu greiciau krauja varineti po visa kuna, o jeigu varineja greiciau tj ir spaudimas padideja mano logika
o kaip pirmam auginimui kokias seklytes patartumet pirkt.tokiom salygom kaip auginsiu PC growboxe bus 3-CFL lemputes po 15-30w.paprastas PC cooleris kad istrauktu karsta ora is vidaus.is anksto dekoju uz atsakyma tik atsakykit
Gali pirkt kokias tik nori. Būna gi shope prie seklų parašyta komentarai "easy to grow" ar panasei, tai tokias ir pirk. Siūlyčiau labiau indicas ziuret. Ir butinai pratestuok savo pc boxa priesh augindamas, nes buna, kad pradeda augint ir nesusitvarko su temperatura ar pan.
ganjamanas2 rašė:o kaip pirmam auginimui kokias seklytes patartumet pirkt.tokiom salygom kaip auginsiu PC growboxe bus 3-CFL lemputes po 15-30w.paprastas PC cooleris kad istrauktu karsta ora is vidaus.is anksto dekoju uz atsakyma tik atsakykit
Durnas klausimas : o uzsaldzius kalnalapes ziedus ir po to juos atsildzius eitu juos sudziowinti? :D nu aisku ir ar nieko kazin nenutiktu juose esantiems THC?
wind rašė:Durnas klausimas : o uzsaldzius kalnalapes ziedus ir po to juos atsildzius eitu juos sudziowinti? :D nu aisku ir ar nieko kazin nenutiktu juose esantiems THC?