Auginimas Lietuvoj lauko salygom.
Re: Auginimas Lietuvoj lauko salygom.
atsiusk seklu ir pazadu tave nugalet varzybose.
Gal patarsi seedshopa kur butu puiki genetika?BONgAQUA. rašė:Maroc iš Femaleseeds.nl geras variantas. Tik dabar dar sėklų nėra, bet turėtų greitai atsirast. Šiaip pigu ten, tikrai pakenčiama genetika, o svarbiausia - feminized)
Na ir mane suzavejo Frisian Dew aprasimas. reik seklu uzsisakyt

http://www.dutch-passion.nl/index.php?p ... c&ss_id=15
Įdomu čia pasiskaityti. Ir nuotraukų yra. "Good stem to leave ratio (only little leaves)" http://www.dutch-passion.nl/strainstori ... %20dew.jpg graži nuotrauka ;]
Įdomu čia pasiskaityti. Ir nuotraukų yra. "Good stem to leave ratio (only little leaves)" http://www.dutch-passion.nl/strainstori ... %20dew.jpg graži nuotrauka ;]
Iš toliau net nesuprasi, kad kalnalapė O_oganjaFAMA rašė: "Good stem to leave ratio (only little leaves)" http://www.dutch-passion.nl/strainstori ... %20dew.jpg graži nuotrauka ;]
Kad vienas būtų teisus - kitam nebūtina klysti.
Nei baryga nei besotis tik visad norisi pirmam kartui kuo daugiau
o kaip del Early bud?v 

cia su tokiu pacanisku poziuriu "daug ir iskarto" tai gali sleptis, zinok botanika tai toks dalykas, kur reikia daug ramybes, kantrybes, o jei noresi greiciau ir daugiau, tai gali iskart tiketis ilgiau ir maziau. ir visi naujokai, patykekit - cia su toki poziuri greitai pakeisit, arba tesiog mesit sita reikala 

NARKOTIKAMS NE !
Ir siaip pirmas auginimas nebus su labai dideliu derlium. Norint isspaust dideli derliu,reikia turet patirties ir daug ziniu.
to:nesvarbus,tai kad cia tokiu entuziastu nemazai kurie po pirmo auginimo dingsta is sio forumo,paprasciausiai pabando viena karta ir nusivilia.o tokius erelius primetineja kartais kad juokas ima is ju rezultatu.teorikai didieji tik liezuviu bando malti o toliau dingsta is sio forumo!uzknisa kai klausineja to ano.kartais pavargsti nuo durnu klausimu ir susidarai nuomuone kad kito laido gale tikrai sedi tinginys kuriam viskas turi buti padeta ant lekstutes.ir dar....skundziasi tuom anuo siame forume.
patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
Aš irgi prieš keletą metų čia įskridau kaip erelis, bet teko nusileist biški
pasisėmiau truputi žinių, įgavau patirties ir dabar tokiam vidutiniam aukštį skraidau, manau 

haze around me...
as trys metai pries iskridima i si foruma,skraidziau nuo dumu ir siaip visokiu vingrybiu, ir svieciausi tuom,aisku buvau daugiau praktikantas,kai atradau si saita tai vis dar buvau irgi padebesyse,dabar normaliai,sudejau taskus kur reik
patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
Bet kaip gera buna, kai idedi ziauriai daug pastangu ir solidziai gaunasi. Net ir tada kazkaip tos pastangos buna daug brangesnes uz vaisius, bent man
Ypac nusiteikit tvirtai tie, kas ruosiates partizanais but, nes didzioji dalis veiklos bus pavadinta ne hobiu, o sunkiu darbu 

Buna tokiu kurie mieliau pirks is gatves,nei augins patys produkta pagal savo nora. Neturi kantrybes arba ziniu,tai po pirmo auginimo meta sita reikala...
Vasaros pradzioje pradejau skaitinet viska ka tik radau siam forume ir viska ka tik radau interneto platybese. Zinoma kilo ir man durnu klausimu,bet as bent jau perskaiciau viska nuo A iki Z ir man beliko elementarus klausimai. Dabar jau pats galiu augint ir kitam patart. Tik kartais erzina,tokie kurie atejo,pamate tema ir soka i paskutini puslapi,tada klausineja klausimu kurie paspaudus puslapi atgal yra aiskiai pateikti.
Vasaros pradzioje pradejau skaitinet viska ka tik radau siam forume ir viska ka tik radau interneto platybese. Zinoma kilo ir man durnu klausimu,bet as bent jau perskaiciau viska nuo A iki Z ir man beliko elementarus klausimai. Dabar jau pats galiu augint ir kitam patart. Tik kartais erzina,tokie kurie atejo,pamate tema ir soka i paskutini puslapi,tada klausineja klausimu kurie paspaudus puslapi atgal yra aiskiai pateikti.
Nesuprantu kodel reikia uzsipult zmogu kuris nori pradet augint ir paklausia konors? Juk nevisiem kartais buna aisku kol pats neiisiaiskina... Tikiu, kad tai nervuoja senuosius forumo narius , bet tokiu atveju manyciau butu galima pasakyt kad pirma persiskaityt foruma ar pns. Juk gyveni ir mokaisi... Tiesa be bandymo nebutu ir rezultatu kuo daugiau kartu bandai tuo dazniau gauni skirtingus rezultatus. O nebandzius negali zinot...
Žmones, mažiau nervuokites. Kuo geresni būsit kitiems, tuo gresni kiti, bus ir jums. 

Aš esu.
Gal turit kas kokiu pasiuliku kokia gera rusi kuri augtu lietuvos salygom ir butu atspari?
Kad atsakyčiau į tavo klausimą, turiu paklausti tavęs. O ką tu laikai gera rušim? (Ir beje ne rūšis, o veislėVygis rašė:Gal turit kas kokiu pasiuliku kokia gera rusi kuri augtu lietuvos salygom ir butu atspari?

Aš esu.
Tokia kuri atpalaiduotu ir, kad ant miego trauktu.KGBkid rašė:Kad atsakyčiau į tavo klausimą, turiu paklausti tavęs. O ką tu laikai gera rušim? (Ir beje ne rūšis, o veislėVygis rašė:Gal turit kas kokiu pasiuliku kokia gera rusi kuri augtu lietuvos salygom ir butu atspari?).
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 29 Atsakymai
- 20201 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Operatore
-
- 14 Atsakymai