ten yra labai daug geru dalykeliuKdee rašė:o gaila kad EDIT neshipina i Lietuva, pora geru dalykeliu esu ten pamates

Seni tiksliau gali nuo kur vaziujant nuo stoties ar nuo kurios puses?dzAh rašė:"vienkartiniu" - mazuju ta prasme, nerasi kanceliarinese. Vilniuje prie Lietuvos kino teatro(neberodo), sale, dar nedavaziavus yra tokia kaip baznytele, tai salia jos pro bromeli praeini ir ten yra spec. maiseliu parduotuvele
http://www.gonzo.lt/index.php?cPath=61omax rašė:O gal zinot, kur per neta galima tu graziu atsisiust, su paveiksleliais?
Pigiai. 100vnt - 1lt, kartais net pigiau. Aš tiksliai nežinau, pats neperku, bet pažystu tokių kas perka.Legalus rašė:tu bariginiu vaistieni? ir po kiek?
Kazkada siunte, dabar jau nebesiuncia.
Nesuprantu, o kam tipo siųstis tuos maišelius... Nueini į bet kokią auskarų, papuošalų parduotuvę, paprašai ir duoda kalną tu maišelių už 2LTtasPATS rašė:Vilnius.Klaipeda.Kaunas.Siauliai - Visi LT miestai ir kaimeliai![]()
PM del maiseliu
Joo, per tuos maišelius tik problemų prisidarysit. Laikot stiklainiuose ir viskas. Jei jau kažkam reikia paduoti, į kokį popieriuką susukat ir viskasKGBkid rašė:Nesuprantu, o kam tipo siųstis tuos maišelius... Nueini į bet kokią auskarų, papuošalų parduotuvę, paprašai ir duoda kalną tu maišelių už 2LTtasPATS rašė:Vilnius.Klaipeda.Kaunas.Siauliai - Visi LT miestai ir kaimeliai![]()
PM del maiseliu![]()
O šiaip Office1 yra, mačiau. Nors aš vistiek nesuprantu, kam tie maišeliai Jums? Juk geriau sandarius stiklainius nusipirktumėt derliui laikyt, o ne kaip barygos maišeliuose.
It saddens me that most people probably lose 50% of quality just from incorrect handling/storage of buds..and they don't even realize it.
Šaltinis ?Slow Stone rašė:It saddens me that most people probably lose 50% of quality just from incorrect handling/storage of buds..and they don't even realize it.
Šitas iš net nebežinau kokio forumo, kurį tuo metu skaičiau. Bet mintis ta pati, kaip Servanteso išsakyta knygoje Marijuana Horticulture The IndoorOutdoor Medical Growers Bible, tik šitos nebrandu tarp 500+ puslapių.Spotless rašė:Šaltinis ?