Elementarūs klausimai - atsakymai. (I dalis)
Re: Elementarūs klausimai - atsakymai. (IV dalis)
nu nezinau, kaip del to spaudimo, bet turiu galvoje sirdies ritmo daznuma, tikrai padideja nuo normalaus, pagreiteja plakimas, tai cia krenta spaudimas ar kyla ??? 

NARKOTIKAMS NE !
-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
Pirma derlius nujamamas ir isdziovinamas, o tada jau galima det i ledu dezutes ar kitokius indus ir kist i saldikli.eric rašė:Kazkur skaiciau,kad nuskinta derliu keleta savaiciu laike saldytuve,tipo geresnis dumas buna.wind rašė:Durnas klausimas: o uzsaldzius kalnalapes ziedus ir po to juos atsildzius eitu juos sudziowinti?
:D nu aisku ir ar nieko kazin nenutiktu juose esantiems THC?
Brangesnis už auksą lobis. 

-
- Pažengęs
o klausykit drauguziai, man auga kanape bet vat vienas dalykas as kai pasodinau daigu zemen tai viskas ok ir ji man aga viskas ok tik as kiaauto nenujemes.tai ka daryt reikika ta kiauta nuimt ar jis pats nukris poto kai reikes? 

Just relax and take a hit from the bong.
nukris pats. dek kablelius rasydamas, neina suprast ko nori
-
- Naujokas
o yra koks pigus budas paslept kvapa
ir dar gavau 4 seklas nors uzsisakiau 3 lowryder 2x ka patartumet augint 2 augalus 2 dideliuose vazonuose ar visus 4 atskirai mazuose vazonuose ,
ir ar uzaugs jei netresiu ir auginsiu zemej ta prasme didelis skirtumas netrasus gali normaliai uzaugt
ir dar gavau 4 seklas nors uzsisakiau 3 lowryder 2x ka patartumet augint 2 augalus 2 dideliuose vazonuose ar visus 4 atskirai mazuose vazonuose ,
ir ar uzaugs jei netresiu ir auginsiu zemej ta prasme didelis skirtumas netrasus gali normaliai uzaugt
Aktyvioji anglis sugeria kvapą. Reikia tik jos iš kažkur gauti.
Vienas forumietis ją naudoja kvapo panaikinimui.
Kiekvieną augalą kišk į atskirą vazoną. Geresnis įsišaknijimas lems, kaip augalas vystysis.
Lowridams reikėtų 4-6 litrų talpos vazonų. Žinoma, jei gali, tai didesnius naudok.

Kiekvieną augalą kišk į atskirą vazoną. Geresnis įsišaknijimas lems, kaip augalas vystysis.

Lowridams reikėtų 4-6 litrų talpos vazonų. Žinoma, jei gali, tai didesnius naudok.

Aš esu.
http://www.greenshorticulture.co.uk/Gro ... e-1185.asp pakuote visa. o pacios aktyvuotos anglies gali taip pat pasiskambines uzsisakyti siame shope,10l-18.99£ tik reikia susizinoti ar i LT siuncia.
patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
aktyvuotos senukuose lyg yra..
medical user. nu aspirinas, citramonas, ...
Kuriam mieste? Nes Kaune neteko matyti...BONgAQUA. rašė:aktyvuotos senukuose lyg yra..
Aš esu.
-
- Naujokas
o mazam vazone kokiam daugiau nei litro neuzaugs normaliai
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... _6-1-5.JPG
gal kas zino ka nors apie sias trasas danijoj tik tokias radau jos tinka auginimui , ir kas bus jei be trasu auginsiu
gal kas zino ka nors apie sias trasas danijoj tik tokias radau jos tinka auginimui , ir kas bus jei be trasu auginsiu
nurodyk NPK,turi buti ant pakuotes.
Užaugti, tai kažkas užaugs, bet NORMALIAI tikrai niekas neužaugs tokiuose vazonuose. Augalai letai vystysis, tai ir derlius kentės. Vazonų negailėk, kuo šaknys turės daugiau vietos augti ir plėstis, tuo geriau...PiterisGriffinas rašė:o mazam vazone kokiam daugiau nei litro neuzaugs normaliai
Be trąšų gali auginti drąsiai, ir tikrai užauginsi. O trąšas jei jau sugalvojai naudoti, tai naudok kokybiškas ir išbandytas mūsų PROgrower'iu. Nes tavo pateiktos trąšos, tai nieko gero...
Vegetacijai žiūrėk, kad N būtų didesnis, t.y. daugiau azoto trąšuose (NPK), pereinant į žydėjimą/žydėjimo metu, kad P būtų (NPK), t.y. fosforo.
Apie trąšas yra tema, pasiskaityk.
Aš esu.
Nuorodoje matosi - NPK: 6:1:5runkelis rašė:nurodyk NPK,turi buti ant pakuotes.
Aš esu.
vegetavimui gerai. 

-
- Naujokas
kadangi brangus vazonai galvoju 2 augalus mazam augint 2 dideliam tada iki tos dienos kol eis atskirt lyti jei mazam auga boba tada persodint i dideli ar imanoma isvis persodint
dar turiu klausima tas lempas reik naudot kur taupo elektra bet wtf sendien maciau jos isvis po mazai woltu turi didziausia 10! kiek reiktu man mazdaug 4 augalam
dar turiu klausima tas lempas reik naudot kur taupo elektra bet wtf sendien maciau jos isvis po mazai woltu turi didziausia 10! kiek reiktu man mazdaug 4 augalam
nuo 4 iki kiek tamsta gali sau leisti. as turiu kardoninej dezej 14x 

-
- Patyręs
Dėl trąšų - kiek augintojų tiek nuomonių. Vieni sako, kad be jų nieko doro neišeis, o kiti šneka kaip KGBkid. Kuo tikėti, žmonės?
Pats su trąšomis dar nebandžiau, bet niekada nesiskundžiau nei skoniu nei stiprumu nei kiekiu.

-
- Naujokas
14 lempu wtf o po kiek wolturunkelis rašė:nuo 4 iki kiek tamsta gali sau leisti. as turiu kardoninej dezej 14x
nuo11w iki 23w ne voltu.atrodytu taip http://i172.photobucket.com/albums/w19/ ... CF7762.jpg
-
- Naujokas
tai tas w ne voltas , o kiek man mazdaug naudot 4 augalam jei 10w viena lempa
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 6174 Atsakymai
- 2098690 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas LietausŽmogus
-