,teknyu rašė:sveikivisus postus jusu perskaiciau ir mano situacija labai panasi ;D esu didelis tinginys , atrodo nieko nenoriu veikti tik visalaika gaudyti kaifa ir sneketi niekus.atrodo turiu visokiausiu ideju ir dalyku kurie mane domina ,bet jie atrodo taip toli ir sunkiai igyvendinami
draugai .pazystami.seima jie visi man atrodo tokie nuobodus kaip pastebiu juos is salies,atrodo visi suaugo ir tapo tokie rimti ,niekas nebenori daugiau nuveikti kanors idomaus,nutruktgalvisko,vaikisko.kartais atrodo kad gyvenu ne vietoje ir nelaiku , kad mane supa netie zmones ,netie draugai.savo ateiti isivaizduoju pirmiausia turint savo nuosava kampa ,turint patinkanti darba (nesvarbu kad ir paprasta ,neispudingai apmokama,),labai svarbu yra draugai kurio pomegiai ir mastymas sutaptu,ir aisku gyvenimo drauge su kuria butu linksma ir kuri mane suprastu ir palaikyt ,deje nors man jau tuoj 20metu bet nesu turejes drauges niekada
nezinau delko ,niekad nesulaukdavau demesio is merginu o ir pats niekad nesiimdavau iniciatyvos , gal esu susikures per dideli ideala manau ir jai kasnors nepatinka merginoje i ja iskarto neziuriu kaip i potenciala drauge
Na pirmiausia siūlyčiau pasikeisti savo parašą, nes "Geri dalykai niekada nesitesia ilgai", labai jau negatyvu.

Tu per daug susikoncentravęs į praeities ir ateities kanalus. Žiūrėk į dabartį, bet negalvok! Nes protas mus valdo, neleisk jam to daryti. Mes turime valdyti protą, savo mintis ir apmąstymus. Per daug laisvo laiko turi, todėl vieną dieną (bent jau) užpildyk veikla (eik į kiną, į restoraną su draugais, varykit sniegu pasidžiaugti, paslidinėti, nueikit į kokius kursus: jogos, užsienio kalbų ir .t.t.) ir negalvok, jog tas nepatinka, to nenoriu daryti... Svarbu diena pilna veiklos, jau kitos dienos rytą pajusi išsivalymą nuo tų blogų minčių ir baimės gyventi. Pasikartosiu, kad dažniausiai dėl nieko neveikimo tokios depresuchos prasideda. Išsijudint sunku, bet man Joga padėjo.