Dienoraščių taisyklių sukurimas
Dienoraščių taisyklių sukurimas
Dėl bendros tvarkos, galbūt reikia tam tikrų taisyklių? Ką manot? Ką siūlot?
BOB - Bombs Over Bagdad!
Re: Dienoraščių taisyklių sukurimas
Aš neketinu čia sakyt kaip geriausia ar ne, bet pvz temos kūrėjui tikrai nėra sudėtinga atnaujinti medžiagą pirmajame poste, o atrodo tikrai tvarkingai ar ne? Atnaujini pirmą pranešimą ir tada postini į bendrą kad atnaujinai, tada visą dienoraštį matai kaip ant delno. Manau čia skonio reikalas šiaip.
Just a regular boy with irregular dreams.
O mes kartais apie tai nešnekėjom atskirai ? Lyg ir buvom kažkokias sukūrę, bet taip niekas jų ir nepapostino.
Neremkim narkotikų prekeivių
http://icmag.com/ic
Tegul forumiečiai patys nusprendžia kas jiems patogiausia. Pasikalba, pasiginčija. Jiem gi reikės tai naudot.
BOB - Bombs Over Bagdad!
Geriausia atnaujinti pirmąją žinutę, o po ja jau ir komentarai. Labai nepatinka skaityti dienoraštį, kai pilna visažinių komentarų. Pačio žmogaus vos kelios žinutės, o patarėjų žinutės užima kelis puslapius. Po kiekvienos autoriaus žinutės pasipila "o gražu", "bus gero dūmo" ;]]]
Sutinku, dėl to, kad dienoraštį rašyti vienoje žinutėje.
Kad vienas būtų teisus - kitam nebūtina klysti.
Pritariu dėl rašymo vienoje žinutėje; taip pat pačiame žinutės viršuje įdėt raudoną ryškų priminimą dėl beverčių žinučių rašymo dienoraštyje.
A.C.A.B
dažnai buna taip kad parašai žinute o paskui susiprotejai kad ji isvis netinkama, arba kad kazko reikia papildomo ideti, taigi praverstu edit mygtukas 

BURNwithPASSION
KILLwithRAGE
KILLwithRAGE
Jis yra tik nevisur.wind rašė:dažnai buna taip kad parašai žinute o paskui susiprotejai kad ji isvis netinkama, arba kad kazko reikia papildomo ideti, taigi praverstu edit mygtukas

Nebeskaitau visiškai dienoraščių. Jau atsibodo skaityti nesąmones. Sunku susigaudyti toje blevyzgų krūvoje. Visi linki sėkmės, gero derliaus ir t.t. Užkniso jau. Priimam taisyklę, kad dienoraštis būtų rašomas vienoje žinutėje arba kažkaip reikia žaisti su užrakinėjimu temos. Patogiau būtų, kad viskas vienoje žinutėje. Padarom balsavimą ir bus nuspręsta. Laukiu žodžio iš administracijos.
Nereikia rašyti, kad už kas prieš. Sukurti reikia atskirą temą su balsavimo galimybe ir viskas. Sukurčiau, bet nenoriu savivaliaut, administracija sukurs jei tiks šis pasiūlymas.
Man ir geriausiai, kad pirma tema būtų redaguojama ir išskiriama: 1 diena, ten 3 savaitė ir pan. 
O blevyzgos tegu lieka kituose puslapiuose.Vis gi dienoraštis ir žmonėms reik patarimų, tai kas čia bus, kai bus rakinėjama tema?
Galės kurt tik tie, kuriems patarimų nereik. 

O blevyzgos tegu lieka kituose puslapiuose.Vis gi dienoraštis ir žmonėms reik patarimų, tai kas čia bus, kai bus rakinėjama tema?

Tarkim paimkit dabar neseniai atsidariusį micro grow dienoraštį. Nežinau kaip kitiems, bet man tie komentarai yra visiškai beverčiai. Tikiuosi, kad temos autorius perskaitys šitą žinutę ir savo dienoraštį atnaujins pirmoje žinutėje 

tu cia mane turejai omeny?
Beverčiai, tai beverčiai...Bet čia yra forumas ir žmones nuomonę reiškiasi. Ir užsienio forumuose lygiai tas pats. Nebus taip, kad legalus.net bus tyras, nufiltruotas it koks žinynas. Tegul žmonės skaito dienoraščius, rankiojasi medžiagą, tas pačias 'bevertes' nuomones pasiskaito, gal tai turės įtakos vienam ar kitokiam jo sprendimui.ganjaFAMA rašė:Tarkim paimkit dabar neseniai atsidariusį micro grow dienoraštį. Nežinau kaip kitiems, bet man tie komentarai yra visiškai beverčiai. Tikiuosi, kad temos autorius perskaitys šitą žinutę ir savo dienoraštį atnaujins pirmoje žinutėje

Aš esu.
Siulau trint nebaigtus dienorascius, kas uz pasisakykit!
uz!
patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
Aš manau, kad reikėtų duot kažkokį laiko tarpą, kad trint lauk temą. Nes gal žmogus negali, ar dar kokios problemos..
Neremkim narkotikų prekeivių
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas