Nuotrauka Nuotrauka

Blunt

Pokalbiai apie kanapes, jų gydomąsias savybes, įvairius panaudojimo būdus pramonėje bei rekreaciniais tikslais, kanapes liečiančius įstatymus, kanapių dekriminalizavimą bei legalizavimą ir reikšmę šiuolaikinėje visuomenėje.
Rašyti atsakymą
Bongmaster
Ekspertas
Ekspertas
Reputacija: 0

Re: Blunt

Standartinė Bongmaster »

:D :D :D aisku kad kalpoka, berods melyna delfina :)
manyje yra 94% juodaodzio genu ir 6% meksikiecio
DarNe
Patyręs
Patyręs
Reputacija: 1

Standartinė DarNe »

radau sendien bluntu lietuvoj: http://bongai.lt/index.php?route=produc ... ry&path=68
ir medaus skonio popieriuku kaip kazkas minejo yra.
teknyu
Naujokas

Standartinė teknyu »

gal kas zinot kur Kaune galima butu nusipirkti bluntu? ne is e shopo o mieste kurnors pvz ,atsimenu tam amsterdame budavo prie pilies bet dabar nzn ar toks dar egzistuoja
Geri dalykai niekada nesitesia ilgai ;/
DarNe
Patyręs
Patyręs

Standartinė DarNe »

nesu garantuotas, bet ar nera skonis ir kvapas parduotuvese?
teknyu
Naujokas

Standartinė teknyu »

reiks uzsukt pasiziuret, man per tuos internetus pirkt tai irgi nelabai patinka , dar priedo kai buna nustatyta minimali suma koke 50lt~, blunto man neina sulygint su iprastu jointu ,dauk skaniau.nelabai megstu ta cigareciu tabako skoni kai sumaisai ;/ gadina jis man viska
DarNe
Patyręs
Patyręs

Standartinė DarNe »

ir man gadina, nes seip nerukau as tabako.
DarNe
Patyręs
Patyręs

Standartinė DarNe »

ir kaune balandzio menesi man atrodo turi atsidaryt shamanas.lt parduotuve, tik jie tabakui licenzijos neturi.
Edited.: ir bongai.lt galima paste sumoket ar tai kurjeriaui kai atvaziuoja man atrodo, jei internetine bankininkyste nenori naudotis.
teknyu
Naujokas

Standartinė teknyu »

aplankysiu rytoj ta skoni ir kvapa vienas netoli manes yra :) o shamanas jai atsidarys tai jega manau butu ,nesvarbu kad ir bluntu nebutu vistiek bent atributu siokiu tokiu butu galima pasiziuret :) vien uz pavadinima respektas :D SHAMAN , megstamiausia mano klase wowe xD
Anonymous

Standartinė Anonymous »

Kad brangu ten belekaip.
ferg
Naujokas

Standartinė ferg »

Ziurekit turbut zinot "cigarus" su filtrais kur buna... ivairiu skoniu, ivairiu rusiu ten. Zodziu gal kas bandet isimt visa tabaka ir sudet ten ganja? nes popierius ten ahuenai storas ir tabaku kvepia gerai. Gal kaip bluntas gautus?:D zadu ismegint greitu laiku, bet nezinau ar verta.. gal kas bandet.
dumtraukis
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė dumtraukis »

tabakas ten buna storas, tiesiog daugiau maziau suplesyti tabako lapai, karta bandem i jointa susukt tai sunkiai sukosi, bet imoanoma, reik smulknt tabaka. Buvo vysniu skonio, cigariles jos vadinasi, tai ganjos kvapo kaip nebuta buvo, viskas vysniom kvepejo, gerai kai prie zmoniu kur chillini :)
nes pyxas artina ;)
jahmate
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė jahmate »

http://www.youtube.com/watch?v=g6ETPnOEqzY vat idomu kur tokiu gaut. Ar cia mol galima nusipirkt paprasta cigara ir taip sukt?
I'm a junglistic man.
jahmate
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė jahmate »

http://www.youtube.com/watch?v=SMR290l- ... re=related o cia kiek supratau tai naudoja cigariles tik dideles. Tai speju is ju galima blunta susukt :)
I'm a junglistic man.
ferg
Naujokas

Standartinė ferg »

Jo jo jo! Dabar ir as prisiminiau kad cigariles :D reikes pamegint nusipirkt dideliu cigariliu ir pamegint kaip filmuke tam susisukt... taip skaniai atrode :]
jahmate
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė jahmate »

Bet as ciuju kad tik cigariles tinka nes cigaras kiek suprantu buna susuktas grynai is lapu o cigarile tai tabakas i ta popieriu susuktas. Na whateva reiks pabandyt tu cigariliu paieskot kazkur.
I'm a junglistic man.
ferg
Naujokas

Standartinė ferg »

Kiekvienoi parduotuvej maisto prekiu didesnei gali rast, tokiuose kaip "Iki" "Norfa"
jahmate
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė jahmate »

Reiks kada uzeit paziuret ka jie ten turi gero. Bet jei ten viena kokius 6 litus kastuoja tai tada geriau paperiu nusipirksiu.
I'm a junglistic man.
Manvydas
Guru
Guru

Standartinė Manvydas »

jahmate rašė:Bet as ciuju kad tik cigariles tinka nes cigaras kiek suprantu buna susuktas grynai is lapu o cigarile tai tabakas i ta popieriu susuktas. Na whateva reiks pabandyt tu cigariliu paieskot kazkur.
Gi blunt daromas iš cigaro. :) Su britva perpjauni išilgai, išėmi tabaką, sudedi ganją ir susuki, poto palaižai ir sulimpa. :)

Jei klystu pataisykit.
jahmate
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė jahmate »

As pats tiksliai nezinau. Na reiks kada idomumo delei isbandyt.
I'm a junglistic man.
ferg
Naujokas

Standartinė ferg »

Tikras cigaras yra visas susuktas is tu tabako lapu. Kai yra vienas tabako lapas ir vidui tabakas cia jau yra cigarile ir nesvarbu kokia ji bebutu.. didele ar maza, su filtru ar be filtro. Ismokit skirt cigaretes, cigarus ir cigariles.
Rašyti atsakymą