Vasario 6d. 13:00 prie Seimo atvyksiančių žmonių sąrašas
Re: Vasario 6d. 13:00 prie Seimo atvyksiančių žmonių sąrašas
''kaimai sukilkite i musi , vagiu valstybe ,vagiu ir vyriausybe!'' ;DD nusisnekejau
Geri dalykai niekada nesitesia ilgai ;/
-
- Ekspertas
- Reputacija: 9
As pravazinejau kazkur ~2 val. pro ten, tai lyg ir buvo ten didesne jaunimo koncentracija, nei paprastai
Bet ne sobla, o bureliais po 2-3. O gal man tik pasirode, gal studentai iseje is Mazvydo bibles snekuciavosi.

Pilypas is kanapiu
Gal ten mūsiškiai buvo.naktibaldas rašė:As pravazinejau kazkur ~2 val. pro ten, tai lyg ir buvo ten didesne jaunimo koncentracija, nei paprastaiBet ne sobla, o bureliais po 2-3. O gal man tik pasirode, gal studentai iseje is Mazvydo bibles snekuciavosi.

Taigi aš vėlavau kaip reikalas nes nuo ryto pripūtęs vis galvojau kaip nuvažiuot į Vilnių. Paskutinę minutę šokau į traukinį, vilniuj buvau apie 13:00, prie seimo apie 13:30
o nusiplukęs visas, nu žiūriu stovi ten jaunimas koks tai ką tai, nu aš išrolinau tą plakatą ir pėdinu taip belenkur ir tie kur jau stovėjo suprato kami reikals ir sako tai čia prie mūsų
Nu va tai buvo apie pusė dviejų. nu pastovėjom, pakalbėjom, pasidalinom savom nuomonėm apie tai kodėl draudžiama kanapė, trumpai apie ją ir viskas. Praktiškai forumiečiai buvo tik du, likę atėjo išgirdę šnekas, o buvom 9 
fotografijų nėra. niekas nedarė
plakatas jei kam įdomu:
[ nuotrauka ]

![:] :]](./images/smilies/blink.gif)

fotografijų nėra. niekas nedarė

[ nuotrauka ]
Paskutinį kartą redagavo putejas 2010-02-06, 20:55. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
O kiek zmoniu tau rase kad atvyks ?
The chose one ! 

nebuvo nei policijos nei sudu rinkeju (zurnalistu taip sakant)?
Kas iš forumo buvo?Jaučiu belekaip atrodė, ateina bahūrėlis plaktą išsitraukia ir vaikšto.putejas rašė:Taigi aš vėlavau kaip reikalas nes nuo ryto pripūtęs vis galvojau kaip nuvažiuot į Vilnių. Paskutinę minutę šokau į traukinį, vilniuj buvau apie 13:00, prie seimo apie 13:30o nusiplukęs visas, nu žiūriu stovi ten jaunimas koks tai ką tai, nu aš išrolinau tą plakatą ir pėdinu taip belenkur ir tie kur jau stovėjo suprato kami reikals ir sako tai čia prie mūsų
Nu va tai buvo apie pusė dviejų. nu pastovėjom, pakalbėjom, pasidalinom savom nuomonėm apie tai kodėl draudžiama kanapė, trumpai apie ją ir viskas. Praktiškai forumiečiai buvo tik du, likę atėjo išgirdę šnekas, o buvom 9

Zibalas man rodos buvo dar. jo, jei nesumaisiau niko
zibalas. kai ištraukiau plakatą ten ta stovėjusi chebrytė šūktelėjo, mol oooh, gerai
nu paskui mane įsitempė, bo aš taip nedrąsiai link jų taip
nieko aš ten nevaikščiojau, pastovėjau palaikiau tą susiraičiusiais kampais plakatą, paskui iš vis ant žemės padėjau, o ką čia laikyt 
mentai vieną kartą pravažiavo, bet niekas nieko

mentai vieną kartą pravažiavo, bet niekas nieko

didelis + uz plakata ;] nieko cia dar tik pradzia ,kuo dazniau tokiu bus susiburimu tuo daugiau zmoniu ateis ,su laiku viskas . cia toks dalykas biski gali bedu prisidaryt su tokiais mitingais uztai bijo kaikurie biski, bet kuo toliau tuo drasiau manau bus ;]
Geri dalykai niekada nesitesia ilgai ;/
Tai ką, ponios ir ponai, istorinis įvykis, - pirmoji vieša legalize akcija Lietuvoje. Taip ir toliau. Šaunuoliai!
BOB - Bombs Over Bagdad!
-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
Na, galima ir antra kart, jau masyvesni daryt.
wwwwww
Kazkaip tikejaus kad jum geriau pavyks. Na bet nieko pradzioa, kad ir nedidele, bet jau yra. Manu i kita mitinga daugiau susirinks zmoniu 

I'm a junglistic man.
sekanti organizuokite 2010 04 20 diena.sekmes! gal nuotrauku kas turite?
patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
manau, kad iki to reiketu dar bent vieno, kad atkreiptu zmoniu demesi ir daugiau ateitu.
runkeli, fotkių nėra, niekas ten nefotkino 

Taigi čia piketas buvo. Ramus, tvarkingas, kiek supratau, ir be jokių incidentų. Mes gi taikūs žmonės ir nereikia mums jokių neigiamų aistrų 

BOB - Bombs Over Bagdad!
Viskas cia gerai puiku kad tiek atejo zmoniujahmate rašė:Kazkaip tikejaus kad jum geriau pavyks. Na bet nieko pradzioa, kad ir nedidele, bet jau yra. Manu i kita mitinga daugiau susirinks zmoniu

vaikai nenarkokit vartotiku.
Plakatas labai gražus! Siūlau jį labai saugot ir padaryt jį tarsi talismanu kitiems piketams, 'pradžių pradžios' simbolis jis būtų
Nice !
![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
A.C.A.B
Išties, plakatas - 10 balų!
Just a regular boy with irregular dreams.
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 22 Atsakymai
- 18230 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Sigma
-
- 2 Atsakymai