Viršuje kaušeliui naudojau foliją, o kad ji netyčia nenukristų pritvirtinau su izoliacija.
Skylę galima daryt su kuo tik nori. Tinka ilgas vinis, šiaudukas sultims, plonas ilgas grąžtas ir t.t.
Gero rūkymo
![:] :]](./images/smilies/blink.gif)

pastebėjau, kad man smagesnis obuoliukas nei bananas
 pastebėjau, kad man smagesnis obuoliukas nei bananas ![:] :]](./images/smilies/blink.gif)

kaip matai "jie" ruko cigaretesputejas rašė:kai jie kilogramais žarstosi tai neskaičiuoja

o jie turi daug, gi kalnuose džiunglėse augina pastoviai
 o jie turi daug, gi kalnuose džiunglėse augina pastoviai 

Jei tik nori tai geraiBongmaster rašė: zmogau, manau mum reikia kartu parukyti![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
 Jei rimtai domina tai i PM parasyk
 Jei rimtai domina tai i PM parasyk 

Naudotas nedaug kartų, nes ir šiaip nedaug pučiu, tačiau visai smagiai tie dūmai laksto tame stikliniam vamzdyje. Telefonas tik šiaip, ne prie ko tik kad pypkę statmenai laikytusi kai fotografavau, na ir dėl dydžio gal kad realiai galima būtų įsivaizduot
 Naudotas nedaug kartų, nes ir šiaip nedaug pučiu, tačiau visai smagiai tie dūmai laksto tame stikliniam vamzdyje. Telefonas tik šiaip, ne prie ko tik kad pypkę statmenai laikytusi kai fotografavau, na ir dėl dydžio gal kad realiai galima būtų įsivaizduot   [ nuotrauka ] , [ nuotrauka ]
 [ nuotrauka ] , [ nuotrauka ]
geras dalykas man patikoBongmaster rašė:
zmogau, manau mum reikia kartu parukyti![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
 tik va gaila kad mano plauciai nepirmos jaunystes, bet man tai patiko lb
 tik va gaila kad mano plauciai nepirmos jaunystes, bet man tai patiko lb