Pokalbiai apie kanapes, jų gydomąsias savybes, įvairius panaudojimo būdus pramonėje bei rekreaciniais tikslais, kanapes liečiančius įstatymus, kanapių dekriminalizavimą bei legalizavimą ir reikšmę šiuolaikinėje visuomenėje.
Aha, jie irgi ziauriai geri, bet ju dezutes mazesnes ir taip jie brangesni negu paprasti Kadangi reik dabar taupyt tai man ir tokiu paprastu ir cukraus uztenka laisvai
Na man rodos didelis butelys ten 2 litrai berods gal 15 litu +- tai jo brangu bet blemba skanu. O siaip dabar vynotekoi yra akcija tai didele bonke 6 litai atrodo. Galeciau tai daugiau jo pasiimciau
aloe vynotekoj 2l =6.5 Lt, maximoj 1.5l = 5 Lt.
galima sakyt pigiau uz sultys, bet tikrai geriau.
kelis kartus esu vakare po 2l susileides , tai ryte tokia tryda ejo kad nx..
Avižiniai sausainiai, kebabas (Kas jų nemėgsta?), švytūrio nefiltruotas alus, tie tokie čipsai santa maria trikampėliai tokie ten chilli būna ir su sūriu tokie.. ką dar čia parūkęs valgau.. Ai dar mėgstu visą šaldytųvą suversti į keptuvę ir būtinai sojų padažo Na pagrinde tai junkfoodas, bet nekreipiu į tai dėmesio ir valgau kas skanu ;] sveikata perdaug nesirūpinu. Įdomu ar tarp forumiečių daug alaus mėgėjų yra?