Paprasti pliurpalai
Re: Paprasti pliurpalai
Laužk tėvus, kitaip nieko čia neprimąstysi. O šiaip jei yra galimybė - outdoore rask kokią tinkamą vietą ir pirmyn, tik kad kantrybės reiks iki rudens laukt 

A.C.A.B
autdoor kazkaip net netraukia noris kazkur arciau turet
o ir vietos nezinau kur cia radus
mama kaip ir ikalbeciau bet su mociute jau be sansu
kaiptik siandien mama sako kokiam ten kanapiu saite lankais ?
sakau ai ten idomu as ir auginsiu 

-
- Patyręs
- Reputacija: 0
Nesuprantu kodėl tu klausi kur tau augint, jei duoda tau patarimus, o tu jų vistiek negali įgivendint? Tai jam parduok stuffo, tai surask vietą kur augint, pats žinai savo situaciją ir gali nuspręst kur augint, jei namuos negali, tai belieka outdooras, lauke surast vietą bet kur gali ir rizika mažesnė ir derlius didesnis...
Jungle is massive!
FOR:Lietuvis...!!!jei esi suauges,tai mama turetu nesikisti i tavo reikalus!itariu nepilnametis. per 24 darbo dienas prasau pateikti LR piliecio pasa ir kad matytusi gimimo data (pabreziu kad gerai matytusi)!Anonimiskuma garantuojame,duomenys ir po duomenu gavimo, jie bus sunaikinti,jusu pacio saugumui. duomenis prasome siusti bet kuriam is moderatoriu
kitaip busite blokuojamas neribotam laikui!

patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
Nerimta cia, pasa galima ir draugo vyresnio atsiustirunkelis rašė:FOR:Lietuvis...!!!jei esi suauges,tai mama turetu nesikisti i tavo reikalus!itariu nepilnametis. per 24 darbo dienas prasau pateikti LR piliecio pasa ir kad matytusi gimimo data (pabreziu kad gerai matytusi)!Anonimiskuma garantuojame,duomenys ir po duomenu gavimo, jie bus sunaikinti,jusu pacio saugumui. duomenis prasome siusti bet kuriam is moderatoriukitaip busite blokuojamas neribotam laikui!

galiu atsiust as ta paso kopija bet velgi prasides kad tipo ne mano 

Tigi paimk įsijunk legalusnet, tada prie monitoriaus su savo pasu nusifotkink ir matysis tavo veidas ir paso nuotraukytė
Dar gali atskirą foto padaryti paso, kad tiksliai galėtume pasižėti

Cia man vienam pasataruoju metu legalus grybauja? Tai uzkrauna, tai neuzkrauna. Sakyciau kad intikas pjauna bet vienintelis legalus.net taip kiti saitai ok.
I'm a junglistic man.
Ne tau vienam, ne tau vienam.Aš ir galvojau, kad intikas, bet.jahmate rašė:Cia man vienam pasataruoju metu legalus grybauja? Tai uzkrauna, tai neuzkrauna. Sakyciau kad intikas pjauna bet vienintelis legalus.net taip kiti saitai ok.

http://www.15min.lt/naujiena/aktualu/pa ... s-57-85693
Kažkaip užuodžiu trečią pasaulinį.

ir pas mane nesamones su legalus.lt
Ir tie ir tie dėl savo religijos išprotėję.jahmate rašė:Ot muslmonai ot zydai bl...

http://www.technologijos.lt/n/mokslas/g ... 40&l=2&p=1
Nu nesveikumo lygis, toks pats, kaip ir talibano radikalų.

Ziauru ten yra isvis. Moters gyvenimas pas ortodoksus yra skirtas gimdyti vaikus. Nesmerkiu nei vienos religijos, bet ziauriai nemegstu religiniu fanatiku, o cia jau yra auksciausias lygis, as net nepavadinciau cia religija, pavadinciau sekta.
I'm a junglistic man.
sory gal galit padet kas ce per s****
Error from gateway:
2000 : The Authorisation was Declined by the bank.
ja meta kai bandau uzsimoket http://www.pickandmixseeds.co.uk puslapyje uz seklas ce kai korteles savo duomenis suvedu ir paspaudziu tipo vsio , ir ismeta
Error from gateway:
2000 : The Authorisation was Declined by the bank.
ja meta kai bandau uzsimoket http://www.pickandmixseeds.co.uk puslapyje uz seklas ce kai korteles savo duomenis suvedu ir paspaudziu tipo vsio , ir ismeta

bent atsakymo zmogui reikejo neistrynti
google traslate isverte ( The Authorisation was Declined by the bank ) y ( Leidimas buvo atmestas pagal banko )

-
- Naujokas
- Reputacija: 0
va per tokius dundukus dievatikius ir vyksta tie karai bl mane tai nervas ima kaip taip aina zmones kareut vapse ta tarnyste atlieka nahui isvis kareut. manes paprasytu ait kareut tai tapacia akimirka isdurceu akis, nuplesciau galva ir nuspyrceu. po sitiek pateiktu istoriniu faktu blet jokie karai nenesa jokiu naudu zmonem o tik bankininkam vis dar zmones tiki kad aina gint blet sali. suvaryt blet visus i duobe tuos lyderius ir susprogdint nahui jie ce isvis reikalyngi toi zemei. mosikuoja su pirstais invalidai ir visi kareivukai lekia sprogdintis galvu sau. niekad nesupratau tokiu dalyku kaip karas. butu dar trecias pasaulinis tai isvis butu grazu.
sambary stap my !!!
kentacmis sako, kad patinkacalvinucci rašė:va per tokius dundukus dievatikius ir vyksta tie karai bl mane tai nervas ima kaip taip aina zmones kareut vapse ta tarnyste atlieka nahui isvis kareut. manes paprasytu ait kareut tai tapacia akimirka isdurceu akis, nuplesciau galva ir nuspyrceu. po sitiek pateiktu istoriniu faktu blet jokie karai nenesa jokiu naudu zmonem o tik bankininkam vis dar zmones tiki kad aina gint blet sali. suvaryt blet visus i duobe tuos lyderius ir susprogdint nahui jie čia isvis reikalyngi toi zemei. mosikuoja su pirstais invalidai ir visi kareivukai lekia sprogdintis galvu sau. niekad nesupratau tokiu dalyku kaip karas. butu dar trecias pasaulinis tai isvis butu grazu.

viena is priezasciu kodel marihuana nelegali - apsirukeliai neitu kariaut

peace on earth!