Ką tuo nori pasakyt?PiterisGriffinas rašė:kas ten man prisimenu kniso prota kad reik labai daug fluorescenciniu lempu
Augintinių problemos 5. Foto + klausimas.
Re: Augintinių problemos 5. Foto + klausimas.
haze around me...
-
- Naujokas
- Reputacija: 0
noriu pasakyti kad kai kurie patarejai siam forume net nera niekada augine ir nevisada patarciau ju klausyt
-
- Patyręs
Na, supranti, augalas užaugti gali ir ant palangės su minimaliai šviesos, bet derliaus normalaus be lempų nesitikėk 

[quote="PiterisGriffinas"]noriu pasakyti kad kai kurie patarejai siam forume net nera niekada augine ir nevisada patarciau ju klausyt[/quote,]
Speju...tavo augaliukam kokios 3~ savaites ar net daugiau. Zinoma, per tiek laiko imanoma su keliom cfl to pasiekt. Bet tu nepamirsk,kad kalba eina apie galutini produkta - derliu. Vat jeigu isgausi 1gpw ar ka nors panasaus su savo cfl (nezinau kiek ju ten turi) tada galesi cia reikst nepasitenkinima kitiems, kad tau patare daugiau lempu isigyt nors to neprireike. tai va. laukiam derliaus.
Cheers
Speju...tavo augaliukam kokios 3~ savaites ar net daugiau. Zinoma, per tiek laiko imanoma su keliom cfl to pasiekt. Bet tu nepamirsk,kad kalba eina apie galutini produkta - derliu. Vat jeigu isgausi 1gpw ar ka nors panasaus su savo cfl (nezinau kiek ju ten turi) tada galesi cia reikst nepasitenkinima kitiems, kad tau patare daugiau lempu isigyt nors to neprireike. tai va. laukiam derliaus.
Cheers

Nu koks tu ahu****s nieko gi neuzauginsi su ta savo lempa pradzioi dar gerai ir tai kaip sake jai apie 3 sav ir tai letai auga o apie derliu su ta savo lempa uzauginsi viena kaseka gal...kas ten man prisimenu kniso prota kad reik labai daug fluorescenciniu lempu
vaikai nenarkokit vartotiku.
-
- Pažengęs
nu gal galit padet apie growboxa?padariau isputima kad istrauktu ora is dezes cooleriu mazu 12v. manau pakaktu tokio.
tai dar turiu dideli cooleri is pc maitinimo bloko. tai kur man jy det kad pustu i
ar i cfl lempas?na jai nesunku paiskinkit kaip turi but su tai iputimai visais?lakysiu mazdaug dvi lemputes cfl 1x15w 1x20w abi po 2700k
tai dar turiu dideli cooleri is pc maitinimo bloko. tai kur man jy det kad pustu i

Just relax and take a hit from the bong.
http://img716.imageshack.us/img716/7767/p2230005.jpg Kas tai ? Lapai ? P.s Prasau nekreipti i raudona stiebeli problemos su ph 

na tai joa, lapai:))) o kas tu manei. labai prasta foto - per didele. na bet lapai lapai, tik gal siek tiek mutave:)
Taigi Draugas atsiunte nuotraukas ir prašo pagalbos. kaip manot kas če galėtu būt ? jis sake kad gavo sėklas iš kažkur.... ir dabar nežinau kiek lempu bet sake kad mažai viena ar dvi tik lempos 26w cfl. reflektorius padarytas iš skarbonkes nu aš jam padariau ;DD ir jis laisto vandeniu iš krano gali būt kaltas vanduo ? džiūsta lapu galiukai, ir geltonuoja ne žaliuoja. lempa gali būti per arti ?
žėmes kaktusam iš "iki"parduotuvės. augliukai ištyse truputi nes mažai šviesos, bet sakė šiom dienom pirks dar lempu.
2 foto
3foto
4 foto
P.S. su tel fotkinta
žėmes kaktusam iš "iki"parduotuvės. augliukai ištyse truputi nes mažai šviesos, bet sakė šiom dienom pirks dar lempu.

2 foto
3foto
4 foto
P.S. su tel fotkinta
PsYchotherapist
-
- Ekspertas
- Reputacija: 1
Reikalinga konsultacija!! (atsiprašau už foto kokybę)
[ nuotrauka ] [ nuotrauka ]
18os dienų Master Kushas, netręštas, laistomas kas 3-4 dienos, paskutinius 2 laistymus pyliau po 150ml kambario temperatūros tirpinto sniego vandens. Growboxo temp. ~28C. Kas jam? Elementų stygius, drėgmės bėdos, pH? Ar tiesiog ruošias mest lapus
Dėkoju.
[ nuotrauka ] [ nuotrauka ]
18os dienų Master Kushas, netręštas, laistomas kas 3-4 dienos, paskutinius 2 laistymus pyliau po 150ml kambario temperatūros tirpinto sniego vandens. Growboxo temp. ~28C. Kas jam? Elementų stygius, drėgmės bėdos, pH? Ar tiesiog ruošias mest lapus

...paspausk, bus bairiookas...
...............2.20 + 2.20 = 4.20
cia taip turi buti
tie apvalus lapeliai visada nudziusta

-
- Ekspertas
- Reputacija: 1
Tai kad ne apvalieji geltonuojaablomas rašė:čia taip turi butitie apvalus lapeliai visada nudziusta

...paspausk, bus bairiookas...
pagelbėsit kas nors ?PsY rašė:Taigi Draugas atsiunte nuotraukas ir prašo pagalbos. kaip manot kas če galėtu būt ? jis sake kad gavo sėklas iš kažkur.... ir dabar nežinau kiek lempu bet sake kad mažai viena ar dvi tik lempos 26w cfl. reflektorius padarytas iš skarbonkes nu aš jam padariau ;DD ir jis laisto vandeniu iš krano gali būt kaltas vanduo ? džiūsta lapu galiukai, ir geltonuoja ne žaliuoja. lempa gali būti per arti ?
žėmes kaktusam iš "iki"parduotuvės. augliukai ištyse truputi nes mažai šviesos, bet sakė šiom dienom pirks dar lempu.![]()
2 foto
3foto
4 foto
P.S. su tel fotkinta
PsYchotherapist
esu beeik tikras, kad perlaistyta ![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
klyst i slibine ;DD nes laistau kas antra diena ir po nedaug iš apačios tik pora lašu iškrenta če skaitos perdaugslibinas rašė:esu beeik tikras, kad perlaistyta

PsYchotherapist
-
- Pažengęs
PsY rašė:klyst i slibine ;DD nes laistau kas antra diena ir po nedaug iš apačios tik pora lašu iškrenta če skaitos perdaugslibinas rašė:esu beeik tikras, kad perlaistyta![]()
Nesu tikras ar del to, bet vienas pastebejimas - vien kaktusu zeme yra negerai, tokiu atveju geriau persodint 1/3 kaktusu zemes ir 2/3 komposto misinio.
SYE-lə-SYE-bin
tai tikrai kad perdaug, dabar nustok laistyt ir pazesi gal atsigausPsY rašė:klyst i slibine ;DD nes laistau kas antra diena ir po nedaug iš apačios tik pora lašu iškrenta če skaitos perdaugslibinas rašė:esu beeik tikras, kad perlaistyta![]()
neperdaug taigi po poros dienu žeme sausut saututėle būna, ir palaistau, negali būt kad perlaistita. bet dabar pakeite vandeni ligtais atsigaunaslibinas rašė:tai tikrai kad perdaug, dabar nustok laistyt ir pazesi gal atsigausPsY rašė:klyst i slibine ;DD nes laistau kas antra diena ir po nedaug iš apačios tik pora lašu iškrenta če skaitos perdaugslibinas rašė:esu beeik tikras, kad perlaistyta![]()

PsYchotherapist
aaa nu tada sorryPsY rašė:neperdaug taigi po poros dienu žeme sausut saututėle būna, ir palaistau, negali būt kad perlaistita. bet dabar pakeite vandeni ligtais atsigauna
http://yfrog.com/151111002j tinka tokia lempa? 400w
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 216 Atsakymai
- 132282 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas zopa
-