Nuotrauka Nuotrauka

Su kuo dar galima maišyt?

Pokalbiai apie kanapes, jų gydomąsias savybes, įvairius panaudojimo būdus pramonėje bei rekreaciniais tikslais, kanapes liečiančius įstatymus, kanapių dekriminalizavimą bei legalizavimą ir reikšmę šiuolaikinėje visuomenėje.
Rašyti atsakymą
Lietuvis
Naujokas
Reputacija: 0

Re: Su kuo dar galima maišyt?

Standartinė Lietuvis »

PositiveVibe rašė:
Bongmaster rašė:per bonga, per pypke, per wiska as rukau su tabaku, man ir dar kokiems 50 zaliuju kolegu geriausia su tabaku maisant, nes gryna pust nesamone, net jej ir turi kilogramais, wistiek su tabaku maisai
O aš sakau, kad maišytą pūsti yra nesąmonė :) ginčysimės?

na nesigynciosiu bet rukyt su tabaku asmeniskai man maloniau pasimegauti ilgiau tuo dumeliu :) bet cia aisku tik mano nuomone :) gal kitiem geriau gryna nesigynciosiu --==::~~ peace :x:
jahmate
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė jahmate »

putejas rašė:
jahmate rašė:Sake kad su metom galima maisyt ir atsiet panasiai kaip su metiniu tabaku. Kazkaip neteko isbandyt bet gal reiks kada :|?
man teko pačių mėtų rūkyt...joo..pamenu buvo laikai: pinigų nėra, rūkt norisi, nu davai mėtų pasirolinom ir rūkėm, bet sakiaudaugiau š į burną nedėsiu :D tas pats maišymas manau aplamai nėra būtinas, o jei maišyt tai geriausia su kvapniu tabaku skirtu rūkt per kaljanus ir t.t. va tada ir kvapas ir skonis jums bus kokio norėsit ar tai obuolių ar slyvų :D
Kad tu to tabako i jona nesusuksi. Nu nebent per bonga, nes esu bandes per pypke ji rukyt tai daugiau nenoreciau :D
I'm a junglistic man.
Manvydas
Guru
Guru

Standartinė Manvydas »

Lietuvis rašė:
PositiveVibe rašė:
Bongmaster rašė:per bonga, per pypke, per wiska as rukau su tabaku, man ir dar kokiems 50 zaliuju kolegu geriausia su tabaku maisant, nes gryna pust nesamone, net jej ir turi kilogramais, wistiek su tabaku maisai
O aš sakau, kad maišytą pūsti yra nesąmonė :) ginčysimės?

na nesigynciosiu bet rukyt su tabaku asmeniskai man maloniau pasimegauti ilgiau tuo dumeliu :) bet čia aisku tik mano nuomone :) gal kitiem geriau gryna nesigynciosiu --==::~~ peace :x:
Pats auginčiau, niekada gyvenime nemaišyčiau.Gryna > su tabaku.
Visais požiūriais, esu kelis kart rūkęs.Daugybę kartų geriau.Skaniau, gaiviau, apsipūti maloniau.
O dabar maišiau tik dėl to, kad retai kada rūkau ir ne po daug.
Lietuvis
Naujokas

Standartinė Lietuvis »

jahmate rašė:
putejas rašė:
jahmate rašė:Sake kad su metom galima maisyt ir atsiet panasiai kaip su metiniu tabaku. Kazkaip neteko isbandyt bet gal reiks kada :|?
man teko pačių mėtų rūkyt...joo..pamenu buvo laikai: pinigų nėra, rūkt norisi, nu davai mėtų pasirolinom ir rūkėm, bet sakiaudaugiau š į burną nedėsiu :D tas pats maišymas manau aplamai nėra būtinas, o jei maišyt tai geriausia su kvapniu tabaku skirtu rūkt per kaljanus ir t.t. va tada ir kvapas ir skonis jums bus kokio norėsit ar tai obuolių ar slyvų :D
Kad tu to tabako i jona nesusuksi. Nu nebent per bonga, nes esu bandes per pypke ji rukyt tai daugiau nenoreciau :D

Gal kazko nesupratau bet kaiptai nesusuksi susukam ir viskas norm :) pusele zaliuko ir puse cigaretes :)
jahmate
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė jahmate »

Cia kalba buvo apie kaljano tabaka.
I'm a junglistic man.
Lietuvis
Naujokas

Standartinė Lietuvis »

tada atsiprasau jai netaip supratau. o ar kas bandete maisyti su kokianors neeiline cigarete nu taprasme ten su vaniles skoniais ir t.t :) idomu butu isgirsti komentara nes ruosiuosi aiti parukyti ir kaiptik turiu vaniline cigarete
jahmate
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė jahmate »

Gerai su betkuriuo skoniu jei tau tik patinka, bet man vistiek ganjos skonis pats skaniausias :)
I'm a junglistic man.
O.life
Naujokas

Standartinė O.life »

as taip pat 0.5 su 1 ciza maisiau, poto kai sawo turejau, 1 su 1na ciza maisiau, o kai isipisinet pradejau, tai budavo 4 su 1 ciza tik tam kad palaikyt degima, yra teke ir gryna rukyt per jointa,bonga,kibira,bongute, ir nu nesiruko, man tai nesiruko, reikia tabako ir viskas, juk kai sumaisyta, ilgiau gali megautis visu tuo procesu

As ir ta suprantu , kad maisyt su tabaku reike geriau dega , ilgiau rukosi ir visur jo maiso, bet ka daryti pvz nerukantiems?
Nes tas tabakas duoda gerai per galva itrauki duma vien nuo to tabako galva apsvaigsta , kunas nutirpsta prarandi orentacija , juk atsimenant pirma surukyta cigerete ir koks jausmas buvo? :D ir tas tabako sukimas veike kartu su zoles ir buni toks apkiautes ir plius dar gali ir igauti priklausomybe tabakui , nerukancio cigareciu zmogaus organizmas tada keistai reguoja ir buna visokiu atveju kaip , sumastai prigulti , nes taip sunku buna nori kuo greiciau atsigaut.
Ne viena atveji teko girdeti kaip nerukantis cigareciu turistai nuvaze i olandija ir pabande :x: :) sito gerio :) sunkiai pasijusdavo ir nesuprasdavo kame cia prikolas rukyt , kaip taip bloga pasidaro :D
Tat su kuo patartumet maisyt kad prilaikyt gera degima ? ir taip jau po biski pradedu igauti priklausomybe tabakui nes i savaite 3 kart --==::~~ :x: :D ir rukyt tikrai nesinori pradeti nes pries cigaretes visa gyvenima buvau nusistetes ir esu.
Paskutinį kartą redagavo O.life 2010-02-22, 22:47. Iš viso redaguota 1 kartą.
jahmate
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė jahmate »

Tai vat tame ir yra lievumas, kad realiai maisyt su kazkuo apart tabako nelabai pamaisysi nes dazniausiai skonis buna tragiskas. As daugiau nei pries pusmeti meciau cigaretes, bet va jointa kai parukau tai poto buna pora dienu kad kyla noras cigaretem ir tas uzknisa...
I'm a junglistic man.
O.life
Naujokas

Standartinė O.life »

Tai vat vis ir galvoju kaip esi nerukantis cigareciu kiek tas tabakas prisideda prie to sukimo rukant mj :x: --==::~~ :x: :D nes seniau labai daznai budavo , kad taip sukabindavo kad bloga darydavosi ir pajudeti negaledavau. Reiks kada kaip geresni laikai bus pabandyt gryna parukyt.
O gal yra NERUKANCIU cigareciu zmoniu? kurie galetu padaryti toki bandyma parukyt grinos be tabako paskui po 2 valandu su tabaku :D ir pasakyti kada geriau buvo ir smagiau :V: ir aprasyti pliusus ir minisus :D
Joint
Naujokas

Standartinė Joint »

As pats esu nerukantis cigareciu bet kai rukau mj beveik visada rukau maisyta su tabaku. Tik isimtimis tenk patraukti gryno dumelio --==::~~ Cigaretes ir perku vien tik tam kad butu su kuo maisyti ir delto kad mj rukau reguliariai. :]
putejas
Guru
Guru
Reputacija: 17
Susisiekti:

Standartinė putejas »

O.life rašė:Tat su kuo patartumet maisyt kad prilaikyt gera degima ? ir taip jau po biski pradedu igauti priklausomybe tabakui nes i savaite 3 kart --==::~~ :x: :D ir rukyt tikrai nesinori pradeti nes pries cigaretes visa gyvenima buvau nusistetes ir esu.
Jeigu marytė gerai išdžiovinta tai ir degs gerai. Nereikės tabako :)
Manvydas
Guru
Guru

Standartinė Manvydas »

putejas rašė:
O.life rašė:Tat su kuo patartumet maisyt kad prilaikyt gera degima ? ir taip jau po biski pradedu igauti priklausomybe tabakui nes i savaite 3 kart --==::~~ :x: :D ir rukyt tikrai nesinori pradeti nes pries cigaretes visa gyvenima buvau nusistetes ir esu.
Jeigu marytė gerai išdžiovinta tai ir degs gerai. Nereikės tabako :)
Būtent, o kai gatvėj vaikšo neišdžiovinta iki galo, tai taip ir gaunasi. :) Kad nedega ar panašiai. :)
Lietuvis
Naujokas

Standartinė Lietuvis »

Kad is gatves nedadziovinta tai faktas :/ O del maisymo tai vakar pameginau pamaisyt su metine cigarete na skonis tikrai idomus toks gavos nedaug jautes :x: o kai su tabaku rukem tapacia tai kosijom ir kosijom labai jau aitri :/
Joint
Naujokas

Standartinė Joint »

O kaip galvojat kodel nedadziovinta? Viskas vien delto kad tik svorio neprarastu 8E Su neisdziovinta besas reikalas net su grinderiu bandydamas susmulkinti tik istampai isdraskai ir visiskas briedas :X
ferg
Naujokas

Standartinė ferg »

Anksciau putalu pasirupinkit.. diena kita pries rukyma ir idekit i knyga dienai, kitai padziut jei is gatves perkat. Nereikes maisyt :)
jahmate
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė jahmate »

Va vakar sumaisem tokias galovkes neblogas su lapeliais tai taip skanu buvo simta kartu skaniau nei su tabaku, ir dege viskas lygiai graziai :) Gaila kad ne visada yra tokiu lapeliu...
I'm a junglistic man.
ferg
Naujokas

Standartinė ferg »

Turiu biskuti stuffo pasiemes rytdienai is dylerio savo, bet viena kart buvo nedadziuvus, baisu gryna bandyt rukyt per savo pypkute pagaminta, a vdruk vel nei dumelio nesigaus, again sugadintas stuffas bus :/
Lietuvis
Naujokas

Standartinė Lietuvis »

ferg rašė:Turiu biskuti stuffo pasiemes rytdienai is dylerio savo, bet viena kart buvo nedadziuvus, baisu gryna bandyt rukyt per savo pypkute pagaminta, a vdruk vel nei dumelio nesigaus, again sugadintas stuffas bus :/

Tai kame problema dedi y knyga ir palieki iki rukymo ;) As ir jau tuoi trauksiu is knygos :D
DarNe
Patyręs
Patyręs
Reputacija: 1

Standartinė DarNe »

tiesiog suberiat i knyga ir uzverciat?
Rašyti atsakymą
  • Panašios temos
    Atsakymai
    Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas
  • Ar galima auginti dyzelinį kurą medžiuose?
    Sigma » » forume Prašau žodžio!
    7 Atsakymai
    5603 Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas Legalize it!