as taip pat 0.5 su 1 ciza maisiau, poto kai sawo turejau, 1 su 1na ciza maisiau, o kai isipisinet pradejau, tai budavo 4 su 1 ciza tik tam kad palaikyt degima, yra teke ir gryna rukyt per jointa,bonga,kibira,bongute, ir nu nesiruko, man tai nesiruko, reikia tabako ir viskas, juk kai sumaisyta, ilgiau gali megautis visu tuo procesu
As ir ta suprantu , kad maisyt su tabaku reike geriau dega , ilgiau rukosi ir visur jo maiso, bet ka daryti pvz nerukantiems?
Nes tas tabakas duoda gerai per galva itrauki duma vien nuo to tabako galva apsvaigsta , kunas nutirpsta prarandi orentacija , juk atsimenant pirma surukyta cigerete ir koks jausmas buvo?
ir tas tabako sukimas veike kartu su zoles ir buni toks apkiautes ir plius dar gali ir igauti priklausomybe tabakui , nerukancio cigareciu zmogaus organizmas tada keistai reguoja ir buna visokiu atveju kaip , sumastai prigulti , nes taip sunku buna nori kuo greiciau atsigaut.
Ne viena atveji teko girdeti kaip nerukantis cigareciu turistai nuvaze i olandija ir pabande
sito gerio
sunkiai pasijusdavo ir nesuprasdavo kame cia prikolas rukyt , kaip taip bloga pasidaro
Tat su kuo patartumet maisyt kad prilaikyt gera degima ? ir taip jau po biski pradedu igauti priklausomybe tabakui nes i savaite 3 kart
ir rukyt tikrai nesinori pradeti nes pries cigaretes visa gyvenima buvau nusistetes ir esu.