Auginimas Lietuvoj lauko salygom.
Re: Auginimas Lietuvoj lauko salygom.
Indikos veisliu yra n, o as prasau tokios kuri tiktu lt oro salygom augint ir kad spetu uzaugt iki salciu.
http://www.cannaseur.com/pdfdocs/strainbase_Europe.pdf
(Purple Skunk, Purple star, Twilight ir t.t. )
Čia yra Europoje kultivuojamų veislių sąrašas, tai va, permesk akim. Rasi ir to, kas Lietuvėlėje užauga.
Ir kaip Tadas sakė, ieškok 'indicos' arba jos dominanto. 
Čia yra Europoje kultivuojamų veislių sąrašas, tai va, permesk akim. Rasi ir to, kas Lietuvėlėje užauga.
![:] :]](./images/smilies/blink.gif)

Aš esu.
Taigi sitoi temoi yra surasytos veisles kures augino su aciliepimais taip kad ieskok

vaikai nenarkokit vartotiku.
Dekui tauKGBkid rašė:http://www.cannaseur.com/pdfdocs/strainbase_Europe.pdf
Čia tikriausiai yra tiesiog yra Europoje išvestų veislių sąrašas. Niekas gi nedraudžia augint ir kituose kontinentuose išvestas veislesKGBkid rašė:http://www.cannaseur.com/pdfdocs/strainbase_Europe.pdf
Čia yra Europoje kultivuojamų veislių sąrašas

haze around me...
Žinoma, kad niekas nedraudžia. Bet knygelėje galima rasti tikrai potencialių kandidatų ir į mūsų 'lauko' auginimą. Tiesiog šiokia, tokia nuoroda mūsų Žaliajam draugui Vygiui. 

Aš esu.
sweiki, turiu keleta klausimu, mazai radau,gal mazai ir ieskojau, apie veisles tinkancias siltnamuose, kai pirmaji kart auginau isstypo man jie iki siltnamio virsaus (nebuvau dar tinkamai apsiswietes apie karpima) pradeje zydeti nespejo subresti, prasidejo salnos tai nieko gero nesigavo. tad noreciau isgirsti is zinanciu kokia geriausi, isbandyta veisle ir kada ja reikia seti? ar daiginti, auginti kambaryje kol susils orai ir perkelti i siltnami?
As praeita sezona biski pavelavau i outdoor'a tai pradejau mazdaug vasaros antra menesi, bet iki spalio menesio atsinesiau namo daaugint. Auginau haze skunk original, o kai atsinesiau namo apseklinau proa galvu su lowrider-autobud. tai dabar turiu "skunk-rider arba auto-haze" seklu. Tai norejau paklaust ar dabar jaj auginsiu lauke jos bus biski "atsparesnes , prisitaikiusios" ar ne ? Ir kuri is veisliu dabar labiau duominuos?

Uzsisakiau is Mr. Green outdoor mix, tai kazkur geguze sodinsiu
Ten kiek zinau rusys pritaikytos Lietuvos salygom, taigi turetu nuzydet gerai ir nesusalt
Manau geriausias variantas, kas pirma karta augina, tai is Mr. Green pirkt 

Epic Win
Galvojau, kai bus pakankamai silti orai, tada sodint. O iki to laiko biski namie paaugint. Bet siaip, tai manau geriausia balandzio gale/ geguzes pradzioje/viduryje. Priklausys nuo oru, kada sodinsiu ir galimybiu 

Epic Win
sweiki, norėjaupaklausti, iš olandijos man atvežė with widow sėklu, galvoju jas sudaiginti paauginti po lempom po to kai sušils orai nesti ir persodinti i šiltnami visai vasarai :P bet vienas draugas kalbėjo kad tipo tos white widow nesužydės man šiltnamyje, tipo bus jau šalta o ji dar nežydės ,, nu tipo veisle tik po lempom skirta auginti ir nieko nesigaus. taj prašau jusu nuomonės kaip ten ištikruju bus :P dekui
-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
Žydėjimo laikotarpis 2 mėnesiai nu čia jau nežinosi ar pasiseks užaugint daug, čia priklauso nuo to ar šiltas ruduo bus, jei šiltas tai turėtu viskas ok būti
, o dar šiltnamyje vistiek kažkiek šilčiau ta rudeni augalams, nei po atviru dangum.

Sveiki noreciau paklaust gal kas bandet White Russian lietuvos lauko slygom? imanoma tiketis
ar nalabai? 

Siaip yra pirkt automatic white moscow,jos autoflowering ir tikrai uzaugs. ir jei neklystu kryzminimo metu white russian yra panaudotas.Ganja men rašė:Sveiki noreciau paklaust gal kas bandet White Russian lietuvos lauko slygom? imanoma tiketisar nalabai?
jo maciau , kad yra automatic, bet man idomu kaip tos neautomatic nes vienur raso, kad tik indoor kitur, kad ir outdoor galima tai pasimetes biski nzn pirkt ar nepirkt 

-
- Pažengęs
Gal kam yra teke auginti Jack Herer (jock horror
) Lt outdoore? Nebesuprantu ši veisle yra Indoor ar Indoor/Outdoor ? Nes vienur rašo kad geriausia indoor o kitur kad tinka ir ten ir ten.

Jei neklystu,tai tu jack herrer veisliu daug yraNirvana rašė:Gal kam yra teke auginti Jack Herer (jock horror) Lt outdoore? Nebesuprantu ši veisle yra Indoor ar Indoor/Outdoor ? Nes vienur rašo kad geriausia indoor o kitur kad tinka ir ten ir ten.

-
- Pažengęs
Nieko naujo nepasakei, pilna hibrudu išvesta, taigi kryžmina žmones
pvz Jack47 ( Jack Herer x AK47) ir t.t

As ir nebandau nieko naujo pasakyt,o bandau informuot tuos kurie to nezinoNirvana rašė:Nieko naujo nepasakei, pilna hibrudu išvesta, taigi kryžmina žmonespvz Jack47 ( Jack Herer x AK47) ir t.t

-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 29 Atsakymai
- 20201 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Operatore
-
- 14 Atsakymai