as tai kartais cefyra isiverdu

http://www.youtube.com/watch?v=bFca1caA8Cc
toli grazu nera taip, kaip sakai. yra zmoniu, kuriems rupi tokie dalykai, deja jie yra mazuma, dazniausiai nera itakingi. o jei turi itakos - daro viska vardan saves populiarinimo, nors patys zino, kad meluoja.putejas rašė:Kodėl tylit, kuomet aš jums siūlau ginti visuomenę nuo žalos draudžiant alkoholį, valant čigonų taborą Vilniuje, tabako boikotas? Tuomet kalbos dovaną labai greitai prarandat, tačiau kai tik kalba pasisuka apie kanapes tai visi subėga ir davai, kuris pirmas ir mandriau įkas. Kanapės dekriminalizavimas, legalizavimas nei vienam iš jūsų asmeniškai gyvenimo nesugadins jei jūs to augalo į jį neįsileisit, o dėl visuomenės prašau patylėti ir nebesiginčyti. Jeigu jums labai rūpėtų ta visuomenė tai stengtumėtės, jog alkoholio ar kitų nuodų nebeliktų parduotuvėse, stengtumėtės kovoti už natūralų maistą, už energijos taupymą, už nekariavimą ir t.t. O dabar tik tuščios ir nieko vertos šnekos. Ir nereikia apsimesti kvaileliais ir pulti klausinėti prie ko čia karai su maistu. Viskas prie to pačio. Nereikia vaizduoti rūpestingų žmonių kai to rūpesčio nerasi nė su žiburiu. Jūs net negalit leisti laisvai gyventi kitiems, jums turbūt ant širdies geriau bus jeigu ganjos mylėtojai toliau bus baudžiami. Svarbu jūs žinosit, jog dabar visuomenė "apsaugota" nes nusikaltėlis sėdi nubaustas. Rūpinatės vaikučiais, matai, nepilnamečiais, sakot degraduos, nusipūs. Tikrai? O kad geria ir tabaką už kampo pasislėpę rūko jums kažkaip nesvarbu. Paskui vaikšto pageltę ir pikti, vyksta vagystės ir žmogžudystės. Gi valstybė leidžia vadinasi viskas OK.
putejas rašė:Lengvas raminantis efektas. Sako kartais būna jaučiamas koks tai šiltumas galvos srityje, bet aš nieko nejutau. Mane žiedeliai tik nuramino. Džionio poveikis man buvo stipresnis nei arbatos. Po džiono surūkymo po kokių 5min. jutau lengvą atsipalaidavimą. NUo arbatos nieko nejutau, bet buvo skaniau gert nei rūkyt
Įstatymas turi garantuoti tvarką ir ramybę, o ne saugoti žmogų nuo jo paties. Toks įstatymų saugumo generavimas yra žalingas tiek žmogui tiek gamtai tiek visai visuomenei. Man ne į naudą, kad mane saugo kažkoks kreivas įstatymas. Man būtų į naudą, jei mane įstatymas gerbtų kaip žmogų, o dabar negerbia nei kaip žmogaus, nei kaip piliečio nei niekaipganjaFAMA rašė:Nesusikalbam. Jei jau taip žmogus kaltas, tai tie draudimai saugo žmogų nuo pačio savęs. Ir jam tik į naudą.
paieskos sistemos daugiau zino nei mesRukalas rašė:Gal kas gali padet su auginimu,esu pradedantysis tai butu mano 1 augalas bet nnuori geresnies rusies,patalpa auginimo 8,10kvadratiniu metru ka reik daryt kad gerai augtu nu zodziu man info visa jei galit kaip pradedanciajam parasykit jei galit tai i privata rasykit![]()
taip ir nesuprataukentacmis rašė:kosk zostkas bairis buvo snd!!!