kas perdaug tas nesveika,kaip ir visi vaistaiSigma rašė:Kad daug atsiliepimų apie Visine, kad tai peilis akims

Nu as negerai labai jauciuosi su raudonom akim, o nuima ne kazkiek, o 100% bent jau man. Nezinau po kiek tu lasini, bet man ilgai uztenka. Jeigu neispilu niekur maziausiu maziausiai menesi atlaiko, ir tai reik rukyt daug labai kad sulasint visa bonkuteteknyu rašė:xuine tos akys raudonos, ainu bb kales su raudonom akim visur , jai ir kas paklaustu ko tokios raudonos sakyciau tv ziurejau arba prie pc sedejau nes tada irgi buna raudonos nu vnz , vizine aisku nuima kazkiek bet yra nepigus ir neilgam jo uztenka,ir nemanau kad jis sveika yra lasint kasdiena
Ir ko gi tu negerai jautiesi?Gėdinies?Ar dirbi labai svarbų darbą?malunas rašė:Nu as negerai labai jauciuosi su raudonom akim, o nuima ne kazkiek, o 100% bent jau man. Nezinau po kiek tu lasini, bet man ilgai uztenka. Jeigu neispilu niekur maziausiu maziausiai menesi atlaiko, ir tai reik rukyt daug labai kad sulasint visa bonkuteteknyu rašė:xuine tos akys raudonos, ainu bb kales su raudonom akim visur , jai ir kas paklaustu ko tokios raudonos sakyciau tv ziurejau arba prie pc sedejau nes tada irgi buna raudonos nu vnz , vizine aisku nuima kazkiek bet yra nepigus ir neilgam jo uztenka,ir nemanau kad jis sveika yra lasint kasdiena
Na mano darbas bendraut su klientais, tai supranta jei akys labai raudonos kad prisirukes, nemalonu...Ir ko gi tu negerai jautiesi?Gėdinies?Ar dirbi labai svarbų darbą?
Nematau reikalo slėpt akių, na jei kur daug žmonių ir gali būt policijos, tai kapišoną užsidedu.Nedaugiau.O šiaip man nusišvilpt. :0
Tai čia jau pats kaltas, kad darbo metu kalbi su klientais apsirūkęs.malunas rašė:Na mano darbas bendraut su klientais, tai supranta jei akys labai raudonos kad prisirukes, nemalonu...Ir ko gi tu negerai jautiesi?Gėdinies?Ar dirbi labai svarbų darbą?
Nematau reikalo slėpt akių, na jei kur daug žmonių ir gali būt policijos, tai kapišoną užsidedu.Nedaugiau.O šiaip man nusišvilpt. :0
Tam ir skirti lasiukaiManvydas rašė:Tai čia jau pats kaltas, kad darbo metu kalbi su klientais apsirūkęs.malunas rašė:Na mano darbas bendraut su klientais, tai supranta jei akys labai raudonos kad prisirukes, nemalonu...Ir ko gi tu negerai jautiesi?Gėdinies?Ar dirbi labai svarbų darbą?
Atsakomybės reikalas.
Turbūt labai didžiuojiesi tuo, jog apipūtei draugą, ar ne?Nematau-Oo rašė:Apipuciau drauga , jis gal tik koki 4 ar 5 karta rukes buvo, ir didziausia jo baime buvo raudonos akys , ten gruzinosi pries rukyma jis dar , ir pasakojo kad gryzes namo visas ishsitaskes (mes ten ~1g ant 3 sumusem) , stengesi su mama sneketi kuo daugiau ir kuo daugiau i akis ziureti kad nesuprastu kad apsipootes![]()
Bet nelabai jam ten pavyko
O mn tos akys tai irgi lygiai pochui.